budacki Objavljeno September 4, 2009 Opozori Objavljeno September 4, 2009 ja kej pa pol? huso al aprilio Stari model ce mas krosa za zdivjat se in po cest ne misls divjat kupit Tomosa. Denarnca ti bo hvalezna
lulik Objavljeno September 4, 2009 Opozori Objavljeno September 4, 2009 Jao to so taka jajca da joj. Uzem rajs Tomosa potem ( oboje je jajc ) Ti pa tiho glede Tomosa k ga niti vozu še nisi kokr js vem... si meu prit u Raceland k sm ti lepo povedu kdaj grem, pa še krog bi dobu... Tko da.... preveč besed in premalo dejanj Budački...
budacki Objavljeno September 4, 2009 Opozori Objavljeno September 4, 2009 Ti pa tiho glede Tomosa k ga niti vozu še nisi kokr js vem... si meu prit u Raceland k sm ti lepo povedu kdaj grem, pa še krog bi dobu... Tko da.... preveč besed in premalo dejanj Budački... Seveda sem ga pelu Samo SMa in ne endurota. Tako da vem kako je to. ( sicer sem furau F, Replica pa je verjetno nekaj cisto drugega ). Nebi nekaj v brezveze rekel hehe
lulik Objavljeno September 4, 2009 Opozori Objavljeno September 4, 2009 Seveda sem ga pelu Samo SMa in ne endurota. Tako da vem kako je to. ( sicer sem furau F, Replica pa je verjetno nekaj cisto drugega ). Nebi nekaj v brezveze rekel hehe Ejjj....Js sm ti Repliko ponuju...:naughty: Pomoje si se posral k je to premočno zate...:yea1: (jok3)
motornaglava Objavljeno September 5, 2009 Opozori Objavljeno September 5, 2009 ja uglawnem js bi ta motor kupu novega samo ne vem a ma ki u hlačah motor glede na to da je 4t
impulz Objavljeno September 5, 2009 Opozori Objavljeno September 5, 2009 ja uglawnem js bi ta motor kupu novega samo ne vem a ma ki u hlačah motor glede na to da je 4t enim tukaj je še ktm exc igračka medtem ko bi se nekateri tukaj z njim že pobili. nasplošno pa velja za 4t- počasi se daleč pride.
Kvasko Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 Spet okol tomosov... ne kr neki nabijat u 3... js svojga prou pogrešam (keer zvok sam moj je meu še power kit )
motornaglava Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 Spet okol tomosov... ne kr neki nabijat u 3... js svojga prou pogrešam (keer zvok sam moj je meu še power kit ) kj pol tomos je uredu motot?
molotov Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 ja je uredu sam zic je trd...
janstyle Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 motorna glava...Če mene uprašaš ti sploh ne veš kaj bi rad imel, ne veš niti al bi 2t al 4t, za usako podrobnost uprašanje, preberi si temo o tomosu, primerajvi aprilie/Husqvarne... če mene uprašaš ti pa povem da za 2t supermotoja do 125 ga ne boš dobil boljšega od Huse razen Honde ki je itak razred zase.(seveda če hočeš racing mašino, v nasprotnem primeru bo pa tud aprilia ok) Lp jan
Priporočene objave