bna Objavljeno Avgust 29, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2009 torej na 2 gb veliko kartico mi naloži samo 600mb glasbe .kartico sem že dvakrat formatiral z sistemom FAT . Ko pogledam lastnosti kartice mi piše velikost 1,9 gb prosti polnilnik 1.3 gb zasedeno 611MB . Pri kopiranju glasbe z diska mi vrže ven napako 0x80070052 datoteke ali imenika ni mogoče ustvariti . aja z sistemom FAT32 mi je noče formatirat kartico uporabljam v nokiji Nokia 5310 XpressMusic prisim za pomoč nujno ker mi ta problem najeda zelo
bmwslo Objavljeno Avgust 29, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2009 torej na 2 gb veliko kartico mi naloži samo 600mb glasbe .kartico sem že dvakrat formatiral z sistemom FAT . Ko pogledam lastnosti kartice mi piše velikost 1,9 gb prosti polnilnik 1.3 gb zasedeno 611MB . Pri kopiranju glasbe z diska mi vrže ven napako 0x80070052 datoteke ali imenika ni mogoče ustvariti . aja z sistemom FAT32 mi je noče formatirat kartico uporabljam v nokiji Nokia 5310 XpressMusic prisim za pomoč nujno ker mi ta problem najeda zelo Preveliko število datotek v eni mapi. Naredi več map !
bna Objavljeno Avgust 30, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 30, 2009 Preveliko število datotek v eni mapi. Naredi več map ! hvala to je to
halls Objavljeno Avgust 15, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2010 Da ne odpiram nove teme. Čisto nova micro sd kartica proizvjalca Kingston. Ko jo vstavim v čitalnik kartic na PCju mi je čist enostavno sploh ne zazna. Sprobano na 3 PCjih. V telefonu mi jo pa zazna!!!! Kak nasvet? Kaj bi blo s tem hudičem?
Pervy Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 Da ne odpiram nove teme. Čisto nova micro sd kartica proizvjalca Kingston. Ko jo vstavim v čitalnik kartic na PCju mi je čist enostavno sploh ne zazna. Sprobano na 3 PCjih. V telefonu mi jo pa zazna!!!! Kak nasvet? Kaj bi blo s tem hudičem? ti je sploh ne zazna (ne pokaže kot f,g,h,... disk) ali ti samo noče pokazat kaj je gor oz ti javlja da je prazna? meni nove sundisk kartice 4 GB računalnik ni hotel pokazati (ampak jo je zaznal kot G disk), garmin pa jo je. dal sem jo v čitalec in z desnim klikom odprl meni in format. potem sem jo formatiral na FAT2 in je delala normalno na compu in v garminu.
halls Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 Sploh mi ne pokaže. Ni je! In to na več PCjih. V telefonu pa čist normalno. Sem zamenjal tut dva adapterja,tako da je izključena tut možnost,da bi bil adapter v kurcu! Čudno!
Pervy Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 Sploh mi ne pokaže. Ni je! In to na več PCjih. V telefonu pa čist normalno. Sem zamenjal tut dva adapterja,tako da je izključena tut možnost,da bi bil adapter v kurcu! Čudno! hmmm. na pamet mi pride par opcij: 1. formatirat kartico v telefonu ( če ti telefon to omogoča) 2. dat kartico v kak fotoaparat ali garmin in priklopit na pc preko usb kabla pa formatirat 3. formatirat kartico kar v fotoaparatu aja pa še ena neumna - a če daš kako drugo kartico v čitalec ti jo zazna? samo toliko da eliminiraš opcijo težav z čitalcem/adapterjem?
domina Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 Sploh mi ne pokaže. Ni je! In to na več PCjih. V telefonu pa čist normalno. Sem zamenjal tut dva adapterja,tako da je izključena tut možnost,da bi bil adapter v kurcu! Čudno! isti problem s 4GB... kartice reader sploh ne zazna... :fredy: kot da je nebi bilo poskusila sem na milijon različnih načinov ... na koncu obupala :surrender: sedaj prenašam podatke s kartice na računalnik prek telefona... in mi gre na živce, da ne gre drugače :glare: če slučajno ugotovite kakšno rešitev kako bi to šlo preko readerja, se priporočam :yes: Jozeee in hilton 1 1
Furioso Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 ...bo treba verjetno SD-HC čitalce nabavit... ?
halls Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 ...bo treba verjetno SD-HC čitalce nabavit... ? Madonca,pa res piše na kartici SD-HC. In kaj je zdej to zaeno čudo?
simonsi Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 (popravljeno) SDHC cards will not work in devices designed to the older SD 1.x specification. SDHC Popravljeno Avgust 16, 2010. Popravil simonsi
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 17, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2010 Madonca,pa res piše na kartici SD-HC. In kaj je zdej to zaeno čudo? NIkoli - ponavljam, NIKOLI! ne uporabi Googla. domina, rdeci_vragec in simonsi 2 1
Dolenc™ Objavljeno Avgust 17, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2010 (popravljeno) Mal hitrejša je, pa večja, druge razlike pa ni Popravljeno Avgust 17, 2010. Popravil Dolenc™
Codeine Objavljeno Avgust 17, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2010 NIkoli - ponavljam, NIKOLI! ne uporabi Googla. Takole je prav: SDHC :D
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 17, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2010 @Codeine, ja, sem pozabil :-) tnx for the laugh
halls Objavljeno Avgust 17, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2010 (popravljeno) NIkoli - ponavljam, NIKOLI! ne uporabi Googla. Takole je prav: SDHC :D Moram vas razočarat: uporabil sem Googla! Hvala vama! Popravljeno Avgust 17, 2010. Popravil halls
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se