ProdriveR Objavljeno September 4, 2009 Deli Objavljeno September 4, 2009 Pozna kdo dobrega kleparja in ličarja vLjubljani z okolico?? Fajn bi blo,ce bi dal malce postimat radnje obrobe pred zimo in bi rad,da se delo naredi cimboljs in za cimvec casa Pozna kdo kakega kvalitetnega. Ker nimam neke pretirane zelje,da bom cez dve leti spet vozu avto naokol ,al pa da tip ne bo barve trofnu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno September 4, 2009 Deli Objavljeno September 4, 2009 Pozna kdo dobrega kleparja in ličarja vLjubljani z okolico?? Fajn bi blo,ce bi dal malce postimat radnje obrobe pred zimo in bi rad,da se delo naredi cimboljs in za cimvec casa Pozna kdo kakega kvalitetnega. Ker nimam neke pretirane zelje,da bom cez dve leti spet vozu avto naokol ,al pa da tip ne bo barve trofnu No super, jaz ga pa iščem za zadnji odbijač in vezno steno, plus za lansko točo. Ni važna cena, ker krije zavarovalnica, glavno je, da bo ok poštimano. Avto je pa clio. Ima mogoče kdo kakšne izkušnje s Požunom v Tomačevem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 4, 2009 Deli Objavljeno September 4, 2009 Maš enega v Bizoviku (takoj po Štepanjskem naselju), sem bil zadnjič pri njemu za svoje plastike (žal ni imel časa da jih rihta, ker ima preveč dela z avti :krneki: ) in sem videl da ima notri na popravilu novo X5-ko enega mercedeza, prav tako novejši model ter par drugih avtov. Sodeč po prvem vtisu se mi zdi, da svoje delo profesionalno dela....aja pa ni to neka majhna domača delavnica, človek ima kar velik prostor notri cca. 5 zaposlenih (če se ne motim), tko da če ti ni daleč, skočiš do njega in se sam prepričaš. ProdriveR in roko 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno September 4, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 4, 2009 No super,se bom se mal pri temu mozakarju pozanimu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 4, 2009 Deli Objavljeno September 4, 2009 http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=trpin%C4%8Deva+39&tab=maps&o=30&mt=po&ps=0 AVTOLIČARSTVO Strgar Marjan, s.p. Trpinčeva ulica 67, 1000 Ljubljana Telefon (01) 5406222 Evo tam nekje na Trpinčevi ulici je, ne moreš ga zgrešit...če se seveda odločiš Drgač pa mi je rekel, da popravlja tudi od motorjev plastike, ampak samo po zimi :krneki: roko in brembo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 Jaz ti priporocam Borisa Glazerja, Bo-Vi. Delavnico ima zraven Arboretuma Volcji Potok. Je pa mojster u iber! Pa se star motorist, fura rdeco VTR. 041 663 371 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno September 7, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2009 No super,se bom se tuki pozanimal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Oktober 24, 2016 Deli Objavljeno Oktober 24, 2016 Trej, iščem kleparja, da mi mal spravi kombi v red. Lahko tudi kakšnega popoldanca... Hvala v naprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se