rs125black Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 rs in tzr od 2006 (al kdaj že) naprej ni več eno in isto heh da ne razločiš dize pa cdi-ja morš bit pa že kr orng čevap 666 je mel 06, drug kolega pa 05 star model rs , pa nov model rs sicer za 125cc 2t nevem,samo sem se tudi pozanimal pri mehaniku,pa je rekel da majo el. blokade samo tisti mopedi ki majo elektronski vbrizg goriva , ali pa da se jim elektronsko odpira loputa na fergazarju-velja za motorje z klasičnim menjalnikom...
rs125black Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 666 je mel 06, drug kolega pa 05 star model rs , pa nov model rs sicer za 125cc 2t nevem,samo sem se tudi pozanimal pri mehaniku,pa je rekel da majo el. blokade samo tisti mopedi ki majo elektronski vbrizg goriva , ali pa da se jim elektronsko odpira loputa na fergazarju-velja za motorje z klasičnim menjalnikom... sem se zjebal 08 letnik
Pupi13 Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 yamalube je sigurn dobr ce tko v knjigi pisu kukr je ze 666 reku drgac je pa dobr tut champion.....jest ga not dajem pa morm rect da je zlo zlo uredu pa se drg ni tok
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se