cvilaa Objavljeno September 13, 2009 Opozori Objavljeno September 13, 2009 Lp. Mene zanima kje bi lahko dobil dele za gilero runner sp letnik: 2008. Dele bi rabil originalne saj sem imel pred časom bljižne srečanje z asfaltom xP. Hvala za odg. Rok.
Mikey Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 na servisih in pa nepobarvano dobiš tudi na spletni trgovini skuterist. se mi zdi da majo za 2008
Kosho Objavljeno Marec 10, 2010 Opozori Objavljeno Marec 10, 2010 lotil sem se obnove aprilie habane letnik '98, rabim zamenjati bat, batne obročke, tesnila, kje bi dobil te dele najceneje za aprilio? lp
Mikey Objavljeno Marec 13, 2010 Opozori Objavljeno Marec 13, 2010 (popravljeno) pardon malo sem se zmotil, sem narobe prebral =/ Popravljeno Marec 13, 2010. Popravil Mikey
rojcek5 Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 Ja originlne dele za gilero bi mogo dobit tam ko si motor kupo (če si novga), če pa ne pa greš tja kjer prodajajo gilere. Sam so deli ful dragi ne tak da se rajš mal pozanimi ka je cenej nova plastika al pa kitanje pa barvanje na nov.
pusnik Objavljeno Marec 19, 2010 Opozori Objavljeno Marec 19, 2010 Tudi mene zanima kje se da najceneje dobit dele za Aprilio, ker bi za leonardota potreboval samo opno v frgazrju...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se