sojat Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 LP!! Prosil bi vas če mi lahko kdo pove kakšen je problem tuaj. Včeraj sem se odločil da jo bom opral. Pred tem sem ga malo vžgal tok da je bil ogret. Ko sm ga pa umiu pa sm šou z šlaufu pa megliu po mašini pa pač vsepovsod sm spral. Pustil da se posuši in ugotovil da mi noče več vžgat. Probač sem še danes ampak noče Mogoče kdo ve kaj je problem
kastelc Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 ja Elektriko ti je zalil dokonca....
SpecialG Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 LP!! Prosil bi vas če mi lahko kdo pove kakšen je problem tuaj. Včeraj sem se odločil da jo bom opral. Pred tem sem ga malo vžgal tok da je bil ogret. Ko sm ga pa umiu pa sm šou z šlaufu pa megliu po mašini pa pač vsepovsod sm spral. Pustil da se posuši in ugotovil da mi noče več vžgat. Probač sem še danes ampak noče Mogoče kdo ve kaj je problem lol kako si šu pa to delat =)? mogoče frgazer al pa svečka ?
Mikey Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 preglej če je svečka suha (če je vredu), če ti kje elektrika ne prebije drgač pa bi blo kej bl zajebnanga.
fico182 Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 Čudno jas ga vedno sperem po celi mašini pa vedno vžge samo pustim ga na soncu cca 2 uri
scootertuning Objavljeno Oktober 11, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2009 Glede pranja je tak. V dosti navodilih najdeš, da piše, da ne smeš špricat direktno v kurbl, elektroniko in v mašino. Pokrov variomata seveda lahko opereš. Se pa tu pa tam najdejo kaki bedaki, ko skuter pucajo skoraj vsak dan, pa še to s kerherom, ki je totalno nezaželjen pri skuteru, pol pa seveda nastanejo problemi. Nikoli ne pretiravajte s čiščenjem! Sej vem kak je ko je skuter nov pa maš navdušenje ampak zapomnite si, da bo skuter dlje vzdržal brez kerhera pa s pucanjem enkrat na 10 dni ko pa vsaki dan.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se