STAR Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 Naj mi nekdo razloži njihovo matematiko; punca drži v rokah rezultat!!! xceno in rdeci_vragec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pavelr Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 Naj mi nekdo razloži njihovo matematiko; punca drži v rokah rezultat!!! Njihova matematika je taka da stane ena minuta pogovora 0.99e. Ce imajo veliko linij odprtih en govori drugi cakajo kar nanese. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 Naj mi nekdo razloži njihovo matematiko; punca drži v rokah rezultat!!! Jst sem tudi 1x slikal in pol gledal, pa sem si tudi reku wtf? Od takrat dalje ne gledam več tovrstnih prevarantov...bi jih pa blo za prijavit varuhinji človekovih pravic ali pa zvezi potrošnikov zaradi zavajanja :naughty: Najbrz so kaki kovanci s photoshopom predelani, pa ker niso originalni se ne smatrajo kot pravi evri...al kej podobnega (zdi se mi, da je en kovanc 25centov, ki pa recimo ne obstaja, naprimer) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 FAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK A še obstajajo taki bebci......da padejo na res vsako foro....... To ti je isto, kot nekoč na Slakovih Trenjih.......ko je bil klic 0,84evra........in bedasti slovenčki so klical ko nori. Čestitam vsem.......ki se vežejo v take oddaje!!!!!! BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se