ImenitnaPriložnost Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 Se spomnim, koliko smo debatirali o teh zadevah pred leti ... No, me veseli, da se nekatere trditve v tem času potrjujejo in da se bo globalno gospodarstvo malo zamislilo. Lahko gospodarstva funkcionirajo brez rasti? (Der Spiegel) Alla, sesir, Sirni in 6 others 5 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 ...se bo globalno gospodarstvo malo zamislilo. Dober štos. simonsi, Furioso, ImenitnaPriložnost in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno December 18, 2009 Deli Objavljeno December 18, 2009 Kaj naj rečem. Kot vedno, sem imel prav. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 19, 2009 Avtor Deli Objavljeno December 19, 2009 Kaj naj rečem. Kot vedno, sem imel prav. :naughty: tell me more, najboljš v začetku 2010 ob kavi? domina, anja37, skalpiranec in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno December 20, 2009 Deli Objavljeno December 20, 2009 (popravljeno) Može. akobudekafe.press Popravljeno December 20, 2009. Popravil PikiJapok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Januar 26, 2010 Deli Objavljeno Januar 26, 2010 En del debate je že v je v Financah. Nadaljevanje sledi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Februar 11, 2010 Deli Objavljeno Februar 11, 2010 En del debate je že v je v Financah. Nadaljevanje sledi. O, Piki Japok... Pozdravljen! Že dolgo se nisva čitala... Na vsak način bravo! Korektno si preračunal kaj prinesejo spremembe v plačah, ki jih je sprejel maneken. Ampak prav si povedal... Vrag tiči v podrobnostih. Daj, prosim te, v tvoj izračun dodaj Bobinčevo izjavo, da bo proizvodnjo selil v Valjevo, (seveda, "mi bomo povečevali proizvodnjo hladilnikov z višjo dodano vrednostjo, hahaha"), pa dogajanje v Revozu (selijo proizvodnjo avtov z velikim številom delavcev, povečujejo pa "butično proizvodnjo - me zanima koliko Clio cabrio je kdo videl na cestah), pa Muro, pa Prevent, pa LIP Bled, pa Jelovico, IUV... Kaj boš dobil? Po drugi strani pa dohodkom prištej še tiste socialne transfere, ki jih je dal Janša (brezplačna malica v šolah, "enkratne pomoči",...) pa še povečanje plač v javnem sektorju (baje bo vpliv dviga minimalne plače na maso plač v javnem sektorju kar pomemben, hehehe). In kaj boš dobil, ko bodo porabljena evropska sredstva? Hm... lp bv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se