tenson Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 lastniki peda skuterjev dajte kaj povedat o svojih skutejih kako ste zadovoljni ali ne jaz sem se zaenkrat zadovoljen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tenson Objavljeno September 30, 2009 Avtor Deli Objavljeno September 30, 2009 kaj res nima nihce te firme skuterja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stirkac Objavljeno Oktober 2, 2009 Deli Objavljeno Oktober 2, 2009 kaj res nima nihce te firme skuterja Pomoj jih bos bol malo najso na tem forumu:whistle::lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leocek Objavljeno Oktober 20, 2009 Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 jaz mam Peda Fire 2-taktnega...na začetku mi je edini problem bil da mi ni hotel vžgati,kriva je bila svečka drugač pa je meni osebno za ta denar zakon skuter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peckop Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 Moj sosed ga ima pa mu vse normalno dela pa pele se tud normalno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ma3opeda Objavljeno Julij 22, 2010 Deli Objavljeno Julij 22, 2010 Moj sosed ga ima pa mu vse normalno dela pa pele se tud normalno Jaz imam peda cobro, in ima 1590 prevoženih kilometrov... Skuter gre 75km/h vleče kot nor, .Skuter sploh ni slab-za kitajca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlikovski Objavljeno September 8, 2012 Deli Objavljeno September 8, 2012 Tudi nabavo Pedo 4T, in čist zadovoljen, tudi brez problemov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno September 8, 2012 Deli Objavljeno September 8, 2012 Tudi nabavo Pedo 4T, in čist zadovoljen, tudi brez problemov. Problemi nastanejo šele z prvim večjim popravilom ! ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se