Skoči na vsebino

KMETIJA 2009


Priporočene objave

Žgem. Verjamem pa, da če bi si moral kaj pametnega po Kozini iskat, bi se raje za drugo varianto odločil...

eh ne, mene bi poklical pa bi šla malo v Dainese outlet oči past pol pa na par pirov ker nimajo nobenih rokavic iz kenguruja :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Televizija je sicer prižgana, ker gledajo to sranje drugi člani družine, jes grem pa tist čas raj s kakim prjatlom na kak pir.

Jebiga, zdej ku sem sesesipu, pa ne morem na pir. Bom pa doma pred televizorjem počivu, pa sam na en uč mal špeju u kmetijo, dok ne zaspim.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Žgem. Verjamem pa, da če bi si moral kaj pametnega po Kozini iskat, bi se raje za drugo varianto odločil...

zakaj pa za drugo varianto,kaj narobe z kozino :glare:

saj mene nebi vidu na kozini,sem zelo malo tam :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zakaj pa za drugo varianto,kaj narobe z kozino :glare:

Za en kurac outlet je tam, tak da zato... ;)

saj mene nebi vidu na kozini,sem zelo malo tam :naughty:

Kje te naj pa vjagam? :?

  • Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V tej kmetiji naj bi bili "slavni" Slovenci :?

Ali transverstiti,ki ne znajo govoriti slovensko :hmm:

Kaj res nimamo dost "wana be" slavnih Slovencev,ki bi nastopali?Navsezadnje vsi dobijo honorar za vsak teden,ki ga preživijo na kmetiji! :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V tej kmetiji naj bi bili "slavni" Slovenci trance_11_confused.gif

Ali transverstiti,ki ne znajo govoriti slovensko trance_19_hmm.gif

Kaj res nimamo dost "wana be" slavnih Slovencev,ki bi nastopali?Navsezadnje vsi dobijo honorar za vsak teden,ki ga preživijo na kmetiji! trance_19_hmm.gif

jaz bi kvazi žensko alias Salome( oz onega grdege Tranvestita oz transeksulca oz karkoli je ze to bitje) nabijal z tisto njegovo hrvačko glavo tak dolgo v tram, da bi se prostovoljno odločil da odide domov.

mislim ne vem na kakšen nivo se je spustil Pop Tv, da je tega oz to oz ono povabil v ta šovheadbang.gifheadbang.gifheadbang.gif

pa zanimiv je besedni zaklad kletvic trance_25_naughty.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hilton, plus je od mene.

Kaj pa skrampom po buč, bi tud šlo, al ga je škoda. Rajši s kamnom, a ne de?!

skoda krampa pa kamna tudi.

res absurd od absurda. opažam pa da kamorkoli gres vsi ob 20 za tv pa kmetija party. pa jebem vam kmetijo.

na discoveryu al pa nacional majo dobre oddaje ki se jih res splača pogledat. pa vsaj za razliko od kmetije ne poneumljajo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

moje mnenje: če je to kmetija, potem tisti, ki si je to zmislil, nima pojma, kako poteka delo in življenje na kmetiji.... če bi malo pomislili bi vedeli, da so pravi kmetje nekoč kupovali samo cuker in sol.... za ostale stvari so poskrbeli doma.... kako olje? kak kis? pa tržnica? naj bi jim dali buče, pa naj si tako olje naredijo! mislim ej.... se prav vidi, da mora biti zadeva že v osnovi za same sodelujoče tako dolgočasna in predvsem prostočasna, da se imajo časa kregat.... krompir pobirajo 100 let! in to z vrta dveh arov....

ampak se pa strinjam, da bi bila prava uprizoritev nekdanjega kmečkega življenja glede na povprečno zagnanost in iznajdljivost pri delu neizvedjiva.....

glede Salome pa... da se ne bomo razumeli narobe: lepo da raje gledate ženske, ki so to kar so po naravni poti =)

ampak ne vem pa zakaj bi morala biti zaradi tega kar je naredila na sebi, tako proti njej.... saj je sebe spremenila, ne mene.... meni je prav vseeno, če bi moj sosed postal ženska ali pa kak novi species...če mu to manjka do sreče, hala bogu....rolleyes.gif

mogoče bi morali show preimenovati iz kmetija v kmetavzarija..... bi bilo mogoče v povprečju bolj primerno....evilgrin.gif

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni je pa kmetija všeč, a le zato, ker sem zrasel med kravami in konji. No, pa med kurami in prasci...

Všeč mi je ta kmečki ambient, zato jo gledam. Se pa preveč kregajo (in tepejo). Za te stvari, pa ni prostora na kmetiji. Preveč je dela.

Če bi bil jaz gospodar, bi se delalo od jutra do večera. Zvečer bi vzeli v roko kitaro in življenju v čast pod zvezdami zapeli! Nato pa legli in zaspalo kot angeli v dišečem senu. Tile pa posedajo, kadijo in nakladajo kot filozofi.

Ja lepo je biti kmet. A ne takšen, kot so tile "kmeti" (z redkimi izjemami).

Butci so krompirjevec s srpi želi, namesto, da bi ga s koso pokosili, "brezdelneži" bi ga pa pobirali, pa nebi 'mbenga hrbet bolu'!

Mladost sem preživel na kmetiji in moram reči, da ni bilo lepšega v življenju... - Razen kakšne dobre (moto) fure"!

To mi je nehote, povedalo življenje!

Eviva kmetija!! :worship::010:010:OK:

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma, po moje je to itak samo za poneumljnje gledalcev na tak način, da še sami ne vedo tega in služenje denarja na tak al pa drugačen način. :yea1:

Saj je v vseh resničnostnih šovih casting sodelujočih itak tak, da se kaj dogaja, da naberejo čimbolj konfliktne ali pa "sporne" sodelujoče - (da pridejo konflikti fighting0061.gif , debate fighting0053.gif , sporne situacije fighting0082.gif .. ) in potem vsa Slovenija moralizira kako in kaj.

Kam bi pa prišli, oz kdo bi pa gledaL če bi bilo vse lepo, vsi bi se razumeli, noben ne bi seksal hump.gif .... :whistle:

Evo paradoksa - Artur hodi gol v tem terminu prevajanje oddaje sex_porn.gif , pol slovenije to gleda, od mladih naprej v najbolj gledanem terminu, po drugi strani pa vsi moralizirajo o morali..hahahahaaaa. :lol1:

Al pa koline... da te glava boli - kok smo fini. Ko pa kupujejo v trgovini, je pa vse v redu. JA, kok že gre pregovor "če oči ne vidijo, srce ne boli".

Če pogledamo čisto realno - tako na široko, je oddaja projekt , ki je nastal z določenim namenom - služenje denarja.

Namen časa v katerem živimo pa je itak samo DENAR, vse drugo je postransko.

Slovenčki ozavestite se !!!

Mene osebno Boli "k....c" za to kmetijo.

Kok delajo ni niti približek tistega, kaj treba postoriti na kmetiji. To so bolj počitnice in propaganda.

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gledam. Kaj čem drugega kot to, če je sama tema...

"Pametniki" bodo odklonili konja! Potem se pa še hvalijo, da so se zmenili, da ne bodo delali ( NA KMETIJI), ampak se zabavali. - Življenje ni zabava. Življenje je težak delovni dan! Lahko pa si ga prikrojiš, da postane lep in bogatejši.

Ej, ljudje!! Le kakšna kmetija je to?!

Vsem tistim, (v glavnem pa so to kar vsi,) ki ne marajo konja na kmetijo, bi zadal komat in jih dal v brazdo, pa naj sami orjejo, bučki, bučkaksti, bučkoviči "kmečki"!

Ti tepci sploh ne vedo kaj je kmetija in kako se konja izkoristi v veselje, ježo in zabavo (poleg dela)... ON je plemenitost, ki jo doslej še ni videla KMETIJA. Od nje bi se lahko celo kaj pametnega naučili, kajti žival ne spletkari, v njej ni maščevalnosti, kot pri "najhumanejšemu" bitju na planetu in se ne krega, pretepa v želji za dobrine, kot "dvojni doktrji", magistri ipd...

Ja, ta kmetija bo naredila nepopravljivo škodo, ker bodo vsem, ki ne vedo kako poteka kmečko življenje, popolnoma zmeglili um in predstavo o življenju na deželi in kmetiji. - Škoda! Žalost.

Jebiga... cajt 'mam pa spremljam... :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po eni strani se jim ful gre za cekine,po drugi pa raje lenarijo in ne opravljajo naloge.Še bolj so res bebci,ker bodo odklonili konja in s tem ne bosta opravljeni vsaj dve nalogi!Se pravi vsaj 100cekinov.A za 50 so vsi jokali.Še dobro,da si je POP tv namislil te cekine,ker drugače bi itak samo sedeli in se kregali!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz pa se v imenu konja iskreno zahvaljujem za odklonitev.........kaj si kdo predstavlja, kaj vse morajo živali prestati, če nekdo ne ve, kako se pravilno ravna z njimi??? Jaz že ne bi bil konj med temi kmeti, pitaj boga, če kdo ve kako ga pravilno nahraniti, kaj šele vse ostalo z namestitvijo opreme itd... Tile kmeteki ziher ne vedo...headbang.gif Pa bi bil kdo krava, ki jo imajo? Da me nekdo celo jutro vleče za vime, nekdo ki misli, da ve kako se pravilno molze na roke...mad.gif

Pa če gre prašič v zakol, naj gre, če je za to namenjen, samo da ga pa lovijo po gorici dve uri, ker se ga nobeden ne upa prav prijet in normalno hitro končat...headbang.gifslap.gifwallbash.gifsurrender.giftrance_26_nono.gifsad.giftrance_19_hmm.gifSS.gifSS.gifSS.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Poeni strani se jim ful gre za cekine,po drugi pa raje lenarijo in neopravljajo naloge.Še bolj so res bebci,ker bodo odklonili konja in stem ne bosta opravljeni vsaj dve nalogi!Se pravi vsaj 100cekinov.A za50 so vsi jokali.Še dobro,da si je POP tv namislil te cekine,kerdrugače bi itak samo sedeli in se kregali!

Hmmm, ja......

Sej Tud ni nobenega, ki bi znal s konjem :eek: delat in skrbet :whistle: (vem kako je to, sem jih sam imel dosti dolgo) :naughty:

Po mojem so ga zavrnili zaradi strahu.. heheheeee :alien1:

Mestna deca - nemaš kaj :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!