TOMTECH Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 za mene je prava droga adrenalin škoda ker ga nimajo v flaškah Saj ga imajo dohtarji v brizgalkah, samo ni na RECEPT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 ja je to v planu že nekaj časa pa ne znese zvečer na pir. jaz hodim ponavadi na pir okoli 13.00 med tednom - vprašaj vapota Te je vabo pa ne povabil?? Eh, tipično za njega, nea se sekiraj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 tema je: alkohol med mladimi ne pa: pirovi zmenki za stare kozle grem na pir. iz protesta halls 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 tema je: alkohol med mladimi ne pa: pirovi zmenki za stare kozle grem na pir. iz protesta Kurc če je pa fajn šankirat..nič, grem tud jaz na enga direkt v žilo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 Saj ga imajo dohtarji v brizgalkah, samo ni na RECEPT! hm....ja sam ga dobiš prek inekcije ....dont like mah še vedno mi motor zadostuje pa na vsake tok bunge jumping haha če bi odtoku dal motor pri 12 namesto alkohola bi kmalu slovenija bila rossinija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se