phoebus Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 Torej, ko se dnevi hladijo, me spet matra večen zimski problem v postelji. Imam malo več kot meter in čevap in ko se pokrijem do brade, mi pogledajo noge ven, ko si pokrijem noge mi gleda ven vrat...in potem zeeebeee Vsi standardni koutri so takole po občutku krepko pod dva metra (jaz pa tudi, pa glih tako ven štrlijo okončine :naughty:), a obstaja "malo daljši" komplet? Kje bi jih imeli? Na policah je vse "standardno" kolikor imam v spominu; izbiraš bolj kot ne samo širino(ne vem, 160, 180, 200) krat 200cm... In še drugi del...katere koutre priporočate da so toooopli za pozimi (in da dihajo)? Nazadnje sem se zajebal ko sem kupil neko "moderno" zadevo z dlako nevemkatere živali ki naj bi bil topel in lahek...lahek in mehek je res, ampak moj stari debeli "klasični" je bil toplejši :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 Torej, ko se dnevi hladijo, me spet matra večen zimski problem v postelji. Imam malo več kot meter in čevap in ko se pokrijem do brade, mi pogledajo noge ven, ko si pokrijem noge mi gleda ven vrat...in potem zeeebeee Vsi standardni koutri so takole po občutku krepko pod dva metra (jaz pa tudi, pa glih tako ven štrlijo okončine ), a obstaja "malo daljši" komplet? Kje bi jih imeli? Na policah je vse "standardno" kolikor imam v spominu; izbiraš bolj kot ne samo širino(ne vem, 160, 180, 200) krat 200cm... In še drugi del...katere koutre priporočate da so toooopli za pozimi (in da dihajo)? Nazadnje sem se zajebal ko sem kupil neko "moderno" zadevo z dlako nevemkatere živali ki naj bi bil topel in lahek...lahek in mehek je res, ampak moj stari debeli "klasični" je bil toplejši Kupi takega za dvojno posteljo cca 200 x 240, pa ga po dolgem obrni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 kupujem še samo svilene kovtre od vitapur (http://www.advita.si/). ni reklama ampak ko enkrat ne švicaš pod oddejo je vredno denarja pa čeprav hitro prideš preko 100 € za oddejo . verjetno imajo tudi kake nadstandardne zadeve ali pa se da naročit ker imajo svojo proizvodnjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 (popravljeno) Ja tole pa je jeba, ni ga čez domač kouter, težak in topel Je naša enkrat kupila neke nove, super duper odlične, lahki kot pero, pa sem svojega zabrisal v kot in si starega privlekel nazaj in zdaj imam spet mir Pod starim tudi ne švicam, razen če ne ... Sočustvujem s tabo, za dolžino pa res probaj kot je kolega pred mano predlagal. Popravljeno Oktober 5, 2009. Popravil Dadi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jama1100 Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 Probaj Bavaeia voltex company merimo volna so veliki pa topli pa sploh ne švicaš preverjeno pa niso pretežki imam poleti in pozimi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 Jaz zlezem v rjuho (kot v vreco), cez pa se pokrijem z deko. Dosedaj najboljse od preizkusenega ImenitnaPriložnost 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 Jz mam 180krat 200. Na poletni strani bombaž,na zimski "muca" in sem z njim zelo zadovoljen. Če pa imaš probleme z dolžino pa obstajajo tudi taka enaka pregrinjala 200krat240.Sam men ne sede.Ker je predolga in potem na koncu visi z postelje in mi je pretežka na nogah oz. je kar cela pretežka.Se pa po besedah prijatelja,ki je imel podobne probleme in si je zato dal narediti posteljo 180krat 220 odlično obnese.Pa tud njegova žena pravi,da je ok in,da ni težek.Ima pa njegova postelja spodnjo stranico moja pa ne in očitno,da se men zato zdi težek,ker visi z nje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 pustim si kosmate noge, hrbet in prsa, oblečem douhe gate.. in to je to :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 Lahko greš na kozovc pa v mrvo, jo je ziher zadost, pa še diši lepo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 svilanit merino volna 200 x 200 Alla in klimbra 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 svilanit merino volna 200 x 200 Ravno pravšnji za celo vas pigmejčkov. Ali pa za enega normalno raščenega, če se pokrije po diagonali domina, Alla in Miha27 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 mi smo bolj šort verzija pa skup se tiščimo ko sardine Matori Hanzo, Alla, klimbra in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se