peter87v Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Pozdrav, Kdaj pa kdaj se spravim na kako relacijo s skuterjem (gilera runner 50, že ene 6 let star). Zadeva ima zamenjan ror in je brez blokade z novimi valjčki, tako da gre zadeva po ravnini po števcu 100 (cca 85-90 realno). Sem pa bil pri serviserju in je reku, da "tiščanje do konca" na dolge razdalje motorju škodi, ker oljna pumpa ne dohaja dodajanja olja za mešanico in lahko motor ribne, zato predlaga malo olja vliti kar v tank za bencin za močnejšo mešanico. Pa me zanima, če je kdo že počel in kake so kaj izkušnje?
rs125black Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Pozdrav, Kdaj pa kdaj se spravim na kako relacijo s skuterjem (gilera runner 50, že ene 6 let star). Zadeva ima zamenjan ror in je brez blokade z novimi valjčki, tako da gre zadeva po ravnini po števcu 100 (cca 85-90 realno). Sem pa bil pri serviserju in je reku, da "tiščanje do konca" na dolge razdalje motorju škodi, ker oljna pumpa ne dohaja dodajanja olja za mešanico in lahko motor ribne, zato predlaga malo olja vliti kar v tank za bencin za močnejšo mešanico. Pa me zanima, če je kdo že počel in kake so kaj izkušnje? ja to pa ti prav povedal ...meni rs gre že 16700km,z prvim batom,vedno vožen na polno ,in že 8000km vlivam v tank malo olja...ko je mrzel malo kadi,ko se ogreje pa nič...vlivanje olja v tank pa priporočam vsem.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se