vapotek Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Saj nisem napisal,da je na sliki Stivi... Napisal ne, si pa ziher mislil tak!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Napisal ne, si pa ziher mislil tak!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 ma po mojem je tolažilna nagrada ker so jim pred nosom speljali olimpijske 2016 (?) čeprav se je šel celo sam Obama zavzemat zanje... kozla so pa le ustrelili Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 še vedno mi ni jasno, kerima obema so podelili nagrado za mir :unsure: T-boy in rdeci_vragec 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 ahmadinedzadu in bushu. capisc´?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 ahmadinedzadu in bushu. capisc´?! ahaaaaaaaa... kapišam :yes: ... sicer ne vem o čem govoriš in ne upam priznat, da ne razumem rdeci_vragec in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 kozla so pa le ustrelili ...in to do smrti. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 s tem "mirnim nobelom" so mu taki kamen zavezali okrog vratu, da so takoj začele prekomande letet ! ni ga prezidenta ameriškega ki ne bi imel krvavih rok, tudi prejšni dobitniki, le da so ti imeli malce več "delovne dobe" predsednika ! lahko pa bi spet kako organizacijo našli ! pa se porazgubi "krivda" po kolektivu ! klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 še vedno mi ni jasno, kerima obema so podelili nagrado za mir :unsure: misek, na tole tvojo "fprasaje" sem ti podal ahmadinedzadu in bushu. tale moj "adguver". a bo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 ni ga prezidenta ameriškega ki ne bi imel krvavih rok....... pa gremo spet malo filozofirati.......... odebeljeno zamenjaj s poljubno drugo drzavo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 ahmadinedzadu in bushu. capisc´?! ahaaaaaaaa... kapišam :yes: ... sicer ne vem o čem govoriš in ne upam priznat, da ne razumem Mišek očitno ne ve kdo je Ahmadinedžad. Ahmadinejad klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 misek, na tole tvojo "fprasaje" sem ti podal tale moj "adguver". a bo? bo :yes: Mišek očitno ne ve kdo je Ahmadinedžad. Ahmadinejad vem kdo je ta AĐ ... ampak, kdo bi si dovolil takmu, k se mu tud priimek ne da izgovort, nagrado za mir, saj je že izgovorjava prava vojna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Vse skupaj je boleča krivica, saj bi Nobelovo nagrado za mir moral dobiti Borut Pahor za tajna pogajanja, ki so preprečila tajno vojno v tajnem piranskem zalivu. Rude Boy, bladzo in T-boy 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 (popravljeno) pa gremo spet malo filozofirati.......... odebeljeno zamenjaj s poljubno drugo drzavo. OK samo ne na nivo klanja komarjev in domačih kur ! prvega nekrvavega sem se spomnil našega aktualnega ata Turka ! da vidim kaj si mu našel ?! razen članstva v NATO in posledična odgovornost ! eh ! Popravljeno Oktober 13, 2009. Popravil Rude Boy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 rude, tako a priori bom pognal eno cvetko v eter........... VSI politiki imajo krvave roke, samo gostota variira. in ata turk najbrz ni taka nedolzna rozica za katero se izdaja. konec koncev je prebredel funkcionarstvo SFRJ. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 ....konec koncev je prebredel funkcionarstvo SFRJ. :krneki: ha, ha, ha ! ta je pa čebelarska ! baje pa da so eni nosili glave v torbah ! da še jaz malo s cvetkami "zacvetim" a potem vsi tisti ki smo delali v socializmu in potem kar nadaljevali, neprekinjeno v kapitalizmu, vse je teklo, tudi delovna doba, nismo lih najbolj "čisti" ?! :-) klimbra in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Oktober 13, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Pri tej N. nagradi ma sigurno Ahmadinedžad prste vmes, da se ga Obama ne bo upal napasti:whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 ha, ha, ha ! ta je pa čebelarska ! baje pa da so eni nosili glave v torbah ! aja? ja mozno, da je "moral" k UN ker doma ni dobil sluzbe. da še jaz malo s cvetkami "zacvetim" a potem vsi tisti ki smo delali v socializmu in potem kar nadaljevali, neprekinjeno v kapitalizmu, vse je teklo, tudi delovna doba, nismo lih najbolj "čisti" ?! :-) ej, ne vem jaz koliko se ti umivas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 no potem sem ga našel iz prve ! Danilo, Danilo, Danilooooooo ! ps torbe so nosili čebelarji !! ps2 nikoli ne veš kdaj si ti "JaJcpoki" izmislijo spet kakega notranjega sovražnika ki kao ni pomagal osamosvajat ! al pa osemenjevat! al pa umivat ! :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 ...in to do smrti. :fredy: ubogi revež je od smeha poginil.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 no potem sem ga našel iz prve generalni sekretar (i.e. "kapitalisticni" car) si. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Sori, pozabili smo ti poslat poseben informativni dopis ... :glare: Je ze kul. Sej so me obvestil preko sms-a,pa sem ga sele zdej vidu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se