Sanda7 Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 BO :naughty: v PETEK 27.11.2009 Prebližuje se tretji SHADOWS PARTY na katerega ste vsi lepo vabljeni. Za dobro vzdušje poskrbimo mi za dobro družbo pa poskrbite vi. sicer pa je že od marca objavleno LOKACIJA vam je nekaterim že znana za ostale pa za lažjo orjentacijo gps koordinate 45°55'51.18" 14°8'19.09" ozitoma smer Logatec-Idrija izvoz iz AC je LOGATEC.. info sanda7 031-653-809 ali na strani roadshadowskjer najdete tudi fotke iz preteklih srečanj in ste vabljeni tudi na naš forum. Tudi letos bo možno prenočit zaželjen je le podmetač in spalna vreča,za bolj zahevne pa bo možnost prenočišča v gostišč Turk 5metrov stran,ceno spanja sporočimo naknadno,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 .... pridem .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 ...se slinim ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 ...se slinim ... beli tok ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 beli tok ? četudi bo beli tok takrat po vseh gričih in dolincah, žur bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 .... pridem .... z avtom ne velja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 14, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 opa lepo prosim je bil pa prvi, ki je prišel na prvega sz motorjem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Steen Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Pridem peš :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 opa lepo prosim je bil pa prvi, ki je prišel na prvega sz motorjem hehehe... sem bil pa vsaj trd... od mraza seveda ... ta let tud pridem z motorjem, če seveda nau snega :unsure: z avtom ne velja japavelja :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LAIBACHDR Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 opa lepo prosim je bil pa prvi, ki je prišel na prvega sz motorjem Sz motorjem gor pa dol,važn da bo HOT v HOTeržici. :naughty: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Upam, da dobim tranzitno vizo..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 tud mene boste vidl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 edinu pravilnu, kukrkoli, sz avtom, peš al pa z motorjam, zarad mene lh tut s helikopterjam, sam d bo HOT hehe... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Oktober 18, 2009 Deli Objavljeno Oktober 18, 2009 l bi al ne bi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 19, 2009 Deli Objavljeno Oktober 19, 2009 l bi al ne bi v vsakem primeru je tukaj BI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Oktober 19, 2009 Deli Objavljeno Oktober 19, 2009 pridem z motorjem, če mi kera potem pogreje mrzle predele Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 19, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 19, 2009 predvidevam, da bojo najbol mrzli prsti na rokah in nogah..a to me ne zanima ogrevat :naughty: ampak za prjatle vse tko, da ni problema.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 20, 2009 Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 pridem z motorjem, če mi kera potem pogreje mrzle predele In kjeri predeli bi ti bili mrzli :unsure: Okončine damjan77, domina, Sanda7 in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 20, 2009 Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 ene moje okončnine so itak že mrtvo meso ratale, tko da jih ni treba kj dost segrevat Sanda7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 tud mene boste vidl Matr vidm, da je isti dan še nekaj drugega - ja nič bom vseeno probala prit pogledat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 ene moje okončnine so itak že mrtvo meso ratale, tko da jih ni treba kj dost segrevat eh ne vem če je lih tako Furioso 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 maus, uha ne štejejo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 v vsakem primeru je tukaj BI on tuhta na helikopter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 22, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 Matr vidm, da je isti dan še nekaj drugega - ja nič bom vseeno probala prit pogledat ja fantje niso bli nič kej uvidevni,..tko da mi je žal k ne bom mogla k njim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 ja fantje niso bli nič kej uvidevni,..tko da mi je žal k ne bom mogla k njim ja je sranje ko se zgodita 2 dobra žura na isti dan - sam če dobim avto uletim na oba pa da vsaj nazdravmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se