chris Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 hja.........vsak po svoje in kakor mu pase. 8) sam pol nej roke vsaj pr seb drzi... :roll: aa......booooooooooooogaaa........ a tolk te slatajo?! ......kako se ze temu rece?....trpi?! :rofl: :silly: :P
chris Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 Jest sem sam sebi največji predsednik............Sekret moram pucat sam......zato je tak,kakor ga hočem imeti sam!!!!!!!!!!!!!!!!!! A je to tok nerazumljivo..................al babnce drgač razmišljate?????? :x :x :x al pa vi (razmisljate ne spljoh).. :twisted:
stigmata Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 Jaz mam občutek da so te dile non stop zascane ker moški preverjajo kako daleč nese, pol pa enkrat nacilajo, drugič pač ne! 8)
klimbra Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 Jaz mam občutek da so te dile non stop zascane ker moški preverjajo kako daleč nese, pol pa enkrat nacilajo, drugič pač ne! 8) Doma zaradi lastne lenobe ščijem sede!!!! :oops: :oops: :oops: Na obisku.....kjerkoli pač že.......treniram,če še lahko,ciljam miže!!!!!! :twisted: :twisted:
Nagaya Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 Doma zaradi lastne lenobe ščijem sede!!!! to je pa tako simpatično videt :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
stigmata Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 Doma zaradi lastne lenobe ščijem sede!!!! :oops: :oops: :oops: Si ga pol tud strest ne rabiš, to je to, ne?
Brrrm Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 Ne, klozeta ni potrebno toliko čistiti. :P :wink:
D.J. Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 bunch of sick perverts :lol: :lol: :wink:
stigmata Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 bunch of sick perverts :lol: :lol: :wink: NE SODI DRUGIH PO SEBI! :twisted:
Brrrm Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 To, Stigmata, je čista lastna obramba z udarcem nazaj :P
stigmata Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 To, Stigmata, je čista lastna obramba z udarcem nazaj :P Always (tud s krilci če je treba)! :twisted: :twisted: Z mano ni dobro češenj zobat! :twisted:
Ice Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 in koliko metrov dosezete ve,punce? ....ko ze tako na veliko in siroko vsoje znanje naznanjate.....
Nagaya Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 s krvjo dobro namocen tampon lahko dobiš v glavo čez cel zgornji štuk v olp
stigmata Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 s krvjo dobro namocen tampon lahko dobiš v glavo čez cel zgornji štuk v olp Ja,ja, ta varianta full leti, delamo po sistemu metanja kladiva :twisted: Drugač pa curek, kot sem že omenla nekje v tej temi, meni ne nese daleč, ampak znam ga pa usmerit v levo al pa desno hlačnico, če že moram, pa tud razpršit gre- kot pr tušu, a to vi moški znate? :twisted:
klimbra Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 Doma zaradi lastne lenobe ščijem sede!!!! :oops: :oops: :oops: Si ga pol tud strest ne rabiš, to je to, ne? Ne.....ga s potegom vode raje operem!!!!!!!! :lol: Ipaq je higiena na prvem mestu!!!!!! 8) 8)
chris Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 s krvjo dobro namocen tampon lahko dobiš v glavo čez cel zgornji štuk v olp Ja,ja, ta varianta full leti, delamo po sistemu metanja kladiva :twisted: Drugač pa curek, kot sem že omenla nekje v tej temi, meni ne nese daleč, ampak znam ga pa usmerit v levo al pa desno hlačnico, če že moram, pa tud razpršit gre- kot pr tušu, a to vi moški znate? :twisted: bravo punci!!! pokazta jim, noooo!!!!! :twisted: :twisted:
klimbra Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 Nič ni boljšega od uporabljenega tampona...............je nekoč,nekje,za devetimi gorami in devetimi vodami rekel najbolj iznajdljivi KOMAR. :?
stigmata Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 Nič ni boljšega od uporabljenega tampona...............je nekoč,nekje,za devetimi gorami in devetimi vodami rekel najbolj iznajdljivi KOMAR. :? ...in si skuhal čaj. :lol:
stigmata Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 BOLANO!!!!! Čist po moško! :evil:
klimbra Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 BOLANO!!!!! Čist po moško! :evil: Brez smisla za estetiko in Slovensko prozo!!!!
stigmata Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 Brez smisla za estetiko in Slovensko prozo!!!! Samo brez smisla, ma pa kaj skupnega s slovensko poezijo npr. slovenski konstruktivizem! :wink:
Ice Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 s krvjo dobro namocen tampon lahko dobiš v glavo čez cel zgornji štuk v olp Ja,ja, ta varianta full leti, delamo po sistemu metanja kladiva :twisted: Drugač pa curek, kot sem že omenla nekje v tej temi, meni ne nese daleč, ampak znam ga pa usmerit v levo al pa desno hlačnico, če že moram, pa tud razpršit gre- kot pr tušu, a to vi moški znate? :twisted: najprej tole.........
Ice Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 BOLANO!!!!! Čist po moško! :evil: ....zatem tole...... sprasujem se,kdo je bolj?
D.J. Objavljeno Februar 4, 2003 Opozori Objavljeno Februar 4, 2003 brez skrbi, moj bruh je samo izraz na tisto prej...pač, odkrito
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se