Skoči na vsebino

Koliko metrov????

Priporočene objave

Objavljeno

sprasujem se,kdo je bolj?

Lahko tekmujemo?!? :?

Objavljeno

sprasujem se,kdo je bolj?

Lahko tekmujemo?!? :?

S tistim namocenim tamponom ste same sebe prehitele :arrow: nimate konkurence :?

Objavljeno

S tistim namocenim tamponom ste same sebe prehitele :arrow: nimate konkurence :?

He,he, vsak dan se znova presenetim! :twisted:

Objavljeno
He,he, vsak dan se znova presenetim! :twisted:

Tudi jaz sebe vcasih :wink: :oops: :roll: :twisted: :idea: :arrow:

Objavljeno

Stigmata, s čim se ti je pa zameril ves moški svet, da si tako nastrojena? :shock: :?

Alla

Objavljeno
Stigmata, s čim se ti je pa zameril ves moški svet, da si tako nastrojena? :shock: :?

Alla

Ah, saj ni no. To se ti samo zdi :wink:

Objavljeno

Alla

Kot vedno, skorajda istočasno ( verjetno že kar nekaj časa na to temo) ,opažava iste stvari, ki..... ki...... ah, nič, pustmo to.... :roll: :lilangel: :angel: :lilangel:

Objavljeno

Alla

A res tako deluje? :oops:

Verjetno me moti da sploh obstajajo, ne vem še, ko ugotovim v čem je problem ti javim :wink:

Objavljeno

Verjetno me moti da sploh obstajajo, ne vem še, ko ugotovim v čem je problem ti javim :wink:

A se ti ne zdi da bi bilo na smrt dolgčas brez njih?

Kako že pravijo: Z njimi je težko, brez njih je še težje......

Bo že nekaj resnice na tem..... :roll:

Alla

Objavljeno
Fotr od kolega je za stavo 'lulal' preko sebe in avtobusa (po širini) nazaj 'čez rame'...

Tut jst ne bi verjel, če to ne bi videl :shock:

PS

Kako vezo ma to z ljubeznijo?

hehe...ak a mogoče ti pr godbi špilaš??

namreč tam je en tip tut scal prek avtobusa

Objavljeno

Alla

Se poponoma strinjam, bi se ženske med sabo poubijale, če moških ne bi bilo! :wink: Mi gredo ženske večkrat bolj na živce kot moški! :?

Objavljeno

pol je pa neki hudo narobe če ne maraš ne enih ne drugih :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :cry: :cry:

Objavljeno

Stigmata ma rada samo oné-te :P :wink: :lol:

Objavljeno
pol je pa neki hudo narobe če ne maraš ne enih ne drugih :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :cry: :cry:

Napačna interpretacija besedila :!:

Če že, se raje ukvarjam z moškimi, z ženskami sem si prehitro "v laseh"- no če so "normalne" (kar je spet stvar intarpretacije)še gre :oops:

Sicer pa si doživela na chatu- ti je vse jasno :twisted:

psihomodo pop: "... ja volim samo sebe..."

Objavljeno

eh tist je blo pa :shock: :shock: :shock: .... :!: :!: :!:

...ampak sej prave punce niso take :D :D

Objavljeno

Kakšne so to prave oz. kaj je to prave punce ?

Dobre ženske ?

Objavljeno
Kakšne so to prave oz. kaj je to prave punce ?

Dobre ženske ?

Nimaš pojma zakaj gre! Te ni blo zravn ko smo si "skočile v lase", verjetno ker jih nimaš :?: :twisted:

Objavljeno

volk

prave punce = ženske ali dekleta s pozitivno samopodobo in temu primernim obnašanjem. samozavestne, zadovoljne s seboj, sposobne nošenja odgovornosti za lastna dejanja, samostojne, odločne.....take potme niso popadljive ampak znajo lepo povedati kdaj s s čem ne strinjajo, spoštujejo okolico in se je ne bojijo....blah blah itd.... :twisted:

Objavljeno
prave punce = ženske ali dekleta s pozitivno samopodobo in temu primernim obnašanjem. samozavestne, zadovoljne s seboj, sposobne nošenja odgovornosti za lastna dejanja, samostojne, odločne.....take potme niso popadljive ampak znajo lepo povedati kdaj s s čem ne strinjajo, spoštujejo okolico in se je ne bojijo....blah blah itd.... :twisted:

"Moja Tejka" :wink: :lol:

Inzulin delim po potrebi :)

Objavljeno

Hvala Tejka !

Navadno lih tisti, ki najbolj vejo ne vejo.

Zato.

Stigmata

Sicer mislim, da je bolj važno koliko je v glavi kot na glavi.

Si že vidla kakšno plešasto opico !

Objavljeno
Hvala Tejka !

Navadno lih tisti, ki najbolj vejo ne vejo.

Zato.

Stigmata

Bravo volk :smilecolros:

Objavljeno

Stigmata

Čeprav nisem objektivna, bom komentirala ker se ne morem zadržat da ne bi! :shock: Nisem rekla da ni važno kaj je v glavi- predvsem to je važno!!!!!! Sem rekla samo da se nisi z nami lasal! 8)

A sem rekla da si plešast? To ti praviš, ne jaz! :twisted: -ti že veš!

Objavljeno

volk

ne da "ne vejo"...najbrž smo nekje malo pozabil....sej je treba vedno ponavljat lekcije da ne pozabimo.

drugi se moramo pa še kaj naučti...kar tudi ni narobe......narobe je zgolj to če se ne želimo učit in smo prepričani da vemo VSE.

Objavljeno

Alla

Se poponoma strinjam, bi se ženske med sabo poubijale, če moških ne bi bilo! :wink: Mi gredo ženske večkrat bolj na živce kot moški! :?

Če prav razumem tole tvojo trditev......JE EDINO BITJE,KI TI NE GRE NA ŽIVCE??????? TI,SAMA SEBI NAJBOLJŠI PAR :twisted: :shock: :?: :?: :?: :idea:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!