peckop Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Sedaj počasi bom naredil 1000 km in bom moral peljati yamaho na prvi servis.Jaz bi vzel ven blokade vendar mi doma ne postijo da bi šel več kot 50=km/h.Kaj bi mi vi priporočali da bi šel bolj v hrib in da bi bolj vleko nasploh.Žal se sploh ne spoznam na motorje vendar bo počasi se treba malo uvajat.Zato bi vas prosil da če se vam katero vprašanje zdi neumno de mi nje boste zamerli.In še L.D naprej.:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Sedaj počasi bom naredil 1000 km in bom moral peljati yamaho na prvi servis.Jaz bi vzel ven blokade vendar mi doma ne postijo da bi šel več kot 50=km/h.Kaj bi mi vi priporočali da bi šel bolj v hrib in da bi bolj vleko nasploh.Žal se sploh ne spoznam na motorje vendar bo počasi se treba malo uvajat.Zato bi vas prosil da če se vam katero vprašanje zdi neumno de mi nje boste zamerli.In še L.D naprej. hmmmm...jas bi ti priporočal da sam vzemeš doma ven blokade pa stari niti vedli nebi ...kako pa jih ovzameš pa smo ogromno napisali na temi APRILIA RS 50 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peckop Objavljeno Oktober 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 tega pa nebi probal ker moj ata bi vedel ker se on tudi kdaj pelje z njim pa sej kot pravim se ne spiznam veliko na motorje in bi ziher kaj pokvaro.sploh pa nebom sam nekaj šravfav ker še tak mam garancijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 tega pa nebi probal ker moj ata bi vedel ker se on tudi kdaj pelje z njim pa sej kot pravim se ne spiznam veliko na motorje in bi ziher kaj pokvaro.sploh pa nebom sam nekaj šravfav ker še tak mam garancijo ja ta garancija je kurac če zariba ne dobiš garancije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 tega pa nebi probal ker moj ata bi vedel ker se on tudi kdaj pelje z njim pa sej kot pravim se ne spiznam veliko na motorje in bi ziher kaj pokvaro.sploh pa nebom sam nekaj šravfav ker še tak mam garancijo poznaš pa sigurno nekega majstra ki se spozna na te mopede...naj ti ga odblokira pa namesti omejevalca obratov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peckop Objavljeno Oktober 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Žel ne, samo tam ko so na yamaahi vendar bo mogo bit ata zraven ker ni registriran na mene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Žel ne, samo tam ko so na yamaahi vendar bo mogo bit ata zraven ker ni registriran na mene eh ne rabiš nikoga polek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peckop Objavljeno Oktober 17, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Koliko bi pa me to prišlo ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Koliko bi pa me to prišlo ??? če bi odblokiral moped?...kakih 20e...najbolje je da še kupiš 12 predenji zobnik pa diza...potem pa še samo izbiješ prepreko na aspuhu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 na servisu pa okrok 80e. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peckop Objavljeno Oktober 17, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Koliko pa bi šel kaj pol??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Oktober 18, 2009 Deli Objavljeno Oktober 18, 2009 Koliko pa bi šel kaj pol??? če bi pustil org. prenose okrok 75 če bi dal zadaj 47 ki te pride 30e. pa 90... bi bla opazna razlika ko bi mel odprtega... kake prenose majo dt-ji v originalu?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stirkac Objavljeno Oktober 18, 2009 Deli Objavljeno Oktober 18, 2009 na servisu pa okrok 80e. 60 €... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peckop Objavljeno Oktober 18, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 18, 2009 SPredaj 12 zadaj pa 80 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Oktober 18, 2009 Deli Objavljeno Oktober 18, 2009 SPredaj 12 zadaj pa 80 heh ozaja 80--to je maš kar velik zobnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peckop Objavljeno Oktober 18, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 18, 2009 Vem sej zato pe ne gre tak ko bi lahko in komaj čakam da ga pelem na servis. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Oktober 19, 2009 Deli Objavljeno Oktober 19, 2009 SPredaj 12 zadaj pa 80 zadaj maš verjetno 60, 80 bi res bija malo prevelki xceno 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peckop Objavljeno Oktober 19, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 19, 2009 kako ravno vesje pa se vam zdi najboljšo če hočeš da gre kolko tolko hitro in da dobro vleče v breg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Oktober 19, 2009 Deli Objavljeno Oktober 19, 2009 kako ravno vesje pa se vam zdi najboljšo če hočeš da gre kolko tolko hitro in da dobro vleče v breg od 11 do 12 naprej,ozaja pa 47 ali od 13 do 14 naprej,ozaja pa 53 za originalno prostornino,moje mnejnje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koco Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 od 11 do 12 naprej,ozaja pa 47 ali od 13 do 14 naprej,ozaja pa 53 za originalno prostornino,moje mnejnje Jst mam odblokirano, ti priporočam, org nikamor ne vleče, ker ma use obrate zabite. Ti priporočam da odblokiraš, ne zarad hitrosti ampak zaradi moči. jst mam prenose 11 spredi, zad 60...(original.) pa gre 90. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Jst mam odblokirano, ti priporočam, org nikamor ne vleče, ker ma use obrate zabite. Ti priporočam da odblokiraš, ne zarad hitrosti ampak zaradi moči. jst mam prenose 11 spredi, zad 60...(original.) pa gre 90. 85, po števcu je šla z org prenosi tzr, pa še to krepko čez rdeč polje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peckop Objavljeno November 11, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 11, 2009 dans sem ga končno pelo na servis pa še blokade ven dat tak da vam jutri povem kak kaj gre. :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stirkac Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 dans sem ga končno pelo na servis pa še blokade ven dat tak da vam jutri povem kak kaj gre. :D :D Lpoo Amm kolk pa si dau? Pa na ker servis si to pelu...Mislim kje:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peckop Objavljeno November 11, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 11, 2009 na yamahin servis v mariboru avto center šerbinek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stirkac Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 na yamahin servis v mariboru avto center šerbinek Kolk pa si dau :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se