peckop Objavljeno November 19, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 19, 2009 Za servis sem dal 20 evrov blokad pa pol nisem ven dal ker je reko da če bom prišo po zimi ko bom naredo še en servis in ko bo kupil zobnike bo mi dal bolj poceni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cukcukcuk Objavljeno Januar 28, 2010 Deli Objavljeno Januar 28, 2010 jaz ti prodam izpuh LeoVince v6, se izjemno pozna tako pri konci, kot pri voznji v klanec. ugodno! ce koga zanima, naj poklice: 040-973-619 LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burn Objavljeno Julij 29, 2010 Deli Objavljeno Julij 29, 2010 heh ozaja 80--to je maš kar velik zobnik jas mam odspred 10, odzad pa 50 pa mislem da ni prejšni lastnik zadaj nič menov, sam spredej je dau 10 a gdo ve slučajn kašna je pa velikost dize originalna? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Izprijenec Objavljeno Julij 29, 2010 Deli Objavljeno Julij 29, 2010 jas mam odspred 10, odzad pa 50 pa mislem da ni prejšni lastnik zadaj nič menov, sam spredej je dau 10 a gdo ve slučajn kašna je pa velikost dize originalna? lp zadi mas vrjetno 47!!! zake je pa dal 10 zobnik naprej??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burn Objavljeno Julij 29, 2010 Deli Objavljeno Julij 29, 2010 zadi mas vrjetno 47!!! zake je pa dal 10 zobnik naprej??? mah to nwem, ampak ne, zadi sm prou prešteu ih je 50! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se