vapotek Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 Če boš lepo abstiniral do petka, te ga dobiš......do te pa se lepo trosi... Kmet, kaj mi te nisi še pred malco povedo!!! :glare: T-boy, pajkica in Furioso 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 po mojih izkušnjah, po heinekenu ni kakih groznih posledic. Vidim, da nimaš nekih blaznih izkušenj, če lahko piješ tako pizdarijo... GRUNF, thumper, T-boy in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 kaj se spomni kdo vapotovega svetlega trenutka, ko si je enkrat davnega leta naročo vodo z okusom ker ga je kao pritisk jebal no jaz tistega dneva ne bom pozabil T-boy, thumper in Furioso 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 kaj se spomni kdo vapotovega svetlega trenutka, ko si je enkrat davnega leta naročo vodo z okusom Ne, se pa spomnim enega tvojega svetlega trenutka, ko si mi pijačo plačal!!! :angry: T-boy, pajkica, Furioso in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 Kmet, kaj mi te nisi še pred malco povedo!!! Mama ti je kmet kaj se spomni kdo vapotovega svetlega trenutka, ko si je enkrat davnega leta naročo vodo z okusom ker ga je kao pritisk jebal no jaz tistega dneva ne bom pozabil ...pa cvičeka z vodiko je tud pil.....he, he, he Ne, se pa spomnim enega tvojega svetlega trenutka, ko si mi pijačo plačal!!! Čuj, te pa naj en petek prije okoli....nama bo lahko pir plačo.... Furioso in pajkica 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 Mama ti je kmet ...pa cvičeka z vodiko je tud pil.....he, he, he Čuj, te pa naj en petek prije okoli....nama bo lahko pir plačo.... pridem ja en petek ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 Čuj, te pa naj en petek prije okoli....nama bo lahko pir plačo.... Pusti ga sirotinjo, vidiš da nima za burek... Furioso, GRUNF, pajkica in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 Vidim, da nimaš nekih blaznih izkušenj, če lahko piješ tako pizdarijo... glej glej, točno to jez mislim o tebi sesir in GRUNF 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Vedno in povsod Laško! To je to Od tujih pa Heineken in Corona. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 LAŠKO...tuje pa kar kol tud union hahha kako naročiš v lokalu ta velik union če ga nimajo.....malo laško pa 2 dc vode skupi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 kako naročiš v lokalu ta velik union če ga nimajo.....malo laško pa 2 dc vode skupi Kako naročiš v lokalu laško? Če si kolk tolk pri zdravi pameti, ga ne... sesir, riderrgirl, GRUNF in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 pivo kot pivo ... vse se itak zbruha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 pivo kot pivo ... vse se itak zbruha Stran ga pa ne bomo metal!!!, kruci fihs mularija aaaaa zdej boste po dolin kuzlal, no se če je UNIJON tud drgam ne spada. riderrgirl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 Če mam izbiro, Laško, čene pa je union tut ok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xceno Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 laško itak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 rogec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oks Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 Meni je pa čisto ok, če ponujajo samo 2 vrsti pira. Sploh si ne znam predstavljat, da naprimer prideš v neko belgijsko pivnico in ti natakar od 10h do 23h našteva kaj vse ponujajo, potem pa itak zaprejo lokal. Kaj lepšega, si cel dan v lokalu nič ne zapraviš pa še trezen greš domov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 Včasih bi rekel kokakola. Danes: Voda! - Čist' navadna voda. Ni boljšega, zdravega energetskega napitka - predvsem za motoriste!! Predvsem pa tale "pir" sodi v motoristični forum. Ma daj no nehaj, saj sam veš kako paše pivo, če je žeja, kajne ?! Lep pozdrav ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 čista stvar okusa. za moje pojme je union bol piten. po vsakem se ti zjutri prdi haha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 Že, že, a zakaj sta ti dve vrsti vedno Union in Laško. Bolš to, kot pa da te vpraša - Union, Laško ali Gösser? Mimogrede - odvisno, kam hodiš na pir ... tuki v naši vasi je kr nekaj lokalov, kjer te lepo vprašajo "Katero pivo pa bi?" in če si zaželiš seznam, ti lepo našteje kar nekaj znamk ... No, jst pa Diego v glavnem izbirava med laškim pa unijonom. Sta čist dobra pira, pa še med dražjimi nista. Šminkeraj po 4+ evrov mi je malo predrag za te cajte ... domina, Furioso in sesir 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 Vedno pijem malo Union, d glava manj boli... Na piknikih sem pil pa ze vsemogoce vrsta pira... Jelen, Niksicko, Staropramen, Zlati Bazant, Goesser, Heineken, Lasko,.... Na piknikih je vecja izbira ponavad.. Jaz ma mpa ravno obratne izkušnje. Na piknikih sta običajno samo dve, največ tri izbire "Union", "Laško" in "pira je spet zmanjkalo jebemosunce" :naughty: sesir, Furioso in domina 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 Jaz ma mpa ravno obratne izkušnje. Na piknikih sta običajno samo dve, največ tri izbire "Union", "Laško" in "pira je spet zmanjkalo jebemosunce" :naughty: pa merkatorjev čedalje več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 Šminkeraj po 4+ evrov mi je malo predrag za te cajte ... Točno tak!!! Za ta dnar dobim v Merkatorju 2 piksni pira, sendvič s pariško, pa še ostane mi malo... v3sn4, pajkica in Furioso 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 corona please Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 corona je za riti, ki se preseravajo pijem laško in to s ponosom, če ga dobim tko da ponavad pijem tuborga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se