Skoči na vsebino

YAMAHA Slider

mazek26

Priporočene objave

Skratka pišite vse o tem skuterju, kdo ga ma kak gre pa na yamaha-motor-europe.com sem opazu full dodatne opreme zanj. torej preostane vam le da pišete..................................

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Baje je skuter zakon, kar niti sam nisem mogu verjet za neko malo gajbo. Leti okol 85km/h in ima zelo dobre pospeške zaradi svoje lahkotnosti. Za vožnjo po mestu je idealn, ker je agiln in majhn. :) Tolko vem o njem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 leto pozneje...

:afro1: :afro1: YAMAHA SLIDER je dobr skutr, cenovno ugoden (cena je cca. 370.000 sit) ma dobre pospeške in ob straneh ima plošče (če padeš jih preprosto samo dol odšraufaš pa ku da ne bi bilo nč). :afro1: :afro1: kej več o tem skuterju na yamahini spletni strani www.yamaha-motor-europe.com :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej je kr dobr skutr, pa tut tiste plošče pr straneh so dobre (podobn k pa Gilera Ice) sam ni ravn lep po izgledu :hmm: ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za vozne lastnosti ne vem, zihr pa ni glih exstremno lep skuter. no vsaj tko jst mislm. dobr pa je da ma tiste plošče ob straneh (to bi jst ene parkat že rabu, bi dost dnarja pršparov) :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pomoje more bit kr dost dobr za vozt :OK: predvsem ker je lahek :notworthy: sam men ni dobr k je zračno hlajen :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne vem no men se zdi ko da bi zmankal materiala k so ga delal... :? sam za afnt je pa zih dobr :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sicer pa zračno hlajenje tud ni slabo

ni slabo sam vodno je bol :naughty: skor vsi majo mal težav polet (sploh spedenani) je pa dobr kr je motor lažji

SLIDER na slikci ni tok lep k pa v salonu :blink: (vsej men sw tko zdi :hmm: )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej je cis cool: lahk je zato so tut pospeski bolsi pa koncno tut nima tok malo..

pa se lazi ga je vozt (tko za mest) .. :yea2:

O izgledu pa nebi govoru.. :rolleyes: sam je tut tok cenejsi.. :naughty:

ne vem no men se zdi ko da bi zmankal materiala k so ga delal... :?  sam za afnt je pa zih dobr :OK:

:lol1: :D

SLIDER na slikci ni tok lep k pa v salonu :blink: (vsej men sw tko zdi :hmm: )

...Je pa res d ga se nism vidu u zivo... :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej sploh ni tok grd. Če maš mal smisla za styling ga pomoje lhk kr lepo zrihtaš!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Precej me na Gilero Ice spomina ... samo morm rect da mi je ice oblikovno bl usec ... pa se ce se ne motm ma tole bobn zadej s tem pa dobri stunti odpadejo :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja pomoje tud. k na slik ni diska vidt :hmm:  sej disk loh daš sam gor :D

:D kaku daš gor disk, če je boben :D

Popravljeno . Popravil psihoman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Precej me na Gilero Ice spomina ... samo morm rect da mi je ice oblikovno bl usec ... pa se ce se ne motm ma tole bobn zadej s tem pa dobri stunti odpadejo :hmm:

:afro1: Zakaj dobri stunti odpadejo? :? :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

men je pa slider full lepši od gilera ice :)

pa še Gilera ice nima prtlažnika za čelado pod zicu :? :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!