peckop Objavljeno Oktober 22, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2009 Mena pa zanima v čem je glavna razlika med tema dvema motorjoma.
Stirkac Objavljeno Oktober 22, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2009 Mena pa zanima v čem je glavna razlika med tema dvema motorjoma. Kolk js vem je R Višji... drugacne felge pa gume oziroma ceu motor je ENDURO različica... X pa je supermoto to pomen da ma krajši hod vilic drugacen felge pa gume oziroma pravi SUPERMOTO Yamaha Dt 50 r - ENDURO Yamaha Dt 50 x - SUPERMOTO Js osebno pa ti bol priprocam Verzijo X (Supermoto)... Kolk js vem je R Višji... drugacne felge pa gume oziroma ceu motor je ENDURO različica... X pa je supermoto to pomen da ma krajši hod vilic drugacen felge pa gume oziroma pravi SUPERMOTO Yamaha Dt 50 r - ENDURO Yamaha Dt 50 x - SUPERMOTO Js osebno pa ti bol priprocam Verzijo X (Supermoto)... Aja glede mašine pa ni nobene razlike... use isto
peckop Objavljeno Oktober 23, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 23, 2009 Jaz sem pa mislil da je kaka večja razlike ker je supermoto dražji.
Stirkac Objavljeno Oktober 23, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2009 Jaz sem pa mislil da je kaka večja razlike ker je supermoto dražji. Felge so neki drazje pa vilce in gume... Use to je drazje kot pri Enduro razližici Tak da se skupaj nekaj nabere...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se