burgy Objavljeno Oktober 26, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2009 (popravljeno) Zanima me ali imate kakšne izkušnje z simulatorji veslanja? Kaj bi mi priporočali "navadnega" ali magnetnega? Hvala za info in lp, burgy Popravljeno Oktober 26, 2009. Popravil burgy
Darko3g Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Zanima me ali imate kakšne izkušnje z simulatorji veslanja? Kaj bi mi priporočali "navadnega" ali magnetnega? Hvala za info in lp, burgy Če imaš denar (dosti denarja) in dovolj prostora kupi Concept 2 Indor Rower, ki ga uporabljajo vsi veslači za treninge in prirejajo tudi prvenstva v veslanju na napravah. Občutek je skoraj enak kot pri pravem veslanju: mehak začetek, odpor je odvisen od hitrosti, nastavljaš le "prenos na veslu" (zračna loputa). Tudi polomil se gotovo ne bo, saj je namenjen športnikom, ki se ukvarjajo s športom za prave moške. Morda na e-bayu najdeš starejši model C (črne barve), ki je cenejši, model B pa je precej star in ni tako dodelan - glasnejši, piha, slabši monitor.
Tomyboy Objavljeno Januar 1, 2010 Opozori Objavljeno Januar 1, 2010 Taki hidravlični za 100€ niso vredni 5 centov, popolnoma neuporabni :headbang: Zdaj imam energetics napravo, kupljena v Intersportu, redna cena je 300€, samo je bilo nekaj popusta, pa še malo sem zdilal ker je bil razstavni model :worship: Je pa magnetna, z ročko povezana preko gurtne, zelo stabilna, moti me samo škripanje plastike tam kjer imaš pripete noge, sedež lepo teče po vodilih-uležajena koleščka.
ETV1000 Objavljeno Januar 3, 2010 Opozori Objavljeno Januar 3, 2010 jaz sem iz leclerca privlekel enega magnetnega za 120 evrov, in me zaenkrat lepo utruja. Malce sem se bal da bo "prešvoh" . zame še ni.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se