Kugelschreiber Objavljeno November 9, 2022 Opozori Objavljeno November 9, 2022 Ne gledam de bi me kaj prepricalo. Gledam ker sm radoveden. Ampak hudica, greznica res smrdi za kozlat. maus in Alla 1 1
maus Objavljeno November 9, 2022 Opozori Objavljeno November 9, 2022 pred 5 minutami, Kugelschreiber pravi: Ne gledam de bi me kaj prepricalo. Gledam ker sm radoveden. Ampak hudica, greznica res smrdi za kozlat. Jaz pa ratam nervozen, ker za dokazana dejstva dokazujejo, da ni res ... skratka.. na volitve in volit tisto oziroma glasovat za tisto, kar misliš, da je prav ... ni druge 😛 Kaldu, GoBobi, Zivnorc in 2 others 1 4
schwantz Objavljeno November 10, 2022 Opozori Objavljeno November 10, 2022 Pravkar gledam sprenevedavega Anžeta. Mati mila... On je jebal, brez da ga je vtaknil! nejc74, GoBobi, Mavti in 3 others 3 3
Tedybear Objavljeno November 11, 2022 Opozori Objavljeno November 11, 2022 A vi/nekateri dejansko gledate soočenja? Letos nisem gledal niti enega. Ne za parlamentarne, ne za predsedniške. To pa zato, ker volim " taktično". Proti SDSu. Pa kdorkoli že je na drugi strani. Za lokalne pa....bom še videl. maus, Zivnorc, Kugelschreiber in 1 other 1 1 2
Marcel-F Objavljeno November 11, 2022 Opozori Objavljeno November 11, 2022 pred 10 urami, Tedybear pravi: A vi/nekateri dejansko gledate soočenja? To pa zato, ker volim " taktično". Proti SDSu. Pa kdorkoli že je na drugi strani. Pa ti si res idiot,..To vse pove o tvoji miselnosti,oziroma pameti.. Bravo,s takim mišljenjem in takšnim folkom bomo enkrat res uspel.....Fak,sej ne moreš verjet... bladerunner in bosa 1 1
bladerunner Objavljeno November 11, 2022 Opozori Objavljeno November 11, 2022 pred 2 urami, Marcel-F pravi: Pa ti si res idiot,..To vse pove o tvoji miselnosti,oziroma pameti.. Bravo,s takim mišljenjem in takšnim folkom bomo enkrat res uspel.....Fak,sej ne moreš verjet... Folk pri nas je tako strahovito spran, da bi proti nekomu podprl tudi majmuna, če bi kandidiral. Streznitev bo pa na žalost zahtevala zelo visok davek, ki ga bomo morali zaradi spranih budal plačevati vsi. bosa 1
DAMI34 Objavljeno November 12, 2022 Opozori Objavljeno November 12, 2022 pred 15 urami, Marcel-F pravi: Pa ti si res idiot,..To vse pove o tvoji miselnosti,oziroma pameti.. brez žaljenja prosim. Če se ne motim nam država in ustava daje pravico, da smo taktično proti...komurkoli. pred 13 urami, bladerunner pravi: Folk pri nas je tako strahovito spran, da bi proti nekomu podprl tudi majmuna, če bi kandidiral. Se moraš vprašat zakaj...še dobro da ni Hojs kandidiral, kjerkoli, ker potem bi folk volil tudi pesek in kamenje, sam da tega norca ne dobi nad sebe Kaldu, Alla, Pepos in 4 others 3 4
Najots Objavljeno November 12, 2022 Opozori Objavljeno November 12, 2022 pred 14 urami, bladerunner pravi: Folk pri nas je tako strahovito spran, da bi proti nekomu podprl tudi majmuna, če bi kandidiral. Streznitev bo pa na žalost zahtevala zelo visok davek, ki ga bomo morali zaradi spranih budal plačevati vsi. Bolje bi bilo, da govoriš v prvi osebi množine. SMO sprani. Vemo, kar nam povedo. Slišimo, kar želimo slišati. Verjamemo, kar hočemo verjeti. Če imaš na izbiro dva slaba kandidata, potem ne moreš glasovati ZA. V takem primeru imaš dve izbiri: 1. da bojkotiraš volitve 2. da greš na volitve, ker eden od teh dveh je pa toliko pokvarjen, da mu zmage res ne privoščiš, zato glasuješ le PROTI. Na volitve nisem šel že dolgo let. Ravno zaradi izbire, ki nam jo ponudijo. Ker so vsi ista pašta. Predlagam, da na glasovnice dodajo še tretjo možnost: nihče od naštetih. Pri štetju glasovnic naj upoštevajo tudi slednje. In če ljudstvo izbere, da noče nikogar od razpoložljivih kandidatov, naj lepo spokata oba. To bi bila zame demokracija, ne pa sedanje sranje. Pa da ne bo dvoma, sem bolj levi. Rahlo komi, kot se takšne ljudi zadnje čase vljudno naziva. Kljub temu bi (mogoče tudi bom) šel tokrat obkrožit podaljšano roko Gargamela. Da bi se položaj moči vsaj malo zbalansiral. In pa ker si tista druga položaja predsednice res ne zasluži. Sploh mi je dvignilo pokrov, ko jo je šel javno podpirat tisti mali mož. Ker je del elite, ki nas je pokradla in se sedaj spreneveda. Nas gleda v oči in nam laže. Tudi, če ima motor (Počivalšek ga ima tudi). Pa ne pozabimo. Škratek in Gargamel sta bila pred davnimi časi prijatelja. Krmila sta se iz istega korita. Potem pa sta se, tako kot je za velike lopove običajno, sprla. To je bilo takrat, ko je bilo kar naenkrat toliko tega za pokrast, da se jim je začelo kar mešati pred očmi. Kradli so pa naše. In še kradejo. Nam pa spirajo možgane in denarnice. Kmet2, DAMI34 in skalar36 2 1
DAMI34 Objavljeno November 12, 2022 Opozori Objavljeno November 12, 2022 kaj je politika: nadzor denarja in medijev za tvojo stran brez lastnega vložka!!! Velja za rdeče, bele, zelene, vijolčaste, itd..
DAMI34 Objavljeno November 12, 2022 Opozori Objavljeno November 12, 2022 pred 2 urami, Najots pravi: Bolje bi bilo, da govoriš v prvi osebi množine. SMO sprani. Vemo, kar nam povedo. Slišimo, kar želimo slišati. Verjamemo, kar hočemo verjeti. Če imaš na izbiro dva slaba kandidata, potem ne moreš glasovati ZA. V takem primeru imaš dve izbiri: 1. da bojkotiraš volitve 2. da greš na volitve, ker eden od teh dveh je pa toliko pokvarjen, da mu zmage res ne privoščiš, zato glasuješ le PROTI. Na volitve nisem šel že dolgo let. Ravno zaradi izbire, ki nam jo ponudijo. Ker so vsi ista pašta. Predlagam, da na glasovnice dodajo še tretjo možnost: nihče od naštetih. Pri štetju glasovnic naj upoštevajo tudi slednje. In če ljudstvo izbere, da noče nikogar od razpoložljivih kandidatov, naj lepo spokata oba. To bi bila zame demokracija, ne pa sedanje sranje. Pa da ne bo dvoma, sem bolj levi. Rahlo komi, kot se takšne ljudi zadnje čase vljudno naziva. Kljub temu bi (mogoče tudi bom) šel tokrat obkrožit podaljšano roko Gargamela. Da bi se položaj moči vsaj malo zbalansiral. In pa ker si tista druga položaja predsednice res ne zasluži. Sploh mi je dvignilo pokrov, ko jo je šel javno podpirat tisti mali mož. Ker je del elite, ki nas je pokradla in se sedaj spreneveda. Nas gleda v oči in nam laže. Tudi, če ima motor (Počivalšek ga ima tudi). Pa ne pozabimo. Škratek in Gargamel sta bila pred davnimi časi prijatelja. Krmila sta se iz istega korita. Potem pa sta se, tako kot je za velike lopove običajno, sprla. To je bilo takrat, ko je bilo kar naenkrat toliko tega za pokrast, da se jim je začelo kar mešati pred očmi. Kradli so pa naše. In še kradejo. Nam pa spirajo možgane in denarnice. jeh, med obkrožanjem izbiraš, bivši LDS zlo svoboden in nekoga, ki je kar naenkrat pozabil na korenine od kje prihaja. Enega odgovora brez politično zavitega (zvitega) na konkretno vprašanje ni dal. Mi je bil všeč v določenih strukturah, ko so zasliševali "koritnike pri koritu v prosti izvedbi, saj nam nič ne morejo", pa je padel na isti nivo. Tako da yu3 bom obkrožil glas za žensko...čas je za babe ps. balans pri predsedniku je zgolj "informativne" narave. Poglej Barbiko pss. Holob bi pokazal višji nivo s kombinacijo s tistimi ki so zgubili kamion na carini...ubil bi 2 muhe na mah. Oslabil JJa in potegnil k sebi desno sredino KD. Tako pa ne more zdržat revanšizma in je prekleto zajebal s svojimi floskulami tipa "samo da ni JJ". Mogoče bi od njega pričakoval mal več od omenjenega revanšizma. Tip je malce al pa postaja podoben JJu. Tega pa nočem.
bladerunner Objavljeno November 12, 2022 Opozori Objavljeno November 12, 2022 pred eno uro, DAMI34 pravi: Tako da yu3 bom obkrožil glas za žensko...čas je za babe Si torej trd kot kamen in povsem ignoriraš izjave svojih rojakov iz Wajdušne dr. Aleša Štrancarja in dr. Erika Breclja. Pepos, Kmet2 in bosa 1 2
DAMI34 Objavljeno November 12, 2022 Opozori Objavljeno November 12, 2022 pred 57 minutami, bladerunner pravi: Si torej trd kot kamen in povsem ignoriraš izjave svojih rojakov iz Wajdušne dr. Aleša Štrancarja in dr. Erika Breclja. tut teb ne znese, vsak ki se po svoje odloča je po tvoje trd Oba doktorja osebno poznam, sploh o Štrancarju nebi, ker mu je "komi" politika metala polena pod noge in ne zmore mimo revanšizma, dr. Brecelj pa zgolj sovraži Musarco. Zakaj, je čisto jasno povedal. Žal pa ene dobre ni povedal o dr. Logarju. fak sami doktorji je reku moj fotr, (ko je moj drugi brat postal doktor, prvi je že bil.) kdo bo pa delau? Ampak veš, tut mi trdi mamo srečo, ko nam mehki pojasnite, kako moramo misliti
Tedybear Objavljeno November 12, 2022 Opozori Objavljeno November 12, 2022 pred 8 urami, DAMI34 pravi: brez žaljenja prosim. Če se ne motim nam država in ustava daje pravico, da smo taktično proti...komurkoli. Se moraš vprašat zakaj...še dobro da ni Hojs kandidiral, kjerkoli, ker potem bi folk volil tudi pesek in kamenje, sam da tega norca ne dobi nad sebe A si res moral citirati na način, da imam vpogled v izlive blokiranega? 😜 No ja, še ena potrditev, zakaj je na moji vrednostni lestvici vsak orangutan pred častilcem JJ in njegove kamarile. DAMI34, Alla, Kaldu in 1 other 1 3
DAMI34 Objavljeno November 12, 2022 Opozori Objavljeno November 12, 2022 pred 7 minutami, Tedybear pravi: A si res moral citirati na način, da imam vpogled v izlive blokiranega? 😜 No ja, še ena potrditev, zakaj je na moji vrednostni lestvici vsak orangutan pred častilcem JJ in njegove kamarile. Sm moral, ker so čist preveč čustveni izlivi Tedybear 1
Kugelschreiber Objavljeno November 14, 2022 Opozori Objavljeno November 14, 2022 janes proti narodu 0:3 referendum okrog vode, drzavnozborske volitve, predsedniske volitve. Cakam referendume. V domobrankovi maniri bom stel vsakega posebej, in bo rezultat ze 0:6, janesu in njegovim pa se zmer 0 jasno, čemu je tako. predsedniske….ne vem. Po moje je blo to igra brez moznosti dobitka. janes mali z rezultatom nakazuje, da ima zmerna desnica velik, zelo velik domet. Pa da narodov spomin vseeno zdrzi malenkost vec kot pol leta. GregorM 1
maus Objavljeno November 14, 2022 Opozori Objavljeno November 14, 2022 Evo .. danes še druga interpelacija vladine ministrice na notranje zadeve.....
skalar36 Objavljeno November 14, 2022 Opozori Objavljeno November 14, 2022 pred 12 urami, Kugelschreiber pravi: janes proti narodu 0:3 referendum okrog vode, drzavnozborske volitve, predsedniske volitve. Cakam referendume. V domobrankovi maniri bom stel vsakega posebej, in bo rezultat ze 0:6, janesu in njegovim pa se zmer 0 jasno, čemu je tako. predsedniske….ne vem. Po moje je blo to igra brez moznosti dobitka. janes mali z rezultatom nakazuje, da ima zmerna desnica velik, zelo velik domet. Pa da narodov spomin vseeno zdrzi malenkost vec kot pol leta. Mislem, da se na levi in na desni dobro zavedajo, da bo zmagu kdorkoli, ki bo nasprotoval Janši. Sej vsi vemo da nima več kot 30 posto glasov, če gre cela slo na volitve. In tko lahko leva stran da na volitve kateregakoli lopova in bo izvoljen. In od tega ima tud Janes korist. Predstava za ljudi, v ozadju pa kraja vsega kar ni privijačeno in prilimano. Kugelschreiber, Frenk 67, GregorM in 1 other 4
Kugelschreiber Objavljeno November 14, 2022 Opozori Objavljeno November 14, 2022 3 minutes ago, skalar36 said: bo zmagu kdorkoli, ki bo nasprotoval Janši Marta Kos recimo ni. Šarec tudi ne. Prej bi rekel, da drži obratno. Če (recimo v vipavi/ajdovščini) sds kandidira štručko mocarele s pretečenim rokom, je preboj v parlament zagotovljen. skalar36 in Frenk 67 1 1
kaizer Objavljeno November 15, 2022 Opozori Objavljeno November 15, 2022 GregorM, Zivnorc, Tedybear in 6 others 3 6
DAMI34 Objavljeno November 15, 2022 Opozori Objavljeno November 15, 2022 maus, GregorM, skalar36 in 2 others 5
maus Objavljeno November 15, 2022 Opozori Objavljeno November 15, 2022 Tudi Bobnarjeva preživela interpelacijo ... gremo dalje .. saj jih imajo še kar nekaj na zalogi .... sem včeraj med rokometno tekmo, ko sem bil preveč živčen preklaplju in nisem vedel, ali gledam posnetek ali eno in isto lajnanje ... sem mislu, če enkrat poveš vse očitke in interpeliranec odgovori, pa se pol glasuje ... 13 ur eno in isto s tem, da se ve kakšen bo izid, se mi zdi res malo glupo GoBobi, Kaldu, Frenk 67 in 1 other 3 1
GeeSXer Objavljeno November 16, 2022 Opozori Objavljeno November 16, 2022 pred 12 urami, maus pravi: Tudi Bobnarjeva preživela interpelacijo ... gremo dalje .. saj jih imajo še kar nekaj na zalogi .... sem včeraj med rokometno tekmo, ko sem bil preveč živčen preklaplju in nisem vedel, ali gledam posnetek ali eno in isto lajnanje ... sem mislu, če enkrat poveš vse očitke in interpeliranec odgovori, pa se pol glasuje ... 13 ur eno in isto s tem, da se ve kakšen bo izid, se mi zdi res malo glupo Malo? GoBobi 1
maus Objavljeno November 16, 2022 Opozori Objavljeno November 16, 2022 pred 6 urami, GeeSXer pravi: Malo? sem malo strpen ...
Najots Objavljeno November 25, 2022 Opozori Objavljeno November 25, 2022 Kdo pri NIJZ to opozarja? A uni stric z belo brado? Hja, eni se obremenjujejo z Janšo, drugi s Kučanom, tretji s Titotom. Kradejo nas pa vsi. Ampak glavno, da se z nekom obremenjujemo. Še bolje, če nam uspe obremenjevati še vse okoli sebe. Enim je to smisel življenja in bi jim bilo življenje brez tega prazno... Kugelschreiber, skalar36, Sam dePihlja in 1 other 1 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se