Skoči na vsebino

Vlada (parlament in politika)

Priporočene objave

Objavljeno

• Haha 1
Objavljeno

474588121_578507491742496_865017690524602494_n.jpg

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno

https://siol.net/novice/slovenija/policija-kazensko-ovadila-zupana-dornave-654148

@vandrovec, a mi lahko razložiš, zakaj prihaja do takih ekscesov večinoma od ljudi s strani, ki na veliko zagovarjajo "klasično" družino ????

A si kdaj zasledil, da se je kak predstavnik mavričnih (naprimer) kdaj na otroke spravil ???

A zagovarjajo družino, protestirajo proti mavričnim,..., samo da lahko na skrivaj (večinoma) sosedove fantke lovijo ???

Še bolj kot za ta desne, velja tudi za kler!!!

• Všeč mi je 3
Objavljeno
Ob 30. 1. 2025 ob 12:24, ftp pravi:

@vandrovec, a mi lahko razložiš, zakaj prihaja do takih ekscesov večinoma od ljudi s strani, ki na veliko zagovarjajo "klasično" družino ????

Zakaj leti to vprašanje name? Pojma nimam jaz zakaj je to tako, da so samo desničarji in kler pedofili.

Ob 30. 1. 2025 ob 12:24, ftp pravi:

A si kdaj zasledil, da se je kak predstavnik mavričnih (naprimer) kdaj na otroke spravil ???

Jaz ne, Google pa najde tudi to...  https://www.telegraph.co.uk/us/news/2024/12/24/gay-couple-raped-adopted-boys-100-years-prison-atlanta/

Objavljeno
pred eno uro, vandrovec pravi:

Zakaj leti to vprašanje name? Pojma nimam jaz zakaj je to tako, da so samo desničarji in kler pedofili.

Jaz ne, Google pa najde tudi to...  https://www.telegraph.co.uk/us/news/2024/12/24/gay-couple-raped-adopted-boys-100-years-prison-atlanta/

kar jaz vem, pedofili nimajo omejitve z barvo, raso in spolom, pa tudi leti ne, še manj strankarsko pripadnostjo. 

Prav tako strankarska pripadnost ne vpliva na LGBTQ počutje, je pa res, da bolj ko je stranka zagamana, bolj se morajo skrivat :P

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 1 uro, vandrovec pravi:

A sploh razumeš razliko med "večinoma" in "samo" ???

pred 1 uro, vandrovec pravi:

Google najte tudi to...

"Kontroverzni evolucijski psiholog Satoshi Kanazawa je znova razburkal britansko in širšo javnost. V novi študiji namreč zatrjuje, da so ateisti in privrženci leve politične opcije bolj inteligentni od konservativcev. Kanazawa sicer deluje na fakulteti za ekonomijo in politične vede v Londonu, njegova najnovejša študija pa je objavljena v Social Psychology Quarterly, poročajo tuji viri. Avtor študije navaja, da je temu tako, ker inteligentnejše osebe raziskujejo družbene norme in politične struje, ki so novosti v našem življenju. To pa naj bi bila prav liberalizem in ateizem."

Objavljeno
pred 18 minutami, ftp pravi:

A sploh razumeš razliko med "večinoma" in "samo" ???

Razlika je v manjšem procentu od 50, če se malo posploši je večina lahko 99% ....lahko pa tudi le 51%. Verjetno nisi imel v mislih tako tesne večine?

pred 22 minutami, ftp pravi:

Google najte tudi to...

"Kontroverzni evolucijski psiholog Satoshi Kanazawa je znova razburkal britansko in širšo javnost. V novi študiji namreč zatrjuje, da so ateisti in privrženci leve politične opcije bolj inteligentni od konservativcev.

...se s tem strinjaš ali ne? Jaz bi se celo strinjal in tudi bi lahko razložil zakaj? Ni pa inteligenca isto kot pamet...

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno
pred 18 minutami, Kugelschreiber pravi:

tega njoka oprostijo, slikarijo odbojkaric v kopalkah pa prebelijo ker je pohujšljiva ......svašta

https://svet24.si/clanek/novice/slovenija/67b2ee249017c/sola-kanal-ob-soci-stenska-poslikava-odbojkarice

• Zmeden 1
Objavljeno
pred 13 minutami, Kugelschreiber pravi:

Jaz tukaj ne vidim krivosodja. Župan je nagovarjal človeka, za katerega je bil prepričan, da ima 14 let, kar je (vsaj zame) zavržno. Če zate ni, imam jaz problem, ker še vedno komuniciram s tabo.

Na županovo srečo pa je ta oseba bila starejša in zato je ovadba padla, ne pa zaradi njegove poštenosti.

Ali imaš ti drugačno razlago?

Objavljeno (popravljeno)
2 hours ago, Darko3g said:

Ali imaš ti drugačno razlago?

Oproscen je.  Model je su kresnt 14 letnika. Slucajno je bil tam 16 letnik. A se hecamo? In danes nikomu nista? WTF.  A smo nori? 

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
  • Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
pred 2 urami, DAMI34 pravi:

a loh kdo prosim donira ubogmu revežu? tip ma stroške :P

https://reporter.si/clanek/slovenija/pavel-rupar-viljem-julijan-donacije-otrok-1797164

Goni ga u tri pm...cigan....še mojo najljubšo skladbo repertoarja domače muzike mi je zjebal...

Sem pa opazoval tele naše penziče (moral bi lepše govorit, sem zelo blizu :lol1:) ampak rajš jem samo star kruh kot, da stojim in ploskam temu nategunu...pa saj Slovenci ne moremo bit lačni, če pa imamo toliko ovc...:slap:

Popravljeno . Popravil MARE 65
  • Všeč mi je 3

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!