MARE 65 Objavljeno pred 13 urami Objavljeno pred 13 urami (popravljeno) Ob 22. 4. 2025 ob 22:00, Kugelschreiber pravi: Pismo. Kaj narest s tem? It obkrozit DA ali pustit da klavrno propade zaradi nulte udelezbe? Mene ne bo, sem na furi tud če bo toča. Budale stran bodo fuknili 6 - 7 mio eur Izvoljeni in plačani so, da urejajo zadeve v "imenu naroda" (žal že dolgo časa bolj zase kot za narod). Vsak predlagatelj referenduma pa naj ga potem tudi plača. Me pa res zanima kakšna bo udeležba za tako pomembno vprašanje. Popravljeno pred 12 urami. Popravil MARE 65 1
Frenk 67 Objavljeno pred 12 urami Objavljeno pred 12 urami pred 15 minutami, MARE 65 pravi: Ali to spodaj prav vidim najavo prispevka Janez Janša: "Hočemo Slovenijo za kakršno smo glasovali na plebiscitu." Boga ti, a ni malo pozno to ugotovil. Bo ja, ko bomo zaprli vse lopove, desne, leve, srednje, ki so zjebali to državo v zadnjih 35 letih. 34 letih
MARE 65 Objavljeno pred 12 urami Objavljeno pred 12 urami (popravljeno) pred 10 minutami, Frenk 67 pravi: 34 letih Hvala za popravek, sem dodal malo manj kot eno leto, ker ne bo nič boljše Popravljeno pred 12 urami. Popravil MARE 65 1
Frenk 67 Objavljeno pred 12 urami Objavljeno pred 12 urami pred 15 minutami, MARE 65 pravi: Hvala za popravek, sem dodal malo manj kot eno leto, ker ne bo nič boljše Malo več kot eno leto. 25. junija 1991: razglasitev neodvisnosti Republike Slovenije. 1
MARE 65 Objavljeno pred 12 urami Objavljeno pred 12 urami pred 4 minutami, Frenk 67 pravi: Malo več kot eno leto. 25. junija 1991: razglasitev neodvisnosti Republike Slovenije. Aha to si mislil, jaz pa na omenjeni plebiscit 23. decembra 1990. pred 1 minuto, MARE 65 pravi: Aha to si mislil, jaz pa na omenjeni plebiscit 23. decembra 1990. Stari midva bi lahko bila politika, govoriva o istem problemu, pa vsak svojo goni... 2
DAMI34 Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami pred 10 urami, MARE 65 pravi: Ali to spodaj prav vidim najavo prispevka Janez Janša: "Hočemo Slovenijo za kakršno smo glasovali na plebiscitu." Boga ti, a ni malo pozno to ugotovil. Bo ja, ko bomo zaprli vse lopove, desne, leve, srednje, ki so zjebali to državo v zadnjih 35 letih. jst vidim Grimsa pa unga prašička kako onanirata na fotko
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se