BRANE Objavljeno pred 23 urami Objavljeno pred 23 urami Vidim in slišim, da se politiki zastopijo v vse: kulturo, sodstvo, šolstvo, policijo, zgodovino... po moje bodo v kratkem sami gradili mostove in programirali kaki chat gpt, Tista: "le čevlje sodi naj kopitar" je pač zastarela ne velja več, vsaj za politike. 3
Kugelschreiber Objavljeno pred 22 urami Objavljeno pred 22 urami 1 hour ago, franc said: Stvar je v tem, da dejansko nihče ne ve o čem se sploh pregovarjajo, ker nihče ni prebral zakona. Tudi nihče od pametnjakovičev, ki so se kurčili na tv. Tudi jaz ga nisem, ker mi ni bilo vredno. Par referendumov nazaj, je bila "debata" na področju, ki ga poznam in edino kar lahko rečem 🤮, dejansko samo eno debilno lapanje, zakona pa ni prebral nihče, ne tisti za, ne oni proti. Lp Edino vprasanje je, a verjames janesu in iztrebljalu, da je ta zakon obče slab. In ce si si vzel tistih par minut za podpis v volilni imenik in krogec na glasovnici. 1 hour ago, MARE 65 said: Za to podalpsko deželico, ki jo imamo sicer mimogrede vsi radi, je upanje samo, če vso, eno in isto golazen, ki nas nateguje že 30 in nekaj let, naženeš u 3pm. To je povsem mogoce. Lahko se zgodi edino z uporabo kemicnega svincnika. Na volitvah. Je pa treba zrtvovat par minut in nekaj energije.
Gricko Objavljeno pred 21 urami Objavljeno pred 21 urami pred 50 minutami, Kugelschreiber pravi: To je povsem mogoce. Lahko se zgodi edino z uporabo kemicnega svincnika. Na volitvah. Je pa treba zrtvovat par minut in nekaj energije. jah...ni ne.... ker na žalost je izbira ena in ista oz z manjšimi deviacijami in novimi obrazi, ki se dejansko zopet deviacije... na tole hujskanje nisem šel, ker je "škoda mojega cajta", na volitve hodim vedno / redno, pa imamo v LJ še vedno istega šerifa, vlade se menjajo, stanje je pa vedno bolj žalostno, izbiraš pa med slabo in slabšo opcijo oz proti določeni, kar seveda ni OK ampak v tem primeru vseeno bolje ..... ali pa se izkaže za manj slabo vendar popolnoma nesposobno.... in čez eno leto bo zgodba "enaka"😌 izbira bo nekaj, kar veš da nočeš in nekaj "novega" in zelo verjetno zopet nesposobnega brez vsakih pametnih izkušenj... Pa tako LEPA je ta naša Slovenija in kaj vse bi lahko bilo..... bi lahko bilo...
Darko3g Objavljeno pred 20 urami Objavljeno pred 20 urami pred 5 urami, bladerunner pravi: Pa je v nedeljo po dolgem času zopet zmagala zdrava pamet. Še je malenkost upanja za to podalpsko deželico. A mi lahko prosim razložiš, zakaj je bil novi zakon toliko slabši od sedanjega (ki bo pač veljal še naprej), da ga je bilo potrebno ukiniti. Resno sprašujem, ker nisem bral nobenega. 2
maus Objavljeno pred 12 urami Objavljeno pred 12 urami pred 10 urami, BRANE pravi: Vidim in slišim, da se politiki zastopijo v vse: kulturo, sodstvo, šolstvo, policijo, zgodovino... po moje bodo v kratkem sami gradili mostove in programirali kaki chat gpt, Tista: "le čevlje sodi naj kopitar" je pač zastarela ne velja več, vsaj za politike. Res je .. to je šlo že predaleč... včasih.. pred 10-15 leti so se nastavljali samo v uprave in svetovalce velikih državnih podjetij. Danes so pa vse do vodje oddelkov... samo da je naš pa vse zna. Kader, ki je že dolgo na svojih delovnih mestih ne more napredovati, čeprav so strokovnjaki iz svojih področij. Morali bi imeti neki moralni kompas, ki ga ni več. Da ne bo pomote ... levi in desni so na teh področij ISTI . Govorim iz lastnih izkušenj in ne rekla - kazala ... sj bom šel kmalu v penzijo, pa naj se štulijo kokr čjo 2 4
Kugelschreiber Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami 9 hours ago, Gricko said: izbira bo nekaj, kar veš da nočeš in nekaj "novega" in zelo verjetno zopet nesposobnega brez vsakih pametnih izkušenj... Nikoli nisem se volil novega obraza. Tudi drugo leto ga ne bom. Ce se ljudem zdi skoda casa, to je v 4 dneh najdet 10-12 minut, si zasluzimo kar imamo. Ce se nam to zdaj zdi slabse od janesovanja 2020-2022, ce smo pripravljeni spregledat da minister zelo jasno pove kako bodo izigrali sodisca, pocivalskovih radensk, vode in Bitenca ki mora posel dobit, OK, pol si zasluzimo se 1 rundo. a je to super uspesna vlada? Ne. Niti pod razno. A deluje manj noro in organizirano kot jansa cernac grims in kompanija? Absolutno. 2
vandrovec Objavljeno pred 10 urami Objavljeno pred 10 urami Naslednji mandatar bo Zoran Janković, ...se nekaj šušlja 🙂
DAMI34 Objavljeno pred 10 urami Objavljeno pred 10 urami pred 23 minutami, vandrovec pravi: Naslednji mandatar bo Zoran Janković, ...se nekaj šušlja 🙂 ja, v Srbiji 3
bladerunner Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami (popravljeno) pred 7 urami, Kugelschreiber pravi: A deluje manj noro in organizirano kot jansa cernac grims in kompanija? Absolutno. Tvoje osebno mnenje. Moje je diametralno nasprotno tvojemu. In prav je tako. Če želimo živeti v neki demokratični državi s pluralno družbo je potrebno spoštovat vsakršno mnenje, pa če je to še tako drugačno od našega. Dokler tega ne ponotranjimo, bomo in smo že, kot družba globoko zabredli in se zelo težko izvlekli v neko normalnost. Popravljeno pred 3 urami. Popravil bladerunner
ftp Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 23 minutami, bladerunner pravi: Tvoje osebno mnenje. Moje je diametralno nasprotno tvojemu. In prav je tako. Če želimo živeti v neki demokratični državi s pluralno družbo je potrebno spoštovat vsakršno mnenje, pa če je to še tako drugačno od našega. Dokler tega ne ponotranjimo, bomo in smo že, kot družba globoko zabredli in se zelo težko izvlekli v neko normalnost. Težava pa je v tem, da ima demokracija omejen rok trajanja. Namreč osnovna težava je v tem, da sta dva bedaka več vredna kot eden pameten. Že v zgodovini se je većkrat dermokracija spremenila v diktaturo. Tudi Dolfe je bil demokratično izvoljen, potem pa.... ... na drugi strani vode se podobno dogaja A če demokratična večina na silo ostale odstrani, je to demokratično ??? Zakaj vsi pomembni sistemi ne delujejo demokratično ampak avtokratočno ???
bladerunner Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami (popravljeno) pred eno uro, ftp pravi: Zakaj vsi pomembni sistemi ne delujejo demokratično ampak avtokratočno ??? Zato, ker večina ljudi demokracije in pluralizma nima ponotranjenega. Razmišljanje take večine pa je, da mislijo, da je samo njihovo razmišljanje pravilno. Enoumje je norost, ki vsako družbo vodi v katastrofo. Že videno nekoč tudi na naših tleh. Popravljeno pred 2 urami. Popravil bladerunner
Snečer Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro pred 2 urami, bladerunner pravi: Tvoje osebno mnenje. Moje je diametralno nasprotno tvojemu. In prav je tako. Če želimo živeti v neki demokratični državi s pluralno družbo je potrebno spoštovat vsakršno mnenje, pa če je to še tako drugačno od našega. Dokler tega ne ponotranjimo, bomo in smo že, kot družba globoko zabredli in se zelo težko izvlekli v neko normalnost. spoštovati vsakršno mnenje ... = anarhija pred 29 minutami, bladerunner pravi: Zato, ker večina ljudi demokracije in pluralizma nima ponotranjenega. Razmišljanje take večine pa je, da mislijo, da je samo njihovo razmišljanje pravilno. Enoumje je norost, ki vsako družbo vodi v katastrofo. Že videno nekoč tudi na naših tleh. Niti ne, kakšna kraljevina, kneževina čisto lepo funkcionira ...
Gricko Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro pred 9 urami, Kugelschreiber pravi: Nikoli nisem se volil novega obraza. Tudi drugo leto ga ne bom. Ce se ljudem zdi skoda casa, to je v 4 dneh najdet 10-12 minut, si zasluzimo kar imamo. Ce se nam to zdaj zdi slabse od janesovanja 2020-2022, ce smo pripravljeni spregledat da minister zelo jasno pove kako bodo izigrali sodisca, pocivalskovih radensk, vode in Bitenca ki mora posel dobit, OK, pol si zasluzimo se 1 rundo. a je to super uspesna vlada? Ne. Niti pod razno. A deluje manj noro in organizirano kot jansa cernac grims in kompanija? Absolutno. nov obraz....no... jaz pa sem že parkrat in vsakič se "naserjem", vem pa kaj nočem, enako kot ti ne bom pozabil 20-22 in ne., nisem pripravljen spregledati teh stvari. Ampak, ko pridemo do te vlade ( ki sem jo volil), pa je tako nesposobna, nekompetentna in s tako večino ( kot jo ima) bi lahko naredila marsikaj, pa se ne naredi nič, razen ukvarjanja same s seboj in praznenjem državnega ( ravno tako kradejo, se dogovarjajo, ker so nesposobni se jih "dobi", odgovorijo pa z ignoranco) računa in posledično mojega žepa. Še tisti sistemi, ki so približno funkcionirali, sedaj ne več Glede teh stvari je vlada JJ veliko boljša, bolje organizirana, enotnejša ( mi je groza da to rečem) in koga boš ti volil?? točno veš koga ne boš in da trenutno je nesposobno....torej zopet nekaj novega z upanjem , da bo kaj boljše, dejansko pa bo "nastavljeno" podobno sranje... 1
franc Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro Jaz imam dober spomin in ko me enkrat naserjejo, jih ne volim nikoli več. Enako ne volim nikogar, ki se brati z Jankovicem. Izbira pa je dejansko bedna. Ostane, da volim neke ekstremiste, to pa na dolgi rok ni nikoli dobro. Lp
Kugelschreiber Objavljeno pred 25 minutami Objavljeno pred 25 minutami 1 hour ago, Gricko said: Glede teh stvari je vlada JJ veliko boljša, bolje organizirana, enotnejša ( mi je groza da to rečem) Zakaj bi te bla groza? Kar je res, je res. So enotni da je joj. So usklajeni da se kar kadi. Popolnoma jasno je tudi da so next level organizirani kriminalci. Najbol verjetno je da bom volil holoba. Tri leta nazaj ga nisem. Pricakoval sem malo več. Malo. Ker po vseh teh volitvah mi je pa ze jasno, da novinec v dveh letih ne bo kaj dost naredil, v 4ih nekaj na pol. Pricakoval sem tudi malo manj debilan ala, ajanovic hovnik, stojmenova duh, švarc pipan in litijska. AMPAK. Ce holoba primerjam s Pahorjem* in kako je borćiju uspelo sesut stranko in drzavo, se robi s kromberka sploh ne zdi tako slab. Opozicijo ima trdo kot se nihce. U bistvu je top Rookie PM. pahorja omenjam ker je bil izvoljen kot etabliran politik, z urejeno stranko in infrastrukturo. Antijansa s poreklom. Bratuskova cerar in jankovic so pogoreli ker novinci. pahor ne bi smel, holop skor ni. Še.
ftp Objavljeno pred 25 minutami Objavljeno pred 25 minutami pred 1 uro, bladerunner pravi: Zato, ker večina ljudi demokracije in pluralizma nima ponotranjenega. Razmišljanje take večine pa je, da mislijo, da je samo njihovo razmišljanje pravilno. Se zelooo motiš. Tudi v največji demokraciji so vsi največji in najpomembnejši sistemi avtokratski. Policija, vojska,... megakorporacije,... , - demokracija ??? ha ha ha Večinoma je demokracija pesek v oči, da, misliš da kaj odločaš, v bistvu pa so odzadaj drugačna pravila. Tam čez imaš "samo" dve demokratične strani, ki sta si vedno bolj nasprotujoče in edino kar jih omejuje (to se sedaj lepo vidi, ko si Dona.. sproti izmišlja pravila) je kapital, ki je res močen in edini ki dejansko obrača odločitve.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se