Skoči na vsebino

Vlada (parlament in politika)

Priporočene objave

Objavljeno

Da je naš parlament "podn" ni ravno skrivnost, ampak da je pa tako poln psihopatov, si pa tudi nisem mislil.

Objavljeno

Zato moramo vsi volit za JJ. Ne bodo se več kregal, ker debate ne bo. Bo Janes povedal kaj morajo sprejet in demokratično bodo vsi glasoval po lastni vesti. Ker itak bodo pljuvalno razmišljal kot Blodi. Jest sm ZA. 😁

• Všeč mi je 1
Objavljeno
Ob 17. 5. 2025 ob 11:01, Sam dePihlja pravi:

No , včasih puklastemu šizofreniku uspe tudi kako resnico povedat 💩 😁496157622_2404743803230710_2643204401547487269_n.jpg.7c31f7cea136902e5631fb62a52aa066.jpg

Morda mu bo zrihtal svojega psihologa, za prave tablete......

• Všeč mi je 1
  • Hvala 1
Objavljeno
Ob 19. 5. 2025 ob 11:00, Kaldu pravi:

Morda mu bo zrihtal svojega psihologa, za prave tablete......

Žal tudi Janšari še ni najdu tapravih tablet. 😜

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Mi ne rabimo biti v NATU. Mi mamo Mahniča (in hojseka) :P

Objavljeno
Ob 17. 7. 2025 ob 11:36, DAMI34 pravi:

Mi ne rabimo biti v NATU. Mi mamo Mahniča (in hojseka) :P

Oba oborožena  na pas mater...po moje bosta v prvi bojni liniji.........................................................................od zadaj :fight1:

• Všeč mi je 1
  • Haha 1
Objavljeno
pred eno uro, MARE 65 pravi:

Oba oborožena  na pas mater...po moje bosta v prvi bojni liniji.........................................................................od zadaj :fight1:

Mahnič je tku brihten, da že od daleč prepozna sovražnika oziroma morebitnega napadalca, ki ga ogroža. S hitrostjo "munje" seže za pas izvleče svoj Glock in postreli sovražnika.  Dobro ajd, jehove priče, ma je zgledalo, kot da ga bodo napadle :D

Objavljeno

V normalni državi bi jima za take izjave pobrali orožje in ju poslali psihologu (orožja ne bi videla nikoli več) .

Objavljeno
Ob 18. 7. 2025 ob 17:29, DAMI34 pravi:

Mahnič je tku brihten, da že od daleč prepozna sovražnika oziroma morebitnega napadalca, ki ga ogroža. S hitrostjo "munje" seže za pas izvleče svoj Glock in postreli sovražnika.  Dobro ajd, jehove priče, ma je zgledalo, kot da ga bodo napadle :D

zan_mahnic_lovec_v_uniformi_vir_twitter.jpg.ffaa2b3c9f0620f96fac01862cfb88d3.jpg

• Haha 3
Objavljeno
2 hours ago, Snečer said:

zan_mahnic_lovec_v_uniformi_vir_twitter.jpg.ffaa2b3c9f0620f96fac01862cfb88d3.jpg

Je pripravljen za hišo, a? 

• Haha 1
Objavljeno
Ob 20. 7. 2025 ob 8:39, Snečer pravi:

Hojs je tudi ŽE oborožen, vsaj tak je rekel :P

multicolorx-shot-vodna-pistola-2.jpg.c07b0ef88166308f4c568d46c33ced1c.jpg

Mama kupila!

• Haha 2
  • 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Ste prebrali?

Sprašujem se, oz. želim razumeti, kaj hudiča se plete po glavi naši vladi, da ven dajo predlog spremembe zakona o konoplji --> Link:

Nič več testiranj na THC v krvi? Predlog zakona Svobode in Levice | 24ur.com

Kaj točno želijo doseči s tem!?

Želijo, da smo kot narod več zadeti, v šolah, službah, na cesti ???

Ali samo želijo (glede na to, da vstopamo v volilno leto) nabirati volilne glasove pri tistih, ki so redni uživalci THC-ja???

Pa pustimo sedaj zgodbo o medicinski konoplji za medicinske namene ... 

Skratka, samo sranje, kaos in butalske odločitve vlade na vseh področjih. Najprej dvig davkov, prispevkov, dvig sociale, zadolževanje, ... kupna moč je začela (če že ne) počasi in vztrajno padati, .... očitno vlada želi da bi po svetu hodili še zadeti ....  🤔 ...aha, ok, ..... sedaj nekako razumem zakaj.  Če si počen od THC -ja, je cel vet v rožicah in vsaj ne vidiš problemov ... tako kot vlada ... 😵😵😵 al kaj?

Se mi zdi, da gredo s temle predlogom fejst, fejst, v napačno smer ... 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 15 minutami, robicom pravi:

Sprašujem se, oz. želim razumeti, kaj hudiča se plete po glavi naši vladi

Razumeti politika je enako kot razumeti žensko. Eno reče, drugo misli, tretje naredi (ali ne),... :eek:

pred 17 minutami, robicom pravi:

Kaj točno želijo doseči s tem!?

Ne veš ali sebe zaščitit (je bil predlog da bi poslance testirali, pa je bil cel cirkus okoli tega), ali glasove nabirat. :?

Verjetno oboje, ker take zakone predlagat, pač moraš bit zadet ali prizadet.

• Všeč mi je 1
  • 3 tedne pozneje...
Objavljeno

nekak takole je v Slovenistanu, torej glavne značilnosti politike in njen domet

https://fb.watch/BM1e4XZO2U/

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

končno lahko igram novi GTA

545579604_1083172837309608_4537765224876081961_n.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!