franc Objavljeno Maj 17 Objavljeno Maj 17 Da je naš parlament "podn" ni ravno skrivnost, ampak da je pa tako poln psihopatov, si pa tudi nisem mislil.
kawamoto Objavljeno Maj 17 Objavljeno Maj 17 Zato moramo vsi volit za JJ. Ne bodo se več kregal, ker debate ne bo. Bo Janes povedal kaj morajo sprejet in demokratično bodo vsi glasoval po lastni vesti. Ker itak bodo pljuvalno razmišljal kot Blodi. Jest sm ZA. 😁 1
Kaldu Objavljeno Maj 19 Objavljeno Maj 19 Ob 17. 5. 2025 ob 11:01, Sam dePihlja pravi: No , včasih puklastemu šizofreniku uspe tudi kako resnico povedat 💩 😁 Morda mu bo zrihtal svojega psihologa, za prave tablete...... 1 1
Frenk 67 Objavljeno Maj 20 Objavljeno Maj 20 Ob 19. 5. 2025 ob 11:00, Kaldu pravi: Morda mu bo zrihtal svojega psihologa, za prave tablete...... Žal tudi Janšari še ni najdu tapravih tablet. 😜
MARE 65 Objavljeno Maj 21 Objavljeno Maj 21 https://www.24ur.com/novice/slovenija/stojece-ovacije-za-pirc-musarjevo-ki-je-dogajanje-v-palestini-oznacila-za-genocid.html bravo tu ji pa dam kapo dol... 1
DAMI34 Objavljeno Julij 17 Objavljeno Julij 17 Mi ne rabimo biti v NATU. Mi mamo Mahniča (in hojseka)
MARE 65 Objavljeno Julij 18 Objavljeno Julij 18 Ob 17. 7. 2025 ob 11:36, DAMI34 pravi: Mi ne rabimo biti v NATU. Mi mamo Mahniča (in hojseka) Oba oborožena na pas mater...po moje bosta v prvi bojni liniji.........................................................................od zadaj 1 1
DAMI34 Objavljeno Julij 18 Objavljeno Julij 18 pred eno uro, MARE 65 pravi: Oba oborožena na pas mater...po moje bosta v prvi bojni liniji.........................................................................od zadaj Mahnič je tku brihten, da že od daleč prepozna sovražnika oziroma morebitnega napadalca, ki ga ogroža. S hitrostjo "munje" seže za pas izvleče svoj Glock in postreli sovražnika. Dobro ajd, jehove priče, ma je zgledalo, kot da ga bodo napadle
franc Objavljeno Julij 19 Objavljeno Julij 19 V normalni državi bi jima za take izjave pobrali orožje in ju poslali psihologu (orožja ne bi videla nikoli več) .
Snečer Objavljeno Julij 20 Objavljeno Julij 20 Ob 18. 7. 2025 ob 17:29, DAMI34 pravi: Mahnič je tku brihten, da že od daleč prepozna sovražnika oziroma morebitnega napadalca, ki ga ogroža. S hitrostjo "munje" seže za pas izvleče svoj Glock in postreli sovražnika. Dobro ajd, jehove priče, ma je zgledalo, kot da ga bodo napadle 3
Kugelschreiber Objavljeno Julij 20 Objavljeno Julij 20 2 hours ago, Snečer said: Je pripravljen za hišo, a? 1
DAMI34 Objavljeno Julij 21 Objavljeno Julij 21 Ob 20. 7. 2025 ob 8:39, Snečer pravi: Hojs je tudi ŽE oborožen, vsaj tak je rekel Mama kupila! 2
robicom Objavljeno Avgust 12 Objavljeno Avgust 12 Ste prebrali? Sprašujem se, oz. želim razumeti, kaj hudiča se plete po glavi naši vladi, da ven dajo predlog spremembe zakona o konoplji --> Link: Nič več testiranj na THC v krvi? Predlog zakona Svobode in Levice | 24ur.com Kaj točno želijo doseči s tem!? Želijo, da smo kot narod več zadeti, v šolah, službah, na cesti ??? Ali samo želijo (glede na to, da vstopamo v volilno leto) nabirati volilne glasove pri tistih, ki so redni uživalci THC-ja??? Pa pustimo sedaj zgodbo o medicinski konoplji za medicinske namene ... Skratka, samo sranje, kaos in butalske odločitve vlade na vseh področjih. Najprej dvig davkov, prispevkov, dvig sociale, zadolževanje, ... kupna moč je začela (če že ne) počasi in vztrajno padati, .... očitno vlada želi da bi po svetu hodili še zadeti .... 🤔 ...aha, ok, ..... sedaj nekako razumem zakaj. Če si počen od THC -ja, je cel vet v rožicah in vsaj ne vidiš problemov ... tako kot vlada ... 😵😵😵 al kaj? Se mi zdi, da gredo s temle predlogom fejst, fejst, v napačno smer ... 2
ftp Objavljeno Avgust 12 Objavljeno Avgust 12 pred 15 minutami, robicom pravi: Sprašujem se, oz. želim razumeti, kaj hudiča se plete po glavi naši vladi Razumeti politika je enako kot razumeti žensko. Eno reče, drugo misli, tretje naredi (ali ne),... pred 17 minutami, robicom pravi: Kaj točno želijo doseči s tem!? Ne veš ali sebe zaščitit (je bil predlog da bi poslance testirali, pa je bil cel cirkus okoli tega), ali glasove nabirat. Verjetno oboje, ker take zakone predlagat, pač moraš bit zadet ali prizadet. 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 28 Objavljeno Avgust 28 nekak takole je v Slovenistanu, torej glavne značilnosti politike in njen domet https://fb.watch/BM1e4XZO2U/
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se