MARE 65 Objavljeno September 28 Objavljeno September 28 Me pa kot totalnega političnega butlja zanima, katera vlada je naredila omembe vredno dejanje koristno za svoje državljane v zadnjih 30 in nekaj letih ?? Prosim za razsvetljenje, da bom vedel kateri so boljši levi ali desni, kmalu bodo volitve, zaenkrat se nagibam k temu, da me na volitvah ne bo....pa ne mi spet s tem sranjem, moraš iti, da ne bo oni zmagal.........................kateri že ? 1
Kugelschreiber Objavljeno September 28 Objavljeno September 28 6 minutes ago, MARE 65 said: Me pa kot totalnega političnega butlja zanima, katera vlada je naredila omembe vredno dejanje koristno za svoje državljane v zadnjih 30 in nekaj letih ?? Prosim za razsvetljenje, da bom vedel kateri so boljši levi ali desni, kmalu bodo volitve, zaenkrat se nagibam k temu, da me na volitvah ne bo....pa ne mi spet s tem sranjem, moraš iti, da ne bo oni zmagal.........................kateri že ? Kaj pa je tebi omembe vredno dejane? Enim je avtocestna vinjeta, drugim je solska prehrana tretjim ukinitev dodatnega zdravstvenga, cetrtim neobdavcen regres, petim ukinitev studia city, sestim vracanje Marcela…zvimo v sestevku vseh vlad. In ne zvimo tako slabo, kot se nerga. Problem so bancna luknja, nerazcisceni tajkunski prevzemi in korupcija. Problem so nazadnjaski ali popolnoma zblojeni svetovni nazori. Trdim da bi “špice” moral narod na volitvah porezat. Ampak nima kdo. Ker so itak vsi isti. Kenede. 2
DAMI34 Objavljeno pred 10 urami Objavljeno pred 10 urami Tolk novih dogodkov, tolk ministrov in predsednik vlade v zosu (kot pri prejšnji vladi itak) zgodi se pa nč (si upam trditi, se ni prej, se ni zdej..vsi po vrsti so komiji). Še nš prjatu nč ne svršava v tej temi. Najbrž rešuje še vedno vprašanja iz 2sv. vojne 1
bladerunner Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 6 urami, DAMI34 pravi: Tolk novih dogodkov, tolk ministrov in predsednik vlade v zosu (kot pri prejšnji vladi itak) zgodi se pa nč (si upam trditi, se ni prej, se ni zdej..vsi po vrsti so komiji). Še nš prjatu nč ne svršava v tej temi. Najbrž rešuje še vedno vprašanja iz 2sv. vojne Hehehe, zdaj, ko je pernato pezde v zosu, vse tiho in mirno je pod to temo. Če bi bil JJ na tnalu, bi se tule zdaj trlo komijev, ki bi pljuvali svojo steklo rdečo slino po njem, kot po navadi. Tudi ti v svojem komentarju ne premoreš, da nebi vanj vlekel prejšnje vlade, ki si jo tudi ti v času njene vladavine dovolj popljuval. Pa ko si bil kritičen do nje, nikoli nisi vlekel zraven grehov predhodnih levičarskih vlad. Le kako je to mogoče? Jaz sicer zelo dobro vem, v katerem grmu tiči zajec. Dr. Aleš Štrancar ti lahko odpre oči. Le zglasi se kdaj pri njemu, nebo ti škodilo. Jaz se sicer oglasim le v primeru, ko vidim, da je pljuvalnik proti JJ več kot poln. Nekdo pa mora bit prisoten, da komijem vsaj malo kontrira. Na žalost sem edini takšen, ki občasno še sodeluje v teh debatah. Ravnovesja pač ne morem vzpostavit, ker sem sam. Eden se je sicer našel, ki so se mu oči začele odpirat. V preteklosti pa je tudi zagovarjal levake in pljuval po mojih komentarjih. Vprašanja iz WW2 so že rešena, le orto komiji ne morejo sprejet drugačne resnice od tiste, ki so jim jo partijski lažnivci tlačili v glave. Partijska indoktrinacija je huda reč.
Kugelschreiber Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami Ti, driska, a vidis koga protestirat pred sodiscem? A se priziga svecke? A slisis koga tulit krivosodje? Zarota, Globoka drzava in podobne bolanizme? 1
MARE 65 Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami pred 37 minutami, bladerunner pravi: Hehehe, zdaj, ko je pernato pezde v zosu, vse tiho in mirno je pod to temo. Če bi bil JJ na tnalu, bi se tule zdaj trlo komijev, ki bi pljuvali svojo steklo rdečo slino po njem, kot po navadi. Tudi ti v svojem komentarju ne premoreš, da nebi vanj vlekel prejšnje vlade, ki si jo tudi ti v času njene vladavine dovolj popljuval. Pa ko si bil kritičen do nje, nikoli nisi vlekel zraven grehov predhodnih levičarskih vlad. Le kako je to mogoče? Jaz sicer zelo dobro vem, v katerem grmu tiči zajec. Dr. Aleš Štrancar ti lahko odpre oči. Le zglasi se kdaj pri njemu, nebo ti škodilo. Jaz se sicer oglasim le v primeru, ko vidim, da je pljuvalnik proti JJ več kot poln. Nekdo pa mora bit prisoten, da komijem vsaj malo kontrira. Na žalost sem edini takšen, ki občasno še sodeluje v teh debatah. Ravnovesja pač ne morem vzpostavit, ker sem sam. Eden se je sicer našel, ki so se mu oči začele odpirat. V preteklosti pa je tudi zagovarjal levake in pljuval po mojih komentarjih. Vprašanja iz WW2 so že rešena, le orto komiji ne morejo sprejet drugačne resnice od tiste, ki so jim jo partijski lažnivci tlačili v glave. Partijska indoktrinacija je huda reč. Ja pa kako naj pljuvamo, če pa je bila tako lepa poroka.... 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se