Marcel-F Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 6 minutes ago, skalar36 said: Seveda sem siguren. Šarc je vidu, da je ugriznu preveč, kot lahko prežveči, zato je odstopil. Sem prepričan, da ko zasede take sorte človek kot je Šarc mesto precedika vlade, obišče kako pisarno iz katere pride spuščene glave in mu balonček idej rablini. Janša seveda ne. Ali je zato kaj boljši? Zame ne, ker se vidno in zavedno znaša nad lastnim ljudstvom. Dobro,vidim,da ti je šarc rešitelj,to je tvoje mnenje.. vidim,da ne bova prišla nikamor... Samo ne štekam pa te,kako lahko napišeš,da je preveč ugriznu in zaradi tega odstopil...Se pravi,da po tvoje takrat ni mogel delat ( jest še zmer pravim,da se je po domače usral,tko kot sd ),zdaj 10 mescev kasneje pa lahko in to z istimi ljudmi. Pa dej nehi no ...... Tenere700, truckdriver2 in ligenjček 3
LunaticFringe Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 128580565_109192534372092_8026407683243432762_n.mp4 Mavti, Kaldu, Alla in 3 others 6
vandrovec Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 Nihče od levih nima jajc, da bi vladal in take represije izvajal nad ljudstvom, zato je sedaj prilika za Janšo, da izkoristi svojih "5 minut". Permisivna vzgoja in podobno je le dokler je vse idealno, v krizi to ne velja...
DAMI34 Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 še mal potrpite, prihaja rešitelj Mavti, Alla, vandrovec in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 https://www.facebook.com/institut8.marec/videos/179357560596069
vandrovec Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: še mal potrpite, prihaja rešitelj Ja, po moje bo počakal, da se kriza z covidom normalizira, šele potem bo vrgel vlado ? DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 Pravkar, vandrovec pravi: Ja, po moje bo počakal, da se kriza z covidom normalizira, šele potem bo vrgel vlado ? normalno, sej ni neumen. Tale vlada pa tok hiti, ker ve da smo jo siti. Pa morajo čimveč nagrabit in čimbolj si zasigurat pozicijo. Tako da koronca jim čisto prav pride. skalar36 1
skalar36 Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred 1 uro, Marcel-F pravi: Dobro,vidim,da ti je šarc rešitelj,to je tvoje mnenje.. vidim,da ne bova prišla nikamor... Samo ne štekam pa te,kako lahko napišeš,da je preveč ugriznu in zaradi tega odstopil...Se pravi,da po tvoje takrat ni mogel delat ( jest še zmer pravim,da se je po domače usral,tko kot sd ),zdaj 10 mescev kasneje pa lahko in to z istimi ljudmi. Pa dej nehi no ...... Ne bluzi. Jazm nisem zaslepljen. Zame so vsi isti, si uspel to prebrat? V politiki že dolgo ni poštenih ljudi. NE morejo bit. Tako kot v kurbišču ni devic. Pa nikjer nisem pisal da je Šarec dober. Dejstvo je da je JJ debil, ki je prevzel oblast in zganja represijo nad ljudstvom. Vse ostalo, "kako bi bilo, če bi bilo, ine bi ne bilo" je megla, ki jo poslušam cele dneve od janšistov. TO DRŽAVO TRENUTNO VODI JJ, IN TO KATASTROFALNO. PIKA. Zdej pa pejta gledat janša TV z unmu tenerejčkom, tam se vsaj vsi strinjate med sabo. C eagle, dore, franc in 4 others 5 1 1
Marcel-F Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 4 minutes ago, skalar36 said: Ne bluzi. Jazm nisem zaslepljen. Zame so vsi isti, si uspel to prebrat? V politiki že dolgo ni poštenih ljudi. NE morejo bit. Tako kot v kurbišču ni devic. Pa nikjer nisem pisal da je Šarec dober. Dejstvo je da je JJ debil, ki je prevzel oblast in zganja represijo nad ljudstvom. Vse ostalo, "kako bi bilo, če bi bilo, ine bi ne bilo" je megla, ki jo poslušam cele dneve od janšistov. TO DRŽAVO TRENUTNO VODI JJ, IN TO KATASTROFALNO. PIKA. Zdej pa pejta gledat janša TV z unmu tenerejčkom, tam se vsaj vsi strinjate med sabo. Zaslepljen si bolj kot ti misliš,po tvojih izjavah....Matjaž Han, iz SD-ja,je sam rekel,problem leve opcije je ta ,da gledajo samo to,da ne bo vladal JJ.Namesto,da bi se ukvarjal s sabo vse preveč gledajo JJ. Po domače, JJ je nočna mora za levake,ki jo nikakor ne morejo izbrisat. Pa še to mi prosim povej,potem pa neham. Kakšne zaostritve ima Nemčija, Avstrija,...pa tam ni JJ. Se pravi se tudi tam izvaja represija nad ljudstvom.. TakeALookAround, ligenjček, Tenere700 in 1 other 4
skalar36 Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred 16 minutami, Marcel-F pravi: Zaslepljen si bolj kot ti misliš,po tvojih izjavah....Matjaž Han, iz SD-ja,je sam rekel,problem leve opcije je ta ,da gledajo samo to,da ne bo vladal JJ.Namesto,da bi se ukvarjal s sabo vse preveč gledajo JJ. Po domače, JJ je nočna mora za levake,ki jo nikakor ne morejo izbrisat. Pa še to mi prosim povej,potem pa neham. Kakšne zaostritve ima Nemčija, Avstrija,...pa tam ni JJ. Se pravi se tudi tam izvaja represija nad ljudstvom.. Kaj ima to veze s tem, da trenutna vlada sprejema neumne ukrepe. In se zanaša na teste, ki ne pokažejo nič??? Ko bomo imel Nemške plače, ali pa vsaj Avstrijske bova pa potem naprej o tujih deželah. DAMI34, Tenere700, Alla in 1 other 3 1
DAMI34 Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred 12 minutami, Marcel-F pravi: Zaslepljen si bolj kot ti misliš,po tvojih izjavah....Matjaž Han, iz SD-ja,je sam rekel,problem leve opcije je ta ,da gledajo samo to,da ne bo vladal JJ.Namesto,da bi se ukvarjal s sabo vse preveč gledajo JJ. Po domače, JJ je nočna mora za levake,ki jo nikakor ne morejo izbrisat. Pa še to mi prosim povej,potem pa neham. Kakšne zaostritve ima Nemčija, Avstrija,...pa tam ni JJ. Se pravi se tudi tam izvaja represija nad ljudstvom.. bistvo opozicije je metanje polen pod noge poziciji. Neglede, kdo je pač na oblasti. Iblast in vlada si pa tega ne more privoščiti oziroma mora delovati tudi gospodarno in državotvorno. JJ je dober za opozicijo. Zelo dober. Plošče pa ni obrnil, ko je prišel na oblast. Žal ma slabo in nesposobno konkurenco, tako slabo, da niti polen ne zna dobro pod noge metati. In res je trenutno nima dobre alternative. Ampak to me niti ne zanima, ker me samo zanima kaj počne. Deljenje denarja in podkupovanje raje za naslednje volitve je sicer zelo dobro, da ti raja verjame, no vsaj nekaj časa, ko pa nezapolseni začno trkati po vratih, ko začne gospodarsvo propadat, pa ne bo več važna korona. Ampak upor. Marsikje v tujini je mnogo protestov in zelo hujših kot pri nas, ter restrikcij, ne od novih ampak obstoječih oblasti, ki so vseeno bolj umirjene in manj uničujejo gospodarstvo kot naše. skalar36 in Tenere700 1 1
vandrovec Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred 9 minutami, skalar36 pravi: Kaj ima to veze s tem, da trenutna vlada sprejema neumne ukrepe. In se zanaša na teste, ki ne pokažejo nič??? Ko bomo imel Nemške plače, ali pa vsaj Avstrijske bova pa potem naprej o tujih deželah. Očitno še ni jasno kaj je hujša kriza, Janša ali covid? Rocky in DAMI34 1 1
Samo Jaz Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 Kateri idiot je pisal Miklavžu, da nam naj prinese Ehjavca??? ???? Bmflar, CINDAPP, ligenjček in 2 others 4 1
bajkr88 Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred 49 minutami, Samo Jaz pravi: Kateri idiot je pisal Miklavžu, da nam naj prinese Ehjavca??? ???? on je pisu mklavu...da če prit nazaj.... evoga RobiRoberto in Tenere700 2
Scarabeo 500 Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred eno uro, Samo Jaz pravi: Kateri idiot je pisal Miklavžu, da nam naj prinese Ehjavca??? ???? Kučan, da bo zrušo Maršala Twita. gusar in Bmflar 2
mladench Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 ... pa se je oglasil Z. Jelinčič ?⬆️ nejc74, Mavti in DAMI34 3
nejc74 Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 7 hours ago, Marcel-F said: Te bom drugače prašal.A misliš,da bi bilo kaj drugače ,če bi bli zdaj na oblasti levaki?? Pizda ,vse države se zapirajo,bolj kot ne enako, imajo povsod iste ukrepe,..Se pravi,da ima JJ tako moč,da poleg SLO,zapira še vse druge e.države. Zgolj za info,,Nemčija ostaja zaprta do 10.januarja,pa je ne vodi JJ. A misliš,da gnida kamnška s svojo falango ni ropal državne blagajne? edini kretenizemr pri tej zadevi je opravičevanje slabih dejanj enih s slabimi dejanji drugih: a če je Serpenitnšek idiot, zdaj mora bit desetar Twito večji? Ker ljubljanski šerif krade, zdaj Jajotu ni več treba skrivat, da ma prste ves čas v marmeladi. Edino zdravilo za politika je to, da ga pozabiš, ampak vas 20% zafrustrirancev boste Jajota vlačli naokoli ko bo že dolgo razpadal v grobu. Jajo krade, razdvaja, predvsem pa ni sposoben spacat skupaj parih ukrepov, ki bi držali vodo. Pošljite ga tja od koder je prišel, pa začnite delat z novim, meni je vseeno, kdo je, Mahnič, Irglca ali kdor koli drug. Trenutno pa 80% Slovencem v usta tlačite nesposobneža, ni čudno da nam gre na bruhanje. Tedybear, DAMI34, tomaz69 in 2 others 4 1
thumper Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 (popravljeno) pred 10 urami, nejc74 pravi: Trenutno pa 80% Slovencem v usta tlačite nesposobneža, ni čudno da nam gre na bruhanje. zdej vem kje je irglca fasala.. Popravljeno December 7, 2020. Popravil thumper DAMI34 in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 pred 19 urami, Marcel-F pravi: država ja, pod kakšnim vodstvom??? Enkrat levim, drugič desnim ... lej, res se ne bi o tem, ker to ni point ! In ne, nisem pristaš JaJota, ampak mi gre politika in politiki že tolk na kurac, da mi gre skoz mal na bruhanje !!!!! Rest my case pred 40 minutami, thumper pravi: zdej vem kje je irglca fasala.. Brezmadežno se je okužila ! Ne širi polresnic ligenjček, DAMI34 in thumper 1 2
Bmflar Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 pred 13 urami, Samo Jaz pravi: Kateri idiot je pisal Miklavžu, da nam naj prinese Ehjavca??? ???? Twitler ! thumper 1
motozajebant Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 pred 15 urami, DAMI34 pravi: bistvo opozicije je metanje polen pod noge poziciji. Neglede, kdo je pač na oblasti. Iblast in vlada si pa tega ne more privoščiti oziroma mora delovati tudi gospodarno in državotvorno. JJ je dober za opozicijo. Zelo dober. Plošče pa ni obrnil, ko je prišel na oblast. Žal ma slabo in nesposobno konkurenco, tako slabo, da niti polen ne zna dobro pod noge metati. In res je trenutno nima dobre alternative. Ampak to me niti ne zanima, ker me samo zanima kaj počne. Deljenje denarja in podkupovanje raje za naslednje volitve je sicer zelo dobro, da ti raja verjame, no vsaj nekaj časa, ko pa nezapolseni začno trkati po vratih, ko začne gospodarsvo propadat, pa ne bo več važna korona. Ampak upor. Marsikje v tujini je mnogo protestov in zelo hujših kot pri nas, ter restrikcij, ne od novih ampak obstoječih oblasti, ki so vseeno bolj umirjene in manj uničujejo gospodarstvo kot naše. *koaliciji
DAMI34 Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 pred 12 urami, mladench pravi: ... pa se je oglasil Z. Jelinčič ?⬆️ on pobira kar z mize pade, pa mu gre kr dobro pred 20 minutami, motozajebant pravi: *koaliciji a ni koalicija na poziciji?
motozajebant Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 pred 17 minutami, DAMI34 pravi: on pobira kar z mize pade, pa mu gre kr dobro a ni koalicija na poziciji? Ne, zdruzeni so v koalicijo in ne poziciji.
DAMI34 Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 pred 12 minutami, motozajebant pravi: Ne, zdruzeni so v koalicijo in ne poziciji. združeni v koalicijo in so na poziciji
motozajebant Objavljeno December 7, 2020 Opozori Objavljeno December 7, 2020 pred eno uro, DAMI34 pravi: združeni v koalicijo in so na poziciji ubistvu ne, ampak ok... če vztrajaš naj bo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se