Zok Objavljeno November 5, 2021 Opozori Objavljeno November 5, 2021 13 hours ago, skalar36 said: Mormo se pogovarjat. Obvezno. Zato, da nam JJ in njegovi somišljeniki ne začnejo potvarjat zgodovino in jo obračat v napačno smer. Se strinjam, da je po eni strani brezveze, a se mormo borit za resnico, da nam je ne ukradejo. Ko pa JJ in njegovih somišljenikov ne bo več, pa laho pozabimo na to temo. PS: Žalostno je, da se ne zavedajo nekateri, da če bi nacizem zmagal, danes nas ne bi bilo. Niti Slovenske besede. Se strinjam. Ampak ravno tule vidim tezavo - pri dolocenih osebkih ni dialoga. "Ti nimas prav, idiot levicarski" in pa "spostuj moje mnenje, imam vso pravico do izrazanja le tega". Tako nekako. skalar36 in GoBobi 2
DAMI34 Objavljeno November 5, 2021 Opozori Objavljeno November 5, 2021 pred 3 urami, Zok pravi: Se strinjam. Ampak ravno tule vidim tezavo - pri dolocenih osebkih ni dialoga. "Ti nimas prav, idiot levicarski" in pa "spostuj moje mnenje, imam vso pravico do izrazanja le tega". Tako nekako. to je tehnika diskreditacije. Meni v službi reče šef, ko nabija o okužbah, koroni in podobno (nima drugega dela), pa mu podam podatke NIJZja, koliko cepljenih, koliko necepljenih itd.. naslednje: "vi levičarji, ki samo širite okužbe" Torej sem levičar, očitno. Zaslepljenost in nerazgledanost je hudo boleča, fraze so pa stara tehnika. Trenutno je fraza "levičar", v komunizmu je bila pač druga. Smešno je, da so skoraj eni in isti na oblasti, neglede na družbeni red. Še najbolj me trenutno skrbi za Vizjaka, ki se je kar naenkrat spomnil pogovora iz lepljenjke Alla, Zok in Erikcslo 3
DAMI34 Objavljeno November 5, 2021 Opozori Objavljeno November 5, 2021 no a je tok težko razumet Če prav razumem:: Vizjak čaka, da nekdo vrže kamen- odstopil ne bo! Počivalšek čaka na obsodbo- odstopil ne bo! Poklukar čaka, da odstopi Počivalšek, odstopil ne bo! Hojs je odstopil, čaka na mamino dovoljenje, odstopil ne bo! Janša čaka volitve, odstopil ne bo, ker, če ne odstopi Počivalšek, bo odstopil Poklukar, ampak Vizjak ne bo, ker je Hojsova mama odstopila zaradi Poklukara, ki ne bo odstopil dokler ne odstopi sveti Peter. Res smo glupi narod, da tega ne razumemo maxxa, Bmflar, Erikcslo in 3 others 5 1
Popularna objava Tedybear Objavljeno November 5, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno November 5, 2021 pred 5 urami, maus pravi: ... kaj bodo pa govorili čez 50 let o vojni za Slovenijo, bomo pa videli, vem pa, da je mnogim vojnim veteranom vojne za Slovenijo žal, da so prijeli za orožje in prodali Slovenijo lopovom Jaz občasno vržem kakšno kost tudi na forumu Demokracije. In sem nedolgo nazaj napisal, da se kot veteran 91 nisem boril, da SLO postane krščansko domobranska vukojebina.... Uf.. je letelo name....z vseh topov....komunajzer, levak, potomec morilcev, kucanist, neslovenac....? GregorM, skalar36, Zok in 10 others 11 1 1
GeeSXer Objavljeno November 5, 2021 Opozori Objavljeno November 5, 2021 pred 6 urami, Snečer pravi: mozno da so imeli v mislih, da bi za nagrado dobili kakšno državo po vzoru NDH a bili smo razkosani na 3 dele, tako da... janši se pač meša, ker je sin domobranca in so v ozadju kakšne travme zaradi tega in bi rad očistil familijarni madež plus da s takimi potezami ohranja svojo volilno gmoto, ki je proti zvezdi Se pravi, da je Janša prvič izdal očeta, ko je pisal vlogo za sprejem v ZK, drugič ga je izdal, ko je pisal prošnjo za ponovni sprejem. Potem pa je izdal še ZK, ko je postal veren . https://www.fokuspokus.si/pizdajalec-jansa-si-je-zatlacil-spravo-nazaj-v-svoj-anus-horribilus-1945-10222132 Tedybear, Erikcslo in DAMI34 2 1
Spasku Objavljeno November 5, 2021 Opozori Objavljeno November 5, 2021 23 minutes ago, GeeSXer said: Se pravi, da je Janša prvič izdal očeta, ko je pisal vlogo za sprejem v ZK, drugič ga je izdal, ko je pisal prošnjo za ponovni sprejem. Potem pa je izdal še ZK, ko je postal veren . https://www.fokuspokus.si/pizdajalec-jansa-si-je-zatlacil-spravo-nazaj-v-svoj-anus-horribilus-1945-10222132 Levosučni pisunski ekstremist, ki sam sebe smatra za novinarja.kaj takega normalen clovek ne napise Erikcslo in bosa 1 1
Snečer Objavljeno November 5, 2021 Opozori Objavljeno November 5, 2021 pred 48 minutami, GeeSXer pravi: Se pravi, da je Janša prvič izdal očeta, ko je pisal vlogo za sprejem v ZK, drugič ga je izdal, ko je pisal prošnjo za ponovni sprejem. Potem pa je izdal še ZK, ko je postal veren . https://www.fokuspokus.si/pizdajalec-jansa-si-je-zatlacil-spravo-nazaj-v-svoj-anus-horribilus-1945-10222132 nekje sem zasledil, da se takemu reče :" pizdajalec" DAMI34, GoBobi, Erikcslo in 1 other 4
MARE 65 Objavljeno November 5, 2021 Opozori Objavljeno November 5, 2021 pred 23 urami, Darko3g pravi: A ne bi sledili svetlemu zgledu hrvaškega foruma Motori.hr, ki je enostavno prepovedal vse teme o politiki. Dajmo se pogovarjat o motorjih, ženskah, moških, ne pa, da se takoj skregamo, ko začnemo s politiko. Bolj stran vrženega časa in energije ne vidim. Nihče ne bo spremenil mnenja, le vedno bolj bomo skregani. Saj se lahko kregamo tudi o Rossiju, Vinalesu, Quartararoju, Rei, Topraku, pa Gajserju, pa eventuelno še o nogometu, košarki in čem drugem. Bladeruner je verjetno čisto v redu fant, čeprav ima popolnoma drugačno stališče od mene, ampak na motosvetu to ni pomembno. Evo glas od mene. Pa saj on je čisto ok fant, samo njegovo "okuženost s sedanjim sistemom enoumja" nam gre na živce Na pir pa še vedno lahko gremo Bmflar in Erikcslo 2
DAMI34 Objavljeno November 6, 2021 Opozori Objavljeno November 6, 2021 no končno. Jaz sem se že bal, da bodo Vizjaka namočil z lepljenko, ki se je niti on niti Petan ne spomnita, spomni se jo pa Hojs.(mogoče je zamešal, saj nikol ne veš katere uspavanke mu mama predvaja) Dejstvo: VIZJAK nas je varoval pred tajkuni, pred oškodovanjem družbenega premoženja. Dejansko so njegove izjave "tricky queščn" da prepozna v sogovorniku tajkuna, kateri podleže raznim malverzacijam. Jaz sem se oddahnil. Še mamo poštene ljudi https://www.rtvslo.si/slovenija/vizjak-o-ozadju-pogovora-s-petanom-posnetek-je-pristen-petan-laz-ima-vedno-kratke-noge/599873 MARE 65, Alla in Erikcslo 3
GeeSXer Objavljeno November 7, 2021 Opozori Objavljeno November 7, 2021 Kacin: »O tem, kaj misli minister Poklukar, bi morali vprašati predsednika vlade« Takšno vlado imamo. Eden misli za vse! Frenk 67, smasher, Tedybear in 4 others 7
MARJA Objavljeno November 8, 2021 Opozori Objavljeno November 8, 2021 https://www.24ur.com/novice/slovenija/direktor-elektra-ljubljana-razresen-v-pisarni-sds.html Tkole se dela, banda ušiva domobranska bmwslo, smasher, GoBobi in 2 others 4 1
Zok Objavljeno November 8, 2021 Opozori Objavljeno November 8, 2021 Komaj cakam, da Jajotu Trump cestita za zmago na volitvah. MiNa, Frenk 67, skalar36 in 3 others 6
Erikcslo Objavljeno November 8, 2021 Opozori Objavljeno November 8, 2021 To je zelo nevarno, zna bit da bojo delavci bili prisiljeni volit za SDS.
maus Objavljeno November 8, 2021 Opozori Objavljeno November 8, 2021 pred 41 minutami, Erikcslo pravi: To je zelo nevarno, zna bit da bojo delavci bili prisiljeni volit za SDS. kako pa lahko preverijo za koga si volil
Erikcslo Objavljeno November 8, 2021 Opozori Objavljeno November 8, 2021 34 minutes ago, maus said: kako pa lahko preverijo za koga si volil interne online je en način, tako so že volili v korporacijah - imajo pa mislece, kateri samo to delajo1 maus 1
skalar36 Objavljeno November 8, 2021 Opozori Objavljeno November 8, 2021 pred 37 minutami, maus pravi: kako pa lahko preverijo za koga si volil Lej tkole: https://youtu.be/4FrSCey3DDE?t=221 Zok, maus, Mavti in 1 other 4
Tedybear Objavljeno November 8, 2021 Opozori Objavljeno November 8, 2021 Se še spomnite sramote Bratuškove z njeno angleščino: "vi dont nid mani, ve nid mor tajm". Danes na TV SLO1 minister Vizjak....pa Alenka je profesorica Angleščine zanj....buksl posavski.... DAMI34, Erikcslo, franc in 2 others 5
Zok Objavljeno November 8, 2021 Opozori Objavljeno November 8, 2021 1 minute ago, Tedybear said: "vi dont nid mani, ve nid mor tajm". aj du nid mani, bat got plenti of tajm, tenkuverimać. DAMI34, Mavti, MARE 65 in 4 others 7
MARE 65 Objavljeno November 8, 2021 Opozori Objavljeno November 8, 2021 pred 14 urami, MARJA pravi: https://www.24ur.com/novice/slovenija/direktor-elektra-ljubljana-razresen-v-pisarni-sds.html Tkole se dela, banda ušiva domobranska A jebi, ga branijo Slovenijo pred dobrimi... mojamiska in GregorM 2
MARE 65 Objavljeno November 8, 2021 Opozori Objavljeno November 8, 2021 V Splitu so včasih rekli...ajme ludoga svita... Frenk 67 in mojamiska 1 1
Erikcslo Objavljeno November 10, 2021 Opozori Objavljeno November 10, 2021 Oklepna vozila! Alla in skalar36 1 1
Erikcslo Objavljeno November 10, 2021 Opozori Objavljeno November 10, 2021 Za člane, ki verjamejo, da je vse z razlogom: https://superu.net/video/f2a8ff75-c18d-4053-a730-d3a406b208b5/
DAMI34 Objavljeno November 10, 2021 Opozori Objavljeno November 10, 2021 A pol so že ugotovili, kako nas je Vizjak reševal pred tajkuni? :P
GeeSXer Objavljeno November 10, 2021 Opozori Objavljeno November 10, 2021 24.4. se praznuje dan osvoboditve še 165 dni C eagle in Alla 2
Kaldu Objavljeno November 11, 2021 Opozori Objavljeno November 11, 2021 pred 9 urami, GeeSXer pravi: 24.4. se praznuje dan osvoboditve še 165 dni Odštevanje!?????? C eagle 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se