Skoči na vsebino

Vlada (parlament in politika)

Priporočene objave

Objavljeno
3 hours ago, SAR-Solo Adventure rider said:

@Kugelschreiber

Do zdej sm vedno glasoval glede na delo v preteklem mandatu. Letos dejansko nimam koga obkrozit. V teh dveh sklicih je bilo eno samo razocaranje. A bom res primoran v glasovanje za “nov obraz”? Tako kaze.  

V preteklosti so vsi naredili ogromno škode in ravno ti sedaj obljubljajo vse, da bi se prebili na oblast . Če se meni kdo zameri, se mi zameri do konca! Basta, šlus, konec! 
Malo podatkov iz preteklosti???

65E8B734-DD0A-45B1-BA6A-1DB4114F1437.jpeg

Poglej ozadje. Večino teh podjetij, je s prodajo začel JJ poskusi se spiomnit vsaj Mercatorja, ki ga je JJ na silo hotel prevzet in prodat da se maščuje Jankoviču. Bratuškova je samo končala že dogovorjeno on JJ.

Saj tudi patrije so prihajale kasneje ko JJ ni bil več va vrhu, samo je pa vse njegovo maslo.

Je potrebno pogledat kaj je odzadaj. Tam ko smrdi, je vedno in edino JJ.

Objavljeno
pred 9 minutami, ftp pravi:

Poglej ozadje. Večino teh podjetij, je s prodajo začel JJ poskusi se spiomnit vsaj Mercatorja, ki ga je JJ na silo hotel prevzet in prodat da se maščuje Jankoviču. Bratuškova je samo končala že dogovorjeno on JJ.

Saj tudi patrije so prihajale kasneje ko JJ ni bil več va vrhu, samo je pa vse njegovo maslo.

Je potrebno pogledat kaj je odzadaj. Tam ko smrdi, je vedno in edino JJ.

Ti bo že tekač z rezilom razložil kje smrdi ?

Objavljeno
3 hours ago, SAR-Solo Adventure rider said:

@Kugelschreiber

Do zdej sm vedno glasoval glede na delo v preteklem mandatu. Letos dejansko nimam koga obkrozit. V teh dveh sklicih je bilo eno samo razocaranje. A bom res primoran v glasovanje za “nov obraz”? Tako kaze.  

V preteklosti so vsi naredili ogromno škode in ravno ti sedaj obljubljajo vse, da bi se prebili na oblast . Če se meni kdo zameri, se mi zameri do konca! Basta, šlus, konec! 
Malo podatkov iz preteklosti???

Kaj manjka ba seznamuh? NLB in NKBM.  Delo in Laško.  Poveži pike.  Kje je največja luknja? Tam, kjer se ni pravocasno prodalo.  Drzava Heliosa ne rabi.  Zakaj bi drzava delala barvo, pivo, imela toplice?! 

Objavljeno
pred 46 minutami, DAMI34 pravi:

Ti bo že tekač z rezilom razložil kje smrdi ?

:lol1:

Objavljeno
pred 2 urami, Kugelschreiber pravi:

Kaj manjka ba seznamuh? NLB in NKBM.  Delo in Laško.  Poveži pike.  Kje je največja luknja? Tam, kjer se ni pravocasno prodalo.  Drzava Heliosa ne rabi.  Zakaj bi drzava delala barvo, pivo, imela toplice?! 

To ti pa dam prav! 
Ker sem tega foha sem bil najbolj srečen, ko so odprli trgovino z uvoženimi barvami v Žalcu. Komaj takrat smo dosegli kvaliteto, obstojnost in hitrost pri izvedbi del. Benti Heliosove barve?

Brez piva sem in bom preživel, toplic pa itak ne maram???

• Haha 2
Objavljeno
7 hours ago, SAR-Solo Adventure rider said:

...torej je Jansa slab poslovnez..:lol1:

Objavljeno

“Bog ima vedno roke k sebi obrnjene”

???

Objavljeno (popravljeno)
1 hour ago, Erikcslo said:

Ko pljuvaš po ....

biznis je biznis, dokler imaš pa bedake, ki te v javnosti branijo, ne glede na storjeno, pa je celo precej izi biznis. Samo vsake tok moraš vreč ven: "komiji", "strici", "palčki", pa senilneži že onanirajo na tvojo zglancano plešo:

image.png.7d59f17e5799d6be83b51382afdcfe71.png

image.png.6be6e306cd0cc7bf5b2981dc857b48ce.png

Popravljeno . Popravil nejc74
Objavljeno

kdaj bodo stari strici nehal netit vojne in izjebavat države in državljane? To je ključno vprašanje za naslednjih 14 dni...

• Všeč mi je 3
Objavljeno

V katerih SLO medijih je tole pisalo - brujalo?   v ex-yu medijih več in hitreje izveš kot v SLO medijskem enoumju

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/slovenci-bruje-o-tajnom-sastanku-janse-i-umirovljenog-generala-cosica-doznali-smo-o-cemu-je-rijec-15160983

tip pride v Slo in mimo grede pokliče še SLO predsednika vlade na kosilo, da popričata o Ukrajinskoj krizi kako će to da prodje, kako rješiti.........morda bi se dalo še stare zaloge AK-67  prodat  ?

Objavljeno
pred 2 urami, Luka66 pravi:

V katerih SLO medijih je tole pisalo - brujalo?   v ex-yu medijih več in hitreje izveš kot v SLO medijskem enoumju

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/slovenci-bruje-o-tajnom-sastanku-janse-i-umirovljenog-generala-cosica-doznali-smo-o-cemu-je-rijec-15160983

tip pride v Slo in mimo grede pokliče še SLO predsednika vlade na kosilo, da popričata o Ukrajinskoj krizi kako će to da prodje, kako rješiti.........morda bi se dalo še stare zaloge AK-67  prodat  ?

Tip pride v Slo in gre z Janšo na neuradno kosilo. In kako naj bi Slo mediji vedeli za vsa neuradna kosila, ki jih ima (in jih je imel) naš predsednik vlade? Ne vem, kako je po protokolu, ne razumem najbolje tvojega vprašanja..?

Objavljeno
pred 30 minutami, izibajker pravi:

Tip pride v Slo in gre z Janšo na neuradno kosilo. In kako naj bi Slo mediji vedeli za vsa neuradna kosila, ki jih ima (in jih je imel) naš predsednik vlade? Ne vem, kako je po protokolu, ne razumem najbolje tvojega vprašanja..?

Tako, da ima pred vlade in ministri...... običajno urnike, obveznosti planirane zelo natančno vsaj za teden, mesec naprej, za kaj bolj pomembnega, tudi dlje in nimajo ravno čas kadarkoli, za kogarkoli.........general pa v izjavi, da ga je snel za kosilo mimo grede, ko je prišel v LJ.....jaz še kolegov ali oni mene v Lj ne morem snet za kosilo, kadarkoli, ker imamo obveznosti....očitno SLO pred vlade lahko, če gre za oficirja bivše JLA, ki jo tako osovraži in kasneje generala HV.......in kako so hrčki to vedeli in predstavili, da v SLO medijih vre zaradi tega.... v katerem mediju že?? Očitno ga na Hr dobro spremljajo, ker je pomemben, mislim generala. Slučajno.....priče za malu djecu. Vse pomembne zadeve se dogovorijo na neformalnih sestankih.....tiha diplomacija ?

Objavljeno
pred 20 minutami, Luka66 pravi:

Tako, da ima pred vlade in ministri...... običajno urnike, obveznosti planirane zelo natančno vsaj za teden, mesec naprej, za kaj bolj pomembnega, tudi dlje in nimajo ravno čas kadarkoli, za kogarkoli.........general pa v izjavi, da ga je snel za kosilo mimo grede, ko je prišel v LJ.....jaz še kolegov ali oni mene v Lj ne morem snet za kosilo, kadarkoli, ker imamo obveznosti....očitno SLO pred vlade lahko, če gre za oficirja bivše JLA, ki jo tako osovraži in kasneje generala HV.......in kako so hrčki to vedeli in predstavili, da v SLO medijih vre zaradi tega.... v katerem mediju že?? Očitno ga na Hr dobro spremljajo, ker je pomemben, mislim generala. Slučajno.....priče za malu djecu. Vse pomembne zadeve se dogovorijo na neformalnih sestankih.....tiha diplomacija ?

Se pravi, da si naš JJ svoje službene obveznosti, termine... precej privatno interpretira. Za kakšen morebitni postranski biznis se pa zmeraj čas najde, tudi med uradnim delovnim časom. Po domače povedano: fuša.

Objavljeno

dobra :D

»Poveljnik ladje Janez Janša daje ukaze, ki nimajo več nobenega smisla«

IZJAVA DNEVA

"Slovenija pod vodstvom te koalicije je kot Titanik. Vsi se delajo, kot da je vse normalno, obenem pa vedo, da se približujejo ledeni gori. Trku se ni več mogoče izogniti. Potop je na vidiku. Zato na ladji vlada panika. Totalni kaos. Poveljnik ladje Janez Janša pa daje ukaze, ki nimajo več nobenega smisla. Najbolj boleče je prav to. Vsi njegove ukaze izpolnjujejo, kot da so sveti. Kot da so čisto zlato. Kljub temu da gre za popolno zmešnjavo, slepo verjamejo, da se bo zgodil čudež. Da bo gora izginila, da bo ladja še pravi čas zamenjala kurz in da bo na koncu pomagal tisti zgoraj. Bog že ve, koga mora rešiti."

https://www.mladina.si/214278/poveljnik-ladje-janez-jansa-daje-ukaze-ki-nimajo-vec-nobenega-smisla/?fbclid=IwAR3CRN4Hyl74Z13RiJkOmzyiJjpewOrynjhGsIwoRaU_9vqQmPx1KL_uoRE

Objavljeno
pred 8 urami, DAMI34 pravi:

dobra :D

»Poveljnik ladje Janez Janša daje ukaze, ki nimajo več nobenega smisla«

IZJAVA DNEVA

"Slovenija pod vodstvom te koalicije je kot Titanik. Vsi se delajo, kot da je vse normalno, obenem pa vedo, da se približujejo ledeni gori. Trku se ni več mogoče izogniti. Potop je na vidiku. Zato na ladji vlada panika. Totalni kaos. Poveljnik ladje Janez Janša pa daje ukaze, ki nimajo več nobenega smisla. Najbolj boleče je prav to. Vsi njegove ukaze izpolnjujejo, kot da so sveti. Kot da so čisto zlato. Kljub temu da gre za popolno zmešnjavo, slepo verjamejo, da se bo zgodil čudež. Da bo gora izginila, da bo ladja še pravi čas zamenjala kurz in da bo na koncu pomagal tisti zgoraj. Bog že ve, koga mora rešiti."

https://www.mladina.si/214278/poveljnik-ladje-janez-jansa-daje-ukaze-ki-nimajo-vec-nobenega-smisla/?fbclid=IwAR3CRN4Hyl74Z13RiJkOmzyiJjpewOrynjhGsIwoRaU_9vqQmPx1KL_uoRE

Kaj drugega, kot navaden pamflet niti ni pričakovat od tega komija (leon magdalenc), ki nabija norosti za komijevske medije, kakršna je mladina. 
Mednarodne bonitetne hiše trdijo nekaj povsem drugega, kar je razvidno iz bonitetnih ocen, ki so za Slovenijo pod vladavino trenutne vladajoče koalicije izjemno ugodne. To so reprezentativne ocene stanja v naši državi in ne neki pamfleti norih komijev, ki pojma nimajo o ekonomski politiki in dejanskem gospodarskem stanju v državi. 
Nabijajo norosti, ker nimajo oblasti v svojih rokah, ker po njihovem norem prepričanju ta samoumevno pripada le njim. Kajti demokracija in pluralnost sta za njih tujki, ki ju nikoli niso in je tudi nikoli ne bodo razumeli. Po vzoru svojih ideoloških komijevskih prednikov. 

• Hvala 3
Objavljeno

...a zdej so ti pa že naklamfal, da se moraš v raznih strokovnih besedah in tujkah izražat....

...dej po kmečk povej, da te raja zastopi....

...pa imena in priimke se piše z veliko začetnico....

...a se nisi že ene parkrat ugasnu tuki gor?

image.thumb.png.539bf1d4c169321596375b01666f7136.png

Objavljeno
pred 2 urami, Zivnorc pravi:

...a zdej so ti pa že naklamfal, da se moraš v raznih strokovnih besedah in tujkah izražat....

...dej po kmečk povej, da te raja zastopi....

...pa imena in priimke se piše z veliko začetnico....

...a se nisi že ene parkrat ugasnu tuki gor?

image.thumb.png.539bf1d4c169321596375b01666f7136.png

ti bom jaz razložu:

komiji iz ozadja porivajo pamflete poštenim, delovnim in marljivim v ozadje. Interes komijev iz ozadja je prepričati ljudi, da se nam ne cedita med in mleko, kot pišejo mednarodno priznane bonitetne hiše.

pred eno uro, Kaldu pravi:

Mladina je bila revija, ki je že od nekdaj veljala za napredno in kritično revijo. Samo za to, ker je nastavila ogledalo nekdanjemu sodelavcu, velja sedaj za komunistično trobilo. In to revija, ki je bila s strani prejšnje oblasti največkrat preganjana. Še sam sem imel v JNA težave zaradi Mladine. (predlog plakata za štafeto mladosti na naslovnici me je stal enega dopoldneva z oficirjem KOS-a)  

enako.

Ko so nas preverjali je bilo vprašanje:

Jeli Bajec, jel ti čitaš omladinu?

evo, sem reku da pojma nimam kaj je to.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred eno uro, Kaldu pravi:

.....V Jugoslaviji ni bil nikoli komunističen režim, imeli smo socializem!!!!!! Zato nehaj s komunisti in komunistično državo.

Lahko bi rekel, da smo nekoč že živeli v prihodnosti !

Objavljeno
pred 5 minutami, lasagna pravi:

Lahko bi rekel, da smo nekoč že živeli v prihodnosti !

Marsikaj is starega režima bi nam prišlo prav. Ravno mi je kolegica povedala, da je sedanja vlada skupaj javnemu sektorju izplačala skupaj okoli milijarde €. Zakaj?

Morda bi potrebovali sedaj Goli otok? Ali pa morda delovne kolonije v Kočevskem pragozdu?

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 6 urami, bladerunner pravi:

Kaj drugega, kot navaden pamflet niti ni pričakovat od tega komija (leon magdalenc), ki nabija norosti za komijevske medije, kakršna je mladina. 
Mednarodne bonitetne hiše trdijo nekaj povsem drugega, kar je razvidno iz bonitetnih ocen, ki so za Slovenijo pod vladavino trenutne vladajoče koalicije izjemno ugodne. To so reprezentativne ocene stanja v naši državi in ne neki pamfleti norih komijev, ki pojma nimajo o ekonomski politiki in dejanskem gospodarskem stanju v državi. 
Nabijajo norosti, ker nimajo oblasti v svojih rokah, ker po njihovem norem prepričanju ta samoumevno pripada le njim. Kajti demokracija in pluralnost sta za njih tujki, ki ju nikoli niso in je tudi nikoli ne bodo razumeli. Po vzoru svojih ideoloških komijevskih prednikov. 

Blejdi, ne bit tolk zacementiran v teh definicijah. Par dni nazaj smo tole listo odprli, pa daj še ti kaj veselega dodaj:

#1: komi je nekdo, ki se ga konkretno ulije, in je naslednje jutro v komi.

#2: komi je nekdo, ki komaj (komi) še uspe spremljat vse kretenije, ki nam jih po raznih družbenih omrežjih bašejo retardirani štrajt maherji. 

#3: komi je član, ki je bil na ustanovnem kongresu Kominterne. 100 in par let je že od tega...

• Haha 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!