Skoči na vsebino

Vlada (parlament in politika)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 11 urami, bladerunner pravi:

Posnetek zaslona (25).png

Posnetek zaslona (31).png

Ha ha, poglej na desno in je JJ, JJ, JJ, JJ, JJ...toliko o oslih. :lol1:

Objavljeno

Izbira ni idealna, ampak vsaj JE. Na desni....eden in edini....kriminalec št. 1. 

Na naslednjih volitvah bo uničil se Toninčka.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Po bombardiranjih na vseh forumih s strani privržencev JJ se vidi, kako se bojijo volitev. Sedaj je kar naprej na tapeti Golob in njegova plača. Samo vprašam, a si jo je sam postavil tako visoko ali mu jo je nadzorni svet? Zakaj se niso prej zganili, ko je bil na oblasti tudi JJ, zakaj sedaj? Morda pa je priprl denarno pipico za vlado. Kdo ve? 

Objavljeno
pred 12 urami, bladerunner pravi:

Trije so ze sesuli Janeza, cetrti ga bo cez dober mesec... Tolk o oslih..

Objavljeno
pred 13 urami, bladerunner pravi:

ampak jaz med tiste strice zgoraj zlahka uvrstim tudi JJa...ne vidim razlike, majkemi :P

pred 2 urami, Tedybear pravi:

Izbira ni idealna, ampak vsaj JE. Na desni....eden in edini....kriminalec št. 1. 

madona, sam res, zdej je čas za toninčka, on bo plače res dvignil. Kaj pa še rabmo potem? Habrambo je zrihtal, plače bodo..jaz sem zanj. Raj kot za komije. :D

• Haha 3
Objavljeno
pred 13 urami, Tedybear pravi:

Tisti eden in edini na desni, je profesor doktor znanosti v vseh pogledih za vse kulce in posranega goloba. Nihče ne bo uničil Tonina. To so le pobožne želje nesposobnih komijev. Sicer bodo pa itak volilci na volitvah povedali, koliko kdo tehta.  

pred 12 urami, a79 pravi:

Trije so ze sesuli Janeza, cetrti ga bo cez dober mesec... Tolk o oslih..

Ravno zaradi tega so osli, ker vsakič znova kupijo isto vsebino, le da je ta drugače zapakirana, pa tega ne prepoznajo. To lahko storijo le komiji, ki so še bolj zabiti od osla. 

Objavljeno (popravljeno)
pred 11 urami, DAMI34 pravi:

ampak jaz med tiste strice zgoraj zlahka uvrstim tudi JJa...ne vidim razlike, majkemi :P

Ti ne, mnogi drugi pa. 

Popravljeno . Popravil bladerunner
Objavljeno
pred 8 urami, DAMI34 pravi:

:P

MLADINA 10 2022

pred 5 urami, GeeSXer pravi:

Kaj imajo skupnega uradni Washington, Peking, Bruselj in Moskva? To, da jih vse napada neuravnovešeni premier države, za katero morda še niso slišali. 

https://www.mladina.si/214706/zunanja-politika-po-janezovo/?fbclid=IwAR2GJ7Aa6serbEoLdBiRYoVERrUSM5QI3e5znQR29OR5PK84fiOHMmAms4Y

Pridna! Godfather bo vesel in ponosen na vaju, da pridno študirata commys Holy Bible. 

Objavljeno
pred 10 urami, bladerunner pravi:

Ti ne, mnogi drugi pa. 

Samo mislijo si, da je razlika.

pred 9 urami, bladerunner pravi:

Pridna! Godfather bo vesel in ponosen na vaju, da pridno študirata commys Holy Bible. 

Mislim da je tvoj godfader tudi napisal nekaj komunističnih svetih bukvic 🤣

Objavljeno

Za vse tiste, ki sodeljuete na petkovem kolesarjenju, ne pozabite, da lahko glasujete 2x. Od doma in tud osebno. Geslo je "pismonoša" 

Objavljeno
pred 15 minutami, Kugelschreiber pravi:

Mi smo varni.  Na oblasti imamo prekaljenega obramboslovca. Kakšna sreča. 
A63E4ABF-7DEB-46A3-8561-093B26F5FEF2.thumb.jpeg.305aedcdc776d4a8c4e5cbc14b834a44.jpeg

Lovro je komi :P

Objavljeno

pirat gor, pirat dol..ma izjava je na mestu!!

"Mi ne potrebujemo enega novega obraza, mi rabimo 88 novih obrazov in totalni reset politike, ki nas je pripeljala v ta položaj." – Gorazd Knific, podpredsednik Piratov v soočenju na N1

Objavljeno
pred 1 uro, skalar36 pravi:

https://www.24ur.com/novice/slovenija/dz-z-zamudo-vendarle-sprejel-dohodninsko-novelo-ki-prinasa-visje-neto-place.html

S 45 glasovi za in 40 proti so poslanke in poslanci sprejeli novelo zakona o dohodnini.

No, zdej pa preverit kdo je bil proti, da vemo aprila.

Za novelo zakona o dohodnini je glasovalo 45 poslancev, proti jih je bilo 40. Foto: STA

Sej mi gre na k..., k jst dobim komi 40% tega kar da firma za mojo plačo, ampak to je samo še en predvolilni bombonček, ker so pogruntal, da to po volitvah ne bo njihov problem.

Objavljeno
pred 10 minutami, Frenk 67 pravi:

k jst komi 

Use si povedu. :jezik:

Objavljeno

še mal, še mal pa volitve :P

Morda je meme za: besedilo

Objavljeno

Ajoj.  Regulacija cen goriv?!? Kaksna komumisticna fora je zdaj to?!! PROSTI TRG! KONKURENCA! SVOBODA GOVORA! 

FADC53A8-0435-4506-9F38-A3567B15F277.png

Objavljeno

hočm rehulacijo!!!

Tisti, ki zrihta ceno goriva za čas mandata pod 1€ dobi moj glas :P

Objavljeno
On 2/25/2022 at 3:06 PM, bladerunner said:

Nič narobe s tem. Le da imam jaz navado javno reči bobu bob. 

Ti mas navado javno reci bobu komi. :lol1:

On 2/25/2022 at 6:04 PM, nejc74 said:

A) recimo lahko rečem, všeč mi je kako je janko porihtal Ljubljano, ampak moral bi pa it v čuzo zaradi A, B in C.

B ) al pa: janko je car, ful je porihtal Ljubljano, davkov mu pa itak ni treba plačevat, kdo pa jih, pa kako lekarnarko tudi lahko prime za rit

zame je bistvena razlika med človekom, ki reče A in onim, ki reče B. Prvi je opravilno sposoben človek, drugi pa je navijaški kreten, tule jih je kar nekaj. Branijo celo tiste prestopke svoje vodje, ki jih sam niti ne zanika več.

Drugemu bo pravnik postavil stvari tja, kamor spadajo. :photo:

• Všeč mi je 2
  • Haha 1
Objavljeno
7 hours ago, Zok said:

Drugemu bo pravnik postavil stvari tja, kamor spadajo. 

Pr nas se pospravi v zastaranje. Al kot je po Patriji ušlo Matozu, absolutna zmaga.  

Objavljeno

Čestitke vladi, v dveh letih zadolžitev dodatno + 12 miljard, imamo to - znamo to !

Vlada.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!