Skoči na vsebino

Vlada (parlament in politika)

Priporočene objave

Objavljeno

... :hmm: 

... kaj pa bo, k bo dnara zmanjkal?

...bojo šli pa na bankomat.. :D 

Objavljeno
Ob 9. 9. 2022 ob 19:43, bladerunner pravi:

Drugi del je zopet zgolj in samo tvoje mnenje, ki nima nič skupnega z resnico. Moje mnenje glede tega pa je pač diametralno nasprotje tvojega.

Torej ima tvoje mnenje veliko skupnega z lažjo.  🤣🤣

Objavljeno
Ob 12. 9. 2022 ob 21:04, GoBobi pravi:

Jest pa pojutrišnjem😄... Pa sam seb sem prsegu, da ga bom tokrat skoz čez 4 jurje obratov vrtel. No, vsaj pri prehitevanjih pa če bojo kje bl ravnince al pa kej tazga😋...

Kot obljubljeno, sem danes dvakrat tankal in to v skupni vrednosti kar 40 ojrov. Poraba 5,3 in 5,1 l/100km. Večkrat sem ga tudi, kar tako, za špas in, ker je gorivo tako poceni, zavrtel v visoke vrtljaje. Gumi sem obrabljal enakomerno po celotni širini tekalne površine. No, prednjo ne lih🤗, zadnjo pa kar. Živ in zdrav doma. Jest in prijatelj 😊👍.

Objavljeno
pred 14 urami, GoBobi pravi:

Kot obljubljeno, sem danes dvakrat tankal in to v skupni vrednosti kar 40 ojrov. Poraba 5,3 in 5,1 l/100km. Večkrat sem ga tudi, kar tako, za špas in, ker je gorivo tako poceni, zavrtel v visoke vrtljaje. Gumi sem obrabljal enakomerno po celotni širini tekalne površine. No, prednjo ne lih🤗, zadnjo pa kar. Živ in zdrav doma. Jest in prijatelj 😊👍.

dnar mora krožit :P

Objavljeno
pred 2 urami, DAMI34 pravi:

dnar mora krožit :P

ga daš v žep in se voziš po ljubljanskem ringu :huh:  ... samo pazi v kero smer... v smeri urinega kazalca je krajša pot (v desno) ... le glej, da te nau kdo označu za desničarja :P 

Objavljeno
pred 19 minutami, maus pravi:

ga daš v žep in se voziš po ljubljanskem ringu :huh:  ... samo pazi v kero smer... v smeri urinega kazalca je krajša pot (v desno) ... le glej, da te nau kdo označu za desničarja :P 

lah me, ampak po defoltu sem levičar..no obojeročen. Pišem z levo jem z desno...izrodek verjetno :P

Objavljeno
pred 24 minutami, DAMI34 pravi:

lah me, ampak po defoltu sem levičar..no obojeročen. Pišem z levo jem z desno...izrodek verjetno :P

skratka... levak :P 

Objavljeno
pred 8 minutami, maus pravi:

skratka... levak :P 

bi se reklo: komi cel levak :P

Objavljeno
pred 3 urami, DAMI34 pravi:

Kokr se jst spomnem, ješ z obema, naenkrat. 🙄

Objavljeno (popravljeno)

evo .. ko sta še skup vladala komija :P

kuč.jpg

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno
pred 15 minutami, maus pravi:

kuč.jpg

Takrat je bil Janšari še vesel, če ga je komi mal potrpljal po pleši. 🤣

• Haha 3
Objavljeno
pred 17 minutami, Frenk 67 pravi:

Takrat je bil Janšari še vesel, če ga je komi mal potrpljal po pleši. 🤣

a nista cukerćka 😍

Objavljeno

Če mislite, da samo pri nas pogrevamo stare pred-med-po-vojne zgodbe:

https://motori-forum.fra1.digitaloceanspaces.com/my-do-space/2022/09/153848_e35beefddd0b4fb3df5343c3fad3cf93.jpg

• Haha 2
Objavljeno

Eden svetla polt, svetli lasje, modre oči.

Drugi....dinaroid iz učbenika.

• Haha 3
Objavljeno
pred 16 urami, maus pravi:

kuč.jpg

nemogoče !!

Nš JJ ni bil nikol komi, no komi je je ratal komi, pa ni bil več k je šu k maši..župnik se je pokrižal in ga komi spustil v cerkev.  :P

pred 15 urami, Darko3g pravi:

nemogoče, to ni res, samo naš forum je preveč razposajen, drugje so full pridni. skor k desničarji. Za levico vemo da je pokvarjena :P

• Haha 3
Objavljeno (popravljeno)

evo.. vlada nam je že določila, kaj lahko jemo :P ... v levi vilca v desni nož :) ...

V prehranski košarici je 15 skupin živil: pšenična bela moka, beli kruh in testenine, goveji in svinjski zrezki ter piščančji file, mleko, tekoči jogurt, sir in maslo, jajca, jabolka, krompir, sončnično olje in beli sladkor.

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

dobra košarca, bureka ni? :P

• Haha 2
Objavljeno

ni sadnega jogurta, ni kalamarov, jagod... skratka ... v komi smo :dry: 

Objavljeno
pred 2 urami, maus pravi:

evo.. vlada nam je že določila, kaj lahko jemo :P ... v levi vilca v desni nož :) ...

V prehranski košarici je 15 skupin živil: pšenična bela moka, beli kruh in testenine, goveji in svinjski zrezki ter piščančji file, mleko, tekoči jogurt, sir in maslo, jajca, jabolka, krompir, sončnično olje in beli sladkor.

To je holobja hrana?  ...ne bo lahka, nič duhovnih priboljškov ni zraven :hmm:

Objavljeno

https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/632716bc1635b/dr-erik-brecelj-ljudje-so-okradeni-oropal-jih-je-zavod-za-zdravstveno-zavarovanje?fbclid=IwAR3kaJ3BDzat0SmP9czqeyF25VS943G2uUgxZKlFRuXgbTUMLwgkQmDguOQ

samo izvleček:

Slovenija v Ljubljani dobiva prvo zasebno bolnišnico, na okoli 20 tisoč kvadratnih metrih bo imela 80 postelj za do 400 pacientov, zaposlovala bo okoli 130 ljudi. Gradila jo bo družba DC Naložbe v lasti Diagnostičnega centra Bled. Finančno se priključujeta dve zavarovalnici, Zavarovalnica Triglav in Sava Re, ki sta delno v državni lasti. Levica ob tem pravi, da je zasebna bolnišnica rezultat desetletij razgradnje javnega zdravstva. Kakšno pa je vaše mnenje? Kaj v vaših očeh pomeni prva zasebna bolnišnica?

Strinjam se z besedami Levice, da je ta bolnišnica posledica razgradnje javnega zdravstva, pri čemer pa poudarjam, da Diagnostični center Bled in vsi, ki stojijo za zasebno bolnišnico, niso krivi, da je z javnim zdravstvom, kot je. Oni samo sledijo potrebam trga in te so, da ljudje potrebujejo preglede, zdravstveno obravnavo, saj jim je javno zdravstvo ne zmore nuditi pravočasno. Kaj je krivo, da je do tega prišlo, je jasno. Naj navedem samo en zgovoren primer netransparentnega in neodgovornega delovanja v javnem zdravstvu: Ko sem še bil v svetu zavoda onkološkega inštituta, je ena od članic sveta med glasovanjem za generalnega direktorja razkrila, da je pri njej za določeno osebo lobiral bivši minister za zdravje in ljubitelj dragih jaht Borut Miklavčič. Kaj ima on z onkološkim inštitutom? Zakaj to počne? Vse to dopustimo, potem pa se čudimo, ko se pojavijo taki, kot je DC Bled, ki vidijo priložnost na trgu in ljudem pač začnejo ponujati medicinske storitve. Slovence najbolj bolijo čakalne dobe, pri čemer izpolnjujejo vse svoje dolžnosti, s tem ko prispevajo v zdravstveno blagajno, a imajo od tega bolj malo, saj ne pridejo pravočasno do zdravstvene obravnave. Jasno je, da si bodo pregled, poseg in druge storitve, ki jih potrebujejo, omislili samoplačniško. Da smo tu, je katastrofa! Ljudje so okradeni, dobesedno okradeni, a oropale jih niso zasebne zavarovalnice, ampak zavod za zdravstveno zavarovanje (ZZZS), ki jim ne nudi tistega, za kar plačujejo zdravstveno zavarovanje.

Objavljeno

Ta vlada (golobnjak) ima, po javnomnenjski raziskavi, še vedno veliko podporo :huh: 

Objavljeno
Ob 15. 9. 2022 ob 19:52, maus pravi:

a nista cukerćka 😍

Kt ti pa pik.... Po višin mislem 😐

Objavljeno
pred 14 urami, maus pravi:

Ta vlada (golobnjak) ima, po javnomnenjski raziskavi, še vedno veliko podporo :huh: 

Ampak samo po javnomnenjski raziskavi, ki jo delajo raziskovalci brez javnega mnenja,:lol1:

• Haha 1
Objavljeno
pred 39 minutami, kaizer pravi:

Ampak samo po javnomnenjski raziskavi, ki jo delajo raziskovalci brez javnega mnenja,:lol1:

Res je.. ampak iste raziskave so delali tudi za prejšnje vlade in ko je bila podpora komu drugemu visoka, so bile javnomnenjske raziskave pa korektne .. smejem se :lol1: 

pred 9 urami, bajkr88 pravi:

Kt ti pa pik.... Po višin mislem 😐

kdaj si naju pa skup vidu, pa da je on biu pokonc :P 

Objavljeno

Očitno vsi plešejo :huh: 

pleše.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!