Frenk 67 Objavljeno Oktober 22, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2022 pred 33 minutami, bladerunner pravi: Še kako je imel Jelinčič prav, ko je rekel, da je narod glup. Če človk tebe pogleda, mu mora verjet. 😡 Zivnorc, Alla, bosa in 3 others 1 2 2 1
ftp Objavljeno Oktober 22, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2022 pred eno uro, bladerunner pravi: https://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/po-napovedih-se-bosta-dizel-in-bencin-v-torek-spet-podrazila.html Blesav narod pa še kar pleše. Še kako je imel Jelinčič prav, ko je rekel, da je narod glup. Res si slep, samo v glavi. Pri prejšnjem je bil 2 eur pa še vseeno plešeš, ko ga omenjaš. GoBobi, Zivnorc in Tedybear 3
bladerunner Objavljeno Oktober 22, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2022 pred 55 minutami, Frenk 67 pravi: Če človk tebe pogleda, mu mora verjet. 😡 No, saj od ortodoksnega komija ni pričakovati drugačnega odgovora. Marcel-F, boris1970 in bosa 1 1 1
bladerunner Objavljeno Oktober 22, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2022 (popravljeno) pred 9 minutami, ftp pravi: Res si slep, samo v glavi. Pri prejšnjem je bil 2 eur pa še vseeno plešeš, ko ga omenjaš. Pri prejšnjem je bila kupna moč precej večja, kot pod posranim ptičem. Popravljeno Oktober 22, 2022. Popravil bladerunner GoBobi in bosa 1 1
ftp Objavljeno Oktober 22, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2022 pred 5 minutami, bladerunner pravi: Pri prejšnjem je bila kupna moč precej večja, kot pod posranim ptičem. Samo v času korona zapora, ko so ti benz skoraj za tabo polivali. Pa kot zanimivost je v "vašem" času porasla edino poraba skret papirja. Naključje???? GoBobi, Zivnorc, DAMI34 in 4 others 4 3
kawamoto Objavljeno Oktober 22, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2022 pred 44 minutami, bladerunner pravi: Pri prejšnjem je bila kupna moč precej večja, kot pod posranim ptičem. In kaj si kupu? 🤔😇😂 Frenk 67 in Zivnorc 1 1
kawamoto Objavljeno Oktober 22, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2022 pred 2 urami, bladerunner pravi: https://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/po-napovedih-se-bosta-dizel-in-bencin-v-torek-spet-podrazila.html Blesav narod pa še kar pleše. Še kako je imel Jelinčič prav, ko je rekel, da je narod glup. Tvoj komi ga je podražil za 60%. Spomin maš k zlata ribica. 🥴 GoBobi, Alla in Zivnorc 1 2
bladerunner Objavljeno Oktober 22, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2022 pred 12 minutami, kawamoto pravi: In kaj si kupu? 🤔😇😂 Novega Z1000SX in še marsikaj drugega.
bladerunner Objavljeno Oktober 22, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2022 pred 10 minutami, kawamoto pravi: Tvoj komi ga je podražil za 60%. Spomin maš k zlata ribica. 🥴 Ta bedak ptičji pa draži vse in enormno veča davke. Predvsem davek na plače. bosa 1
GoBobi Objavljeno Oktober 22, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2022 Ojstri, se ti je spet odpeljalo😁. Kaj te je tako razburilo, da te je spet samo politika😋?
Frenk 67 Objavljeno Oktober 23, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2022 pred 9 urami, bladerunner pravi: Novega Z1000SX in še marsikaj drugega. A je zdej kaj dražji?
kawamoto Objavljeno Oktober 23, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2022 pred 12 urami, bladerunner pravi: Ta bedak ptičji pa draži vse in enormno veča davke. Predvsem davek na plače. Točen podatek povej, koliko je to enormno. Spet lažeš.. In ptic ni nič podražil, dražijo trgovci. Kaj je pa z bencinom in 60 procenti. Opravičilo za laž, kje je? 😠😠 Alla 1
maus Objavljeno Oktober 23, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2022 motorji so iz leta v leto dražji ... prekleti komiji Frenk 67, ciciban, DAMI34 in 1 other 4
Frenk 67 Objavljeno Oktober 23, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2022 pred 7 minutami, maus pravi: motorji so iz leta v leto dražji ... prekleti komiji Glasuj za Musarco, ona je motoristka, zihr jih bo pocenila. 🙄
maus Objavljeno Oktober 23, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2022 Pravkar, Frenk 67 pravi: Glasuj za Musarco, ona je motoristka, zihr jih bo pocenila. 🙄 a misliš, da no na Japonsko klicala in zahtevala pocenitev Na žalost smo vpeti v globalna sranja za vse in ni odvisno ne od leve ne od desne vlade. Omejitve, ki jih mi pričakujemo niso dovoljene s strani EU. Ne se slepit, če bi bil na vladi kdo drug, da bi bilo gorivo 1 €. Tisti ki so zakuhali vojno in imajo neomejene količini energentov in drugi, ki si bodo s tem polnili žepe si manejo roke. A ni čudno, da OPEC zmanjšuje črpanje ... zakaj že ? Tedybear, Alla in DAMI34 1 2
Frenk 67 Objavljeno Oktober 23, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2022 pred 23 minutami, maus pravi: a misliš, da no na Japonsko klicala in zahtevala pocenitev Na žalost smo vpeti v globalna sranja za vse in ni odvisno ne od leve ne od desne vlade. Omejitve, ki jih mi pričakujemo niso dovoljene s strani EU. Ne se slepit, če bi bil na vladi kdo drug, da bi bilo gorivo 1 €. Tisti ki so zakuhali vojno in imajo neomejene količini energentov in drugi, ki si bodo s tem polnili žepe si manejo roke. A ni čudno, da OPEC zmanjšuje črpanje ... zakaj že ? Boli me đoko, na strehi mam sončno elektrano, avto mi tanka firma, z motorjem se pa tko bl mal vozm. ☹️ Tedybear in maus 2
maus Objavljeno Oktober 23, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2022 pred 2 minutami, Frenk 67 pravi: Boli me đoko, na strehi mam sončno elektrano, avto mi tanka firma, z motorjem se pa tko bl mal vozm. ☹️ sj vem,da te boli đoko... hočem samo povedati, da se vse vlade v Evropi s tem ukvarjajo, ne samo pri nas.... naloga opozicije je, da pluva po koaliciji ... tako je po vseh demokratičnih državah, razen v nekaterih, ki ne prenesejo poraza in imajo celo prevratniške misli .. to sem mislil predvsem na Trumpa in tistim, ki so mu čestitali, ker je zgubu volitve se dobijo ali zgubijo na volitvah ... če zmagaš so volivci pametni, če pa ne zmagaš, so pa volivci trapasti in neumni ... čisto preprosto, kajne DAMI34, Kaldu, Mavti in 2 others 5
maus Objavljeno Oktober 23, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2022 pred 4 minutami, Mavti pravi: A pol je treba dons na volitve to je tvoja pravica, čeprav jaz menim, da bi morala biti dolžnost čeprav to ni ta tema Fazer03 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 23, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2022 pred 18 urami, bladerunner pravi: https://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/po-napovedih-se-bosta-dizel-in-bencin-v-torek-spet-podrazila.html Blesav narod pa še kar pleše. Še kako je imel Jelinčič prav, ko je rekel, da je narod glup. sploh če Jelinčiča v parlament izvoli ne vem, do kje ti sega matematika ampak SDSova pravljica o nižanju cen s tem , da nam pol iz žepa vzamejo pa dajo energetskim podjetjem, je podobno, kot bi jaz ženi kradel denar in kupil nov moped ceno dviguje opec, ker so se dogovorili, da bodo manj črpali . Ne ti ne jaz niti noben ptič, niti "janes tito" tega ne morejo spremeniti. tomaz69 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 23, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2022 pred 15 urami, GoBobi pravi: Ojstri, se ti je spet odpeljalo😁. Kaj te je tako razburilo, da te je spet samo politika😋? temo volitve sem zaprl, ker je volilni molk pred 54 minutami, Frenk 67 pravi: Boli me đoko, na strehi mam sončno elektrano, avto mi tanka firma, z motorjem se pa tko bl mal vozm. ☹️ tajkun Tedybear in Frenk 67 2
hajamoto Objavljeno Oktober 23, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2022 pred 1 uro, maus pravi: motorji so iz leta v leto dražji ... prekleti komiji Kupiš vsakič za isti gnar, pa ni nič dražje. 🤔😁 Frenk 67, DAMI34, ciciban in 1 other 4
maus Objavljeno Oktober 23, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2022 pred 3 urami, hajamoto pravi: Kupiš vsakič za isti gnar, pa ni nič dražje. 🤔😁 a to misliš vse za eure
Mavti Objavljeno Oktober 23, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2022 Ja ničm sm magu dvigint rit s kavča pa jit volit tuk da ljeh zdele dnevnik glidam maus 1
mladench Objavljeno Oktober 24, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2022 Logar osvojil prav vse volilne enote, Pirc Musar slavila v le peščici okrajev. Kočevje Prebiličevo. - RTV SLO Blesav narod pa še kar pleše. Še kako je imel Jelinčič prav, ko je rekel, da je narod glup. Očitno ste nekateri že pozabili, v kakšnem stanju smo živeli dve leti. Ko so se kršile človekove pravice kar tako za dobro jutro, pa da o neustavnosti ukrepov, ki jih je vlada sprejela čez noč, sploh ne govorim... In zagovornik tovrstne politike bo predsednik države, ki naj bil prvi zagovarjal načelnost. Ne morem verjeti, da imamo Slovenci tako kratek spomin. Mogoče si res zaslužimo, da si nas spet razdelijo Madžari, Avstrijci in Italijani. schwantz, GregorM, tomaz69 in 4 others 3 3 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se