Kugelschreiber Objavljeno Oktober 19, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2023 2 minutes ago, Kmet2 said: Se pravi ker sem da se spoštujejo in uredijo zadeve v prvi vrsti za nas živeče v naši državi in šele potem za ilegalce sem JJ fan 🤣 Dec, sej te razumem. Tud mene bi blo sram bit zalublen u janesa. Ampak, to pade kot pade. Nč ne obsojam. Peace&love. Kmet2 in RobiRoberto 2
Kmet2 Objavljeno Oktober 19, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2023 pred 2 urami, Kugelschreiber pravi: Dec, sej te razumem. Tud mene bi blo sram bit zalublen u janesa. Ampak, to pade kot pade. Nč ne obsojam. Peace&love. Prou, če ti tak praviš😁
vandrovec Objavljeno Oktober 19, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2023 (popravljeno) Ampak edino JJ je resen in stabilen, ostali pridejo in grejo..."uzela jih magla". Tudi sedanji si brez polen javnosti pod noge koplje sam greznico...😕 Kar je res je res 🙂 Popravljeno Oktober 19, 2023. Popravil vandrovec
DAMI34 Objavljeno Oktober 19, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2023 pred 53 minutami, vandrovec pravi: Ampak edino JJ je resen in stabilen, ostali pridejo in grejo..."uzela jih magla". Tudi sedanji si brez polen javnosti pod noge koplje sam greznico...😕 Kar je res je res 🙂 JJ je kot Tito, dosmrtni general SDS A Hojs bo šel slikat teroriste na shod?
vandrovec Objavljeno Oktober 19, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2023 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: JJ je kot Tito, dosmrtni general SDS A niste bili vsi za Titota... še danes so napisi po hribih? Danes pa vsi proti "titotu"...samo, da ni "tito", pa tudi, če je opica...
DAMI34 Objavljeno Oktober 19, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2023 pred 8 minutami, vandrovec pravi: A niste bili vsi za Titota... še danes so napisi po hribih? Danes pa vsi proti "titotu"...samo, da ni "tito", pa tudi, če je opica... Tito je bil, Tito je umrl. Konc ...bli zanj? Vsi smo bili pod njim (hočeš nočeš), kot smo bili pod maršalom twitotom nekaj časa. Napise na hribih pa urejajo ta pravi, ta zagrizeni Lahko pa nekaj vzporednic potegnem s takratnim časom, doktrino sejanja sovraštva, načinom manipulacije množic itd prav z opozicijo. Ostali so sam malce bolj prefinjeni. Svetu vladajo populisti, ki sejejo strah.
DAMI34 Objavljeno Oktober 19, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2023 vlada je že sanirala poškodovane ceste od poplav GregorM, RobiRoberto in GoBobi 3
Kmet2 Objavljeno Oktober 19, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2023 Ne vem no, res vrhunski človek...se mi zdi da je ljubček JJ vseeno manjše zlo, kaj praviš kugla... Da se nisi mal prehitro zaljubil v Taubija🤣 Kawasaki_rider 1
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 19, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2023 (popravljeno) 31 minutes ago, Kmet2 said: Ne vem no, res vrhunski človek...se mi zdi da je ljubček JJ vseeno manjše zlo, kaj praviš kugla... Da se nisi mal prehitro zaljubil v Taubija🤣 Vidis de na zamudis bene prilke janesa pohvalt in u zvezde kovat? Cakam de mi pride iztrbljalo kej povedat pa citirat… janes, moz beseda, clovek s situacijo pod kontrolo: Ce se mi kolca po kakem politiku, je to morda cerar. Njegov mandat je bil korektno oddelan, zjebali so ga SD in desus, njegovi, in narod ga je na volitvah prehudo po prstih. Holob je pr meni zgubil vso kredibilnost isto sekundo ko je pokazal influenserko in se zarad nje ostrigel. Plus, tako kot pahor cerar in sarec, tud on mojga glasu ni dobil. A ga bo cez dve leti? Ce ne bo druge opcije, ja. Popravljeno Oktober 19, 2023. Popravil Kugelschreiber Kmet2 1
Tedybear Objavljeno Oktober 20, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2023 pred 14 urami, Kugelschreiber pravi: Vidis de na zamudis bene prilke janesa pohvalt in u zvezde kovat? Cakam de mi pride iztrbljalo kej povedat pa citirat… janes, moz beseda, clovek s situacijo pod kontrolo: Ce se mi kolca po kakem politiku, je to morda cerar. Njegov mandat je bil korektno oddelan, zjebali so ga SD in desus, njegovi, in narod ga je na volitvah prehudo po prstih. Holob je pr meni zgubil vso kredibilnost isto sekundo ko je pokazal influenserko in se zarad nje ostrigel. Plus, tako kot pahor cerar in sarec, tud on mojga glasu ni dobil. A ga bo cez dve leti? Ce ne bo druge opcije, ja. Zame je Golob hudo nesposoben. Eno leto (365+ dni) je rabilo njegovo moštvo, da je počistilo RTV Janezovih nastavljencev. Janes je to naredil v dveh tednih. Ob 22:00 je prevzel vlado, ob 03.00 je bila šefica policije odstavljena. Če to ni učinkovitost....je pa bolezen. DAMI34 in Frenk 67 2
Frenk 67 Objavljeno Oktober 20, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2023 pred 17 urami, DAMI34 pravi: Napise na hribih pa urejajo ta pravi, ta zagrizeni Res mi ni jasn, da še niso tarumeni en "W" not urinl. 😂 DAMI34, Kugelschreiber in Zivnorc 3
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 20, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2023 2 hours ago, Tedybear said: Zame je Golob hudo nesposoben. Eno leto (365+ dni) je rabilo njegovo moštvo, da je počistilo RTV Janezovih nastavljencev. Janes je to naredil v dveh tednih. Ob 22:00 je prevzel vlado, ob 03.00 je bila šefica policije odstavljena. Če to ni učinkovitost....je pa bolezen. Zelo jasno napisano. To bi znalo bit zabavno, pa je vse res. Najprej se zasmejes, pol se primes za glavo. Tedybear 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 20, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2023 prekleto dober članek!!! (in žal resničen) https://www.mladina.si/228147/uvodnik-spet/ Uvodnik / Spet Grega Repovž Ena od težav politikov, ki v politiko zaidejo po spletu okoliščin, je, da dejansko o politiki in njeni kompleksnosti, o tem torišču interesov, ne vedo veliko. A s tem ni težav, če se tega zavedajo. Modri se zato obkrožijo z res močnimi svetovalci. Ob Golobovem prevzemu funkcije smo na tem mestu zapisali, da niti on niti stranka kot taka tega nista storila in da ju bo to verjetno drago stalo. A pomembni sta tudi politična zgodovina in teorija. Golob in Gibanje Svoboda v tem trenutku še ne vesta, da jima je uspelo vlado, ki je začela z liberalno-socialdemokratsko usmeritvijo, politično v zadnjem letu prestaviti močno v desno in da ta vlada vodi vse bolj konservativno politiko. Začelo se je na ministrstvu za notranje zadeve, z zamenjavo Tatjane Bobnar in njene ekipe. Že takrat je bilo jasno, da gre za ideološki premik, le Golob tega ni videl, ko je na položaj imenoval Boštjana Poklukarja. V slabem letu je to ministrstvo v celotnem spektru postalo tipično ministrstvo desne usmeritve in politike. Poglejmo samo migrantsko problematiko. So danes migranti v Sloveniji problem? So. Je res, da je v prestolnici kriminala, ki ga zakrivijo migranti, vse več? Tudi to je res. Ali postajajo razmere precej nevzdržne? Da. Ali je za to kriva vlada ali pač le to, da je migrantov več? V naslednjih vrsticah bomo dokazali ne le, da je za to odgovorna predvsem vlada, ampak tudi, da gre za zavestno odločitev. Ministrstvo pod vodstvom Boštjana Poklukarja se je odločilo, da beguncev ne bo razporejalo po vsej državi, ampak bodo vsi ostali zgolj v prestolnici. Izgovarja se, da nikjer ne dobi soglasja lokalne skupnosti. To je res – le da tega soglasja sploh ne potrebuje. Vlada ima po vsej državi več kot 50 različnih domov, učnih centrov in praznih stavb, v katere bi lahko namestila manjše skupine migrantov (ima tudi načrte za to). S tem bi bili migranti bolj razpršeni po državi, uslužbenci bi imeli z njimi boljši stik, lahko bi jih tudi izobraževali o lokalnih pravilih, imeli boljši pregled. Vendar se je Poklukar načrtno in očitno s premierovim soglasjem odločil, da jih bo namestil v Ljubljani. Zakaj? Ker želi imeti grožnjo eskalacije, ker želi, da prihaja do konfliktnih situacij, ker želi, da se prebivalstvo boji. Sliši se kot teorija zarote, a tako, žal, ravnajo številne desne vlade po vsem svetu. Gre za politično doktrino. Politika s tem zniža tolerantnost javnosti do migrantov in lahko sprejema rigoroznejše ukrepe, zapira meje, ravna z njimi bolj neusmiljeno, predvsem pa s tem odgovornost za vse težave samodejno prelaga na migrante. Več strahu je pred njimi, več imajo vlade manevrskega prostora za ukrepanje. Nič novega ni na tem področju v ravnanju vlade Roberta Goloba. Vse to smo videli že v času Janše, na Poljskem, Madžarskem in v Italiji. Gre za tipično ravnanje desnih in skrajno desnih vlad. ...........
Kmet2 Objavljeno Oktober 20, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2023 GregorM, Luka66 in Kawasaki_rider 1 2
bladerunner Objavljeno Oktober 21, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2023 Ob 19. 10. 2023 ob 18:02, Kugelschreiber pravi: Cakam de mi pride iztrbljalo kej povedat pa citirat… FISKALNI SVET VLADI OČITA POLOM PRORAČUNSKEGA NAČRTOVANJA Zelo ostro, kot pravi polom, je proračunske spremembe, ki jih je parlamentu poslala vlada, ocenil fiskalni svet, ki ga vodi Davorin Kračun. Kot so sporočili, so na svoji spletni strani objavili publikacijo »Ocena proračunskih dokumentov za leti 2024 in 2025«, katere ključni poudarki so: Predloženi proračunski dokumenti nakazujejo slabšanje javnofinančne slike in nadaljevanje prociklične ekspanzivne fiskalne politike v prihodnjem letu, če upoštevamo bolj realistično oceno javnofinančnih gibanj v letošnjem letu od tiste, ki jo izkazujejo dokumenti. Takšna ugotovitev je neodvisna od obsežnih predvidenih sredstev za obnovo po avgustovski naravni ujmi. Ob nujnih interventnih ukrepih dodatni fiskalni impulzi v razmerah dokaj visoke nominalne gospodarske rasti in omejitev na ponudbeni strani niso ustrezni, saj lahko med drugim prispevajo k daljšemu vztrajanju visoke inflacije. Izzivi sanacije naravne nesreče dodatno potrjujejo nujnost proticikličnega delovanja fiskalne politike, ki bi v obdobju ugodnega gospodarskega cikla oblikovalo ustrezen manevrski prostor tudi za ukrepanje ob izrednih dogodkih. Kot že vrsto let, proračunski dokumenti tudi tokrat ne naslavljajo pomembnih in naraščajočih dolgoročnih izzivov, ki zato predstavljajo vedno večje tveganje za javnofinančno vzdržnost. V nasprotju s predloženimi proračunskimi načrti bi moral biti izhodišče proračunskega načrtovanja verodostojen scenarij nespremenjenih politik. Še zlasti ob visoki negotovosti je to osnovni pogoj za identifikacijo manevrskega prostora za interventne in ostale diskrecijske ukrepe. Tudi tokrat proračunski dokumenti, predloženi v oceno Fiskalnemu svetu, ob upoštevanju sicer razumljive negotovosti glede popoplavnih stroškov, niso celoviti in dovolj verodostojni, odstopajo od dobre prakse srednjeročnega proračunskega načrtovanja ter ne omogočajo celovite ocene skladnosti s fiskalnimi pravili, določene z zakonodajo. https://spletnicasopis.eu/2023/10/16/fiskalni-svet-vladi-ocita-polom-proracunskega-nacrtovanja/ Govoričenje na tiskovnih konferencah gre pri enemu ušesu noter, pri drugemu pa ven, malo pa ostane. Proračunski dokumenti pa so odraz resničnega stanja in bodo vplivali na stanje v državi. Od tega bomo živeli. Ali boste še plesali? 400k naivnežev in zmanipulirancev?
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 24, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2023 Ma bravo. Res bravissimi… https://www.mladina.si/228251/golob-naj-bi-predsednico-drzavnega-zbora-pozval-k-odstopu/ Zanimivo se mi zdi. Točka preloma se zgodi okrog polovice mandata. Cerarja so zaceli jebat do odstopa, Sarec se je zakockal in kr sam odstopil, postal metalec piske v koruzo…meni zgleda kot priprave na volitve, pa ne vem ce tak krah koalicijskim partnerjem pomaga...
Kmet2 Objavljeno Oktober 24, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2023 pred 36 minutami, Kugelschreiber pravi: Ma bravo. Res bravissimi… https://www.mladina.si/228251/golob-naj-bi-predsednico-drzavnega-zbora-pozval-k-odstopu/ Zanimivo se mi zdi. Točka preloma se zgodi okrog polovice mandata. Cerarja so zaceli jebat do odstopa, Sarec se je zakockal in kr sam odstopil, postal metalec piske v koruzo…meni zgleda kot priprave na volitve, pa ne vem ce tak krah koalicijskim partnerjem pomaga... Zanimivo anede... Vrjetno si videl histerične izpade Urške, ko so packi grdo govorili o Golobu...kar tresla se je, ko jim je dopovedovala, da je vrhunski, vrhunski menedžer🤣 Res je vrhunski, najdražjo elektriko imamo v EU na megawat👌 Afera Berisha je kar izginila iz programa ko so Hitlersko zamenjali vodstvo RTV... In seveda je dokazal da je vrhunski diktator, ki je obkrožen s strokovnjaki🤣 Kawasaki_rider 1
Frenk 67 Objavljeno Oktober 24, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2023 Od štomarja bi pričakoval, da ve da se elektrika ne prodaja na MW. 🙄 DAMI34 in Tedybear 1 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 24, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2023 pred 5 urami, Kugelschreiber pravi: Ma bravo. Res bravissimi… https://www.mladina.si/228251/golob-naj-bi-predsednico-drzavnega-zbora-pozval-k-odstopu/ Zanimivo se mi zdi. Točka preloma se zgodi okrog polovice mandata. Cerarja so zaceli jebat do odstopa, Sarec se je zakockal in kr sam odstopil, postal metalec piske v koruzo…meni zgleda kot priprave na volitve, pa ne vem ce tak krah koalicijskim partnerjem pomaga... men se zdi, da si en (JJ sam naum povedu) mane roke, Kučo izvaja diverzijo nad podmladkom, ki to ni, podmladek aka mandatar ugotavlja da se je prehitro šel boga (ker v politiki..žal realnost, brez stricev ne gre) in ga bodo odpikali. Tako al drugače. Kdo profitira: vsi razn golobje jate..no še ta je, kar je uspela v tem kratkem času profitirat. Za se usrat....na vse. Od mafije DARSA , ki je trenutno sproducirana od lojalnežev Holoba in seveda blagoslovom stricev, do Tomašiča in njegovih žvižgačev. Aja...na koncu je najlepši in najbolj realen predstavnik slovenske politike (s kompletnim odnosom in izgovori, ter dejanji) Spoštovani guspod doktor (2x baje) Rok Snežič Tip res pove in pokaže, kam pes taco moli, oziroma kako se stvarem dejansko streže!!!! Butale..majkemi. In ne , ne bom naslednjič volil SDSa, ki poziva k orožju, ki fura JUGO doktrino, "neprijatelj vreba svuda, ako ga nema, stvorit čemo ga" in kaže, kdo vse nam je kriv za probleme. Ma Holop..............ciao! In spet bomo na točki, a naj volim brezveznjaka, sam da ne bom ortodoksnega levaka? (tipa ki so ga levičarji izključili ker je bil preveč levi? ) Jebemti, težak, mi je život.
Kmet2 Objavljeno Oktober 24, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2023 (popravljeno) pred 2 urami, Frenk 67 pravi: Od štomarja bi pričakoval, da ve da se elektrika ne prodaja na MW. 🙄 🤣zdej si pokazal vse svoje znanje... SLO uvozi določeno količino energije in ta se meri kako po tvoje😇? V kw 🤣🤣🤣 res si razgledan. Preveč bereš MS, oz. tiste, ki vse v vseh temah vejo vse👌 Popravljeno Oktober 24, 2023. Popravil Kmet2 Frenk 67 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 24, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2023 pred 5 minutami, Kmet2 pravi: Preveč bereš MS, oz. tiste, ki vse v vseh temah vejo vse👌 a ti ga kej manj? Kaj ma tule MS, da tok serješ po njemu? uf...končno en konkreten podatek...(ja ukradu sem ga s FBja) Zdaj končno vemo kaj pomeni kratica DARS Daj Avans Roku Snežiču
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 24, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2023 16 minutes ago, Kmet2 said: 🤣zdej si pokazal vse svoje znanje... SLO uvozi določeno količino energije in ta se meri kako po tvoje😇? V kw 🤣🤣🤣 res si razgledan. Preveč bereš MS, oz. tiste, ki vse v vseh temah vejo vse👌 Verjetno se kupi megavarno uro, torej MWh, ampak ti mas ziher bol prav. Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Oktober 24, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2023 (popravljeno) pred 19 minutami, DAMI34 pravi: a ti ga kej manj? Kaj ma tule MS, da tok serješ po njemu? uf...končno en konkreten podatek...(ja ukradu sem ga s FBja) Zdaj končno vemo kaj pomeni kratica DARS Daj Avans Roku Snežiču Dami bodi vsaj malo korekten, ampak vsaj malo. Oglasil se je človek, ki je podal informacijo samo, da bi diskreditiral mene. Nič narobe, ma vso pravico. Ampak ker si tako strikten in v vsaki temi banaš tiste, ki jih ne maraš, drugim svojim podanikom pa kažeš neko drugo politiko MS te vprašam kaj ima post tega "velikega" človeka veze z naslovom teme? Vsem je jasno kaj sem želel povedati, razen njemu... pred 7 minutami, Kugelschreiber pravi: Verjetno se kupi megavarno uro, torej MWh, ampak ti mas ziher bol prav. Res je. Tisto prvo, ne slednje.😉 Popravljeno Oktober 24, 2023. Popravil Kmet2
Kmet2 Objavljeno Oktober 24, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2023 pred 10 minutami, Kugelschreiber pravi: Verjetno se kupi megavarno uro, torej MWh, ampak ti mas ziher bol prav. Megavarno uro ne poznam, razloži🤣 A je to kakšna nova full varna ura🤔 No tako si tudi ti velik človek pokazal, svoje, point si dojel, kot tudi jaz v tvojem postu, ampak moral si biti tisti, da nekoga potlačiš... Res si car.
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 24, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2023 Just now, Kmet2 said: Megavarno uro ne poznam, razloži🤣 A je to kakšna nova full varna ura🤔 No tako si tudi ti velik človek pokazal, svoje, point si dojel, kot tudi jaz v tvojem postu, ampak moral si biti tisti, da nekoga potlačiš... Res si car. Kmet2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se