Skoči na vsebino

Vlada (parlament in politika)

Priporočene objave

Objavljeno

Me pa kot totalnega političnega butlja zanima, katera vlada je naredila omembe vredno dejanje koristno za svoje državljane v zadnjih 30 in nekaj letih ??

Prosim za razsvetljenje, da bom vedel kateri so boljši levi ali desni, kmalu bodo volitve, zaenkrat se nagibam k temu, da me na volitvah ne bo....pa ne mi spet s tem sranjem, moraš iti, da ne bo oni zmagal.........................kateri že ?

• Všeč mi je 1
Objavljeno
6 minutes ago, MARE 65 said:

Me pa kot totalnega političnega butlja zanima, katera vlada je naredila omembe vredno dejanje koristno za svoje državljane v zadnjih 30 in nekaj letih ??

Prosim za razsvetljenje, da bom vedel kateri so boljši levi ali desni, kmalu bodo volitve, zaenkrat se nagibam k temu, da me na volitvah ne bo....pa ne mi spet s tem sranjem, moraš iti, da ne bo oni zmagal.........................kateri že ?

Kaj pa je tebi omembe vredno dejane? Enim je avtocestna vinjeta, drugim je solska prehrana tretjim ukinitev dodatnega zdravstvenga, cetrtim neobdavcen regres, petim ukinitev studia city, sestim vracanje Marcela…zvimo v sestevku vseh vlad. In ne zvimo tako slabo, kot se nerga. Problem so bancna luknja, nerazcisceni tajkunski prevzemi in korupcija. Problem so nazadnjaski ali popolnoma zblojeni svetovni nazori. Trdim da bi “špice” moral narod na volitvah porezat. Ampak nima kdo. Ker so itak vsi isti. Kenede. 

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!