Snečer Objavljeno Maj 13, 2020 Opozori Objavljeno Maj 13, 2020 pred 5 urami, franc pravi: Ah, dej no. Petrič se je celo življenje "svaljkal" po položajih in lezel v rit, zdaj je pa neka "referenca" . Česa že? lp Kateri Petrič? ex ustavni sodnik, ki je prepovedal zvezdo? BIF 1
nejc74 Objavljeno Maj 13, 2020 Opozori Objavljeno Maj 13, 2020 2 hours ago, Codeine said: Ja in kdo pa je tisti in iz katere stranke prihajajo osebki, ki so se najbolj omastili pri TES6, so prodali in s političnim kadrovanjem zjebali Gorenje itd. Za TEŠ6 Lahovnik, Križanič, Vizjak, Bajuk , SD, NSI in SDS, prvi so imeli največjo vlogo. Za gorenje lahko ti prilepiš seznam. btw. a če kurcam politike , ki trenutno delajo zdraho potem sem avtomatično pristaš opozicije?. Lej, Serpentinska ni bilo potrebno grajat, ker so ga itak vsi, pa za sabo ni imel cele vojske podrepnikov, ki so čutili potrebo da se ga brani po forumih. Ce te zanima moj modus operandi: 1. ce ze drugi dovolj grajajo, meni ni treba 2. grajam tiste ki odločajo 3. grajam neumne argumente Tedybear in thumper 2
Codeine Objavljeno Maj 13, 2020 Opozori Objavljeno Maj 13, 2020 pred 7 minutami, nejc74 pravi: Za TEŠ6 Lahovnik, Križanič, Vizjak, Bajuk , SD, NSI in SDS, prvi so imeli največjo vlogo. Za gorenje lahko ti prilepiš seznam. Glede na to, da sem iz Velenja. O človek, kdo je teb možgane opral. P.S. Pa se mi jebe za Janšo in vse ostale ... ampak drugo opcijo pa res ni treba poveličevati do neba, ker niso nič boljši. ProdriveR, The67Rock, ligenjček in 3 others 4 2
Snečer Objavljeno Maj 13, 2020 Opozori Objavljeno Maj 13, 2020 Ta Vlada bo spet padla zaradi neumnosti, povezanih z RKC in domobranci oziroma ideološkimi neumnostmi, ki ne "zanimajo" več nikogar. thumper, ciciban, ProdriveR in 5 others 8
DAMI34 Objavljeno Maj 13, 2020 Opozori Objavljeno Maj 13, 2020 Pravkar, Snečer pravi: Ta Vlada bo spet padla zaradi neumnosti, povezanih z RKC in domobranci oziroma ideološkimi neumnostmi, ki ne "zanimajo" več nikogar. pa nisem zihr, no strinjam se, da je čas da nikogar več ne zanima..koliko je pristašev RKC (beri ne malo) (in da, sem hodil k maši, celo krščen sem, pa je en župnik dejal, vera je najboljša in prava samo ko je preganjana) in kdaj jim je sploh šlo slabo? (pa ne enačim vere in RKC) Domobranci, partizani itd...ko eni ali drugi prenehajo z vlačenjem zadev iz naftalina bo mir, prej ne bo. Mrtve pokopat, ene in druge. Leve in desne, priznat zgodovino taka kot je. Šta je bilo je bilo, je reku en tip pri trdnjavi Gradina v Bosni, ko smo ga spraševali za zgodovinska dejstva. Vlada se bo pač zamenjala, ker je fluktuacija normalna za demokracijo. Določeni bodo v tem času prosperirali, kot do sedaj, saj se jim gladko jebe, kdo vlada, dokler nadzirajo določene posle. Čedalje bolj sem skeptičen, a obstaja pozicija in opozicija, vedno bolj se mi zdi, da si samo delijo posle, zvečer so pa skupaj v postelji Deli in vladaj, a kako že gre? thumper, billy, Rocky in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Maj 13, 2020 Opozori Objavljeno Maj 13, 2020 pred 25 minutami, Snečer pravi: Kradi in Vladaj smasher in thumper 2
vandrovec Objavljeno Maj 13, 2020 Opozori Objavljeno Maj 13, 2020 pred 50 minutami, Snečer pravi: Ta Vlada bo spet padla zaradi neumnosti, povezanih z RKC in domobranci oziroma ideološkimi neumnostmi, ki ne "zanimajo" več nikogar. Bi bil rad, da bi vladala do konca? Eni sami odstopajo, ker ne znajo ali si ne upajo, drugim se pa ne pusti, ker je strah ostale...
Snečer Objavljeno Maj 13, 2020 Opozori Objavljeno Maj 13, 2020 Pravkar, vandrovec pravi: Bi bil rad, da bi vladala do konca? Eni sami odstopajo, ker ne znajo ali si ne upajo, drugim se pa ne pusti, ker je strah ostale... Žal tokrat nisem razumel vprašanja.
vandrovec Objavljeno Maj 13, 2020 Opozori Objavljeno Maj 13, 2020 Sem imel občutek kot, da se ti zdi škoda, če bi padla vlada...pri nas bi morali tekmovati, kdo bo najkrajši čas vladal smasher 1
Snečer Objavljeno Maj 13, 2020 Opozori Objavljeno Maj 13, 2020 pred 12 minutami, vandrovec pravi: Sem imel občutek kot, da se ti zdi škoda, če bi padla vlada...pri nas bi morali tekmovati, kdo bo najkrajši čas vladal Jaz sem samo povedal, zakaj bo padla
vandrovec Objavljeno Maj 13, 2020 Opozori Objavljeno Maj 13, 2020 pred 19 minutami, Snečer pravi: Jaz sem samo povedal, zakaj bo padla Padla bo zato, ker JJ ne sme vladat, ...drugi pa ne znajo. Smo pač brezvladna država billy, Alla, solorider in 5 others 8
MARE 65 Objavljeno Maj 13, 2020 Opozori Objavljeno Maj 13, 2020 pred 1 uro, DAMI34 pravi: pa nisem zihr, no strinjam se, da je čas da nikogar več ne zanima..koliko je pristašev RKC (beri ne malo) (in da, sem hodil k maši, celo krščen sem, pa je en župnik dejal, vera je najboljša in prava samo ko je preganjana) in kdaj jim je sploh šlo slabo? (pa ne enačim vere in RKC) Domobranci, partizani itd...ko eni ali drugi prenehajo z vlačenjem zadev iz naftalina bo mir, prej ne bo. Mrtve pokopat, ene in druge. Leve in desne, priznat zgodovino taka kot je. Šta je bilo je bilo, je reku en tip pri trdnjavi Gradina v Bosni, ko smo ga spraševali za zgodovinska dejstva. Vlada se bo pač zamenjala, ker je fluktuacija normalna za demokracijo. Določeni bodo v tem času prosperirali, kot do sedaj, saj se jim gladko jebe, kdo vlada, dokler nadzirajo določene posle. Čedalje bolj sem skeptičen, a obstaja pozicija in opozicija, vedno bolj se mi zdi, da si samo delijo posle, zvečer so pa skupaj v postelji Deli in vladaj, a kako že gre? Zakaj pa misliš, da pravijo, da je politika kurba Je rekel sodelavec, ko so v bivši firmi šefi šli iz ene pisarne v drugo (dečko je še malo jecljal): "Ffffantjeee nnneee se sssekirat, samo pppooojstle so zzzzamenal, kkkurbe so ostale iiisteee." smasher, billy, thumper in 1 other 3 1
MiNa Objavljeno Maj 13, 2020 Opozori Objavljeno Maj 13, 2020 pred 32 minutami, MARE 65 pravi: pppooojstle so zzzzamenal To je največji problem prinas. Posteje menjajo kur.... Me zanima kako lahko v vladi sedijo osebki, ki ne morejo pridobiti dokumenta o nekaznovanosti. Menda veste, da ga za zaposlitev v javni upravi potrebuje vsaka snažilka, kuharica, avtomehanik.... thumper, maus, MARE 65 in 4 others 6 1
vandrovec Objavljeno Maj 13, 2020 Opozori Objavljeno Maj 13, 2020 pred 1 uro, MiNa pravi: To je največji problem prinas. Posteje menjajo kur.... Me zanima kako lahko v vladi sedijo osebki, ki ne morejo pridobiti dokumenta o nekaznovanosti. Menda veste, da ga za zaposlitev v javni upravi potrebuje vsaka snažilka, kuharica, avtomehanik.... To velja za "male" državljane, tiste, ki ne plačajo položnice za par deset evrov, za ostale, ki kradejo bolj "neverjetne vsote" je tudi kazen neverjetna... MiNa, MARE 65, thumper in 1 other 4
nejc74 Objavljeno Maj 13, 2020 Opozori Objavljeno Maj 13, 2020 7 hours ago, Codeine said: Glede na to, da sem iz Velenja. O človek, kdo je teb možgane opral. P.S. Pa se mi jebe za Janšo in vse ostale ... ampak drugo opcijo pa res ni treba poveličevati do neba, ker niso nič boljši. Eno stvarr mi prikazi iz mojega posta: kje povelicujem drugo stran? In pa katera je druga stran?
maus Objavljeno Maj 14, 2020 Opozori Objavljeno Maj 14, 2020 pred 16 urami, MiNa pravi: To je največji problem prinas. Posteje menjajo kur.... Me zanima kako lahko v vladi sedijo osebki, ki ne morejo pridobiti dokumenta o nekaznovanosti. Menda veste, da ga za zaposlitev v javni upravi potrebuje vsaka snažilka, kuharica, avtomehanik.... Res je .. ampak to na žalost ne velja za funkcionarje .... za tiste, katere je ljudstvo izvolilo, pa sploh ne velja, čeprav so imeli sodbo v imenu ljudstva ... pa razumi če lahko MiNa 1
motozajebant Objavljeno Maj 14, 2020 Opozori Objavljeno Maj 14, 2020 Pa ful so se bunili pri aferi pranje Iranske denarja... ajmo ovce na šišanje https://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/davcna-amnestija.html maus 1
ftp Objavljeno Maj 14, 2020 Opozori Objavljeno Maj 14, 2020 2 hours ago, maus said: čeprav so imeli sodbo v imenu ljudstva če jih pa narod voli. Bi morali še narod menjat? maus 1
maus Objavljeno Maj 14, 2020 Opozori Objavljeno Maj 14, 2020 Pravkar, ftp pravi: če jih pa narod voli. Bi morali še narod menjat? saj jih menja ... če jih ne izvoli bikez 1
Codeine Objavljeno Maj 15, 2020 Opozori Objavljeno Maj 15, 2020 Ravna Zemlja je še najmanjši problem. Zdaj pa hitri vsi na kolesa..... #pakajsijanor Kaldu, schwantz in Alla 3
truckdriver Objavljeno Maj 20, 2020 Opozori Objavljeno Maj 20, 2020 pred 5 urami, RobiRoberto pravi: FB : Tisti, ki je spesnil omenjeno parolo, je verjetno stal pred ogledalom in opisal izključno samega sebe. ligenjček, BIF, Tenere700 in 2 others 5
GeeSXer Objavljeno Maj 20, 2020 Opozori Objavljeno Maj 20, 2020 pred 9 urami, RobiRoberto pravi: FB : Ni dobil! Morali so mu ga dati! uravnoteženost, pa tako.
RobiRoberto Objavljeno Maj 23, 2020 Opozori Objavljeno Maj 23, 2020 FB ... Bmflar, ligenjček, maxxa in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se