xGerdii Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 (popravljeno) Mene pa zanima če je možno na kakršenkoli način predelat Tomos avtomatika letnik 1987. Generalno me zanima kje ima blokade, če jih sploh ima in katere dele bi bilo dobro nabavit in zamenjat. Rad bi pa dosegel večjo končno hitrost (če je to pri tako švohni mašini sploh mogoče), saj se pri 45 km/h preveč dolgočasim :zzz: . SLIKE: Prosim za pomooč . LP, Matic. Popravljeno Oktober 27, 2009. Popravil xGerdii Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fico182 Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 na trgovini cilinder.si si naroči cilinder z 44 batom za 60 eur, daj večji fergazer, menjaj gred pa se boš vozo ko bog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fico182 Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 če pa hočeš drugo varijanto. jas mam doma popolnoma enakega kls,ja pa sem dal pobrusit cilinder pa 39 bat, pa lipnika gor pa morem rečt da so pospeški solidni in končna zadovoljiva tam okoli 60 kmh. seveda pa če se boš v tem primeru odločil za to varijanto nikakor ne dajj brusit cilindra kakšnim lojzekom ampak nekomu ki že več let to počne ali pa kakšnemu delavcu iz tovarne tomos Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Mene pa zanima če je možno na kakršenkoli način predelat Tomos avtomatika letnik 1987. Generalno me zanima kje ima blokade, če jih sploh ima in katere dele bi bilo dobro nabavit in zamenjat. Rad bi pa dosegel večjo končno hitrost (če je to pri tako švohni mašini sploh mogoče), saj se pri 45 km/h preveč dolgočasim :zzz: . SLIKE: Prosim za pomooč . LP, Matic. Raje ga pust v orginalnm stanju, pa si raj kup rs-ko al pa tzr-ko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xGerdii Objavljeno Oktober 29, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Raje ga pust v orginalnm stanju, pa si raj kup rs-ko al pa tzr-ko To so moji plani v naprej . Ampak sam nimam papircov, tastari pa tut nočejo kr tak dat 3 jurčke. Zato sem zmenjen za konec šolskega leta (uspeh pa to ). Za zdaj, kolikor še pa bo vremena se pa malo furam z Tomosekom, toliko da ne rabim peš . Bom še premislil glede predelave, ker mi je 45 km/h res polžje. V vsakem primeru, hvala za pomoč obema =). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 To so moji plani v naprej . Ampak sam nimam papircov, tastari pa tut nočejo kr tak dat 3 jurčke. Zato sem zmenjen za konec šolskega leta (uspeh pa to ). Za zdaj, kolikor še pa bo vremena se pa malo furam z Tomosekom, toliko da ne rabim peš . Bom še premislil glede predelave, ker mi je 45 km/h res polžje. V vsakem primeru, hvala za pomoč obema =). np Če že morš kei predelat avspuh zameni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xGerdii Objavljeno Oktober 29, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 np Če že morš kei predelat avspuh zameni... Avspuh? Ahaa, kerga bi pa gor dal? Pa kolko bi profitiral na hitrosti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fico182 Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Najboljši avspuh za mopede je Lipnik! preverjeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 Najboljši avspuh za mopede je Lipnik! preverjeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danes Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 zagotovo je lipnik najbolši ampak samo za avtomatika!!!Bilo kaj drugega boš dau gor izgubi moč pri nižjih ibratih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 Lipnik vleče bol pri nizkih MF pa pr visokih obratih kter je pa bolši pa čist odvisno kaj ti je bol všeč al kaj potrebuješ. Če žviš bol v hribih potem zagotovo lipnik... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hellfire Objavljeno Januar 31, 2010 Deli Objavljeno Januar 31, 2010 ja če boš kupil rs-ko 50.......original gre isto kot frčo sem jo imel in je šla "strašnih" 45 al celo 50 km/H če boš želel,da gre kaj več,pa obvezno kit,avspuh,karburator lp mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se