Skoči na vsebino

DT50 sm blokade (letnik 09)

lrade

Priporočene objave

• 2 mesecev pozneje...

namesto da ga bos odblokerov kupi drug izpuh.se ti bo res FUL poznalo.

jst mam enga.Leovince V6.ugodno prodam

ce te zanima poklic na : 040-973-619

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene zanima, kje točno je blokada v avspuhu in v fergazerju...? Če ma kdo kake slike, naj pliz prilepi...

Pel na servis, pa je problem rešen. Drgač je pa blokada v avsphu in fergazerju.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Torej blokada je v avspuhu + elektronska. Ko odpreš sedež vidiš tako črno skrinjico in ven polno nekih kablov. To je računalnik. Zdej nevem katero žico odtrgat in ne bom nič rekel, da ne bo kaj narobe :) Če ne pa pelji na servis in jim izrazi željo, da ti odstranijo blokade. Seveda jim boš za to plačal + garancijo boš zgubil. Vsaj tako je bilo pri prijatelju ki ima DTjko :) Upam, da sem pomagal :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Elektronska blokada je v računalniku...na računalniku piše MORIS. Če zvrtaš luknjo skozi črko O si odstranil blokado :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Elektronska blokada je v računalniku...na računalniku piše MORIS. Če zvrtaš luknjo skozi črko O si odstranil blokado smile.gif

nima el. blokade ta motor ma jo pa v aspuhu in fergazerju.. na aspuhu je verjetno tam čist na začetku pri cilindru pri fergazerju pa daš večjo dizo pa je problem rešen yes.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako nima el. blokade? 2008 letnik jo še ima.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nima el. blokade ta motor ma jo pa v aspuhu in fergazerju.. na aspuhu je verjetno tam čist na začetku pri cilindru pri fergazerju pa daš večjo dizo pa je problem rešen yes.gif

ja tako je mel en kolega rešen problem z blokadamiworship.gif na dt 06 ali 07 nevem točno

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ki ma te el. blokado ??

Skozi črko O v besedi MORIS zvrtaš luknjo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj niso tega sami delali. No nekateri so. Pač moped si peljal na servis in tam ti je zvrtal luknjo. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj niso tega sami delali. No nekateri so. Pač moped si peljal na servis in tam ti je zvrtal luknjo. smile.gif

aja ka če si vida ti to ki moris gor piše ??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aja ka če si vida ti to ki moris gor piše ??

Na lastne oči sem videl. Daj sedež dol in pod sedežem imaš računalnik( črna škatlica) na kateremu z BELIMI črkami piše MORIS. Čaki a ti imaš CBR 125?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na lastne oči sem videl. Daj sedež dol in pod sedežem imaš računalnik( črna škatlica) na kateremu z BELIMI črkami piše MORIS. Čaki a ti imaš CBR 125?

kolko pa je velika ta škatlica???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prašam. Tudi sam sem gledal CBRko za kupit ampak potem nisem :D Koliko pa ti gre ta motorček?

Sicer pa.... lahko slikam računalnik. Ali vprašaj kakšnega prijatelja naj da zic dol in ti pokaže.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prašam. Tudi sam sem gledal CBRko za kupit ampak potem nisem biggrin.gif Koliko pa ti gre ta motorček?

Sicer pa.... lahko slikam računalnik. Ali vprašaj kakšnega prijatelja naj da zic dol in ti pokaže.

velja...samo vseeno mislim da nebi smela met nobene el.blokade ker je tudi moja rs nima in tzr (vsaj v prlekijiwhistle.gif )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prašam. Tudi sam sem gledal CBRko za kupit ampak potem nisem biggrin.gif Koliko pa ti gre ta motorček?

aja gre pa če ni vetra pa po ravnem gre 130 sem mel pa že 150 na avtocesti.. vglavnem premalo tongue.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Z RSko nisem imel nikoli opravka, TZRka pa vem, da je imela kar se tiče el. blokad samo v števcu, ki je kazal 50 km/h. To težavo si odpravil tako, da si neko roza žičko staknil tam za števcem če me spomin ne vara :).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Z RSko nisem imel nikoli opravka, TZRka pa vem, da je imela kar se tiče el. blokad samo v števcu, ki je kazal 50 km/h. To težavo si odpravil tako, da si neko roza žičko staknil tam za števcem če me spomin ne vara smile.gif.

jap števec je kazal do 80 da te popravim smile.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aja gre pa če ni vetra pa po ravnem gre 130 sem mel pa že 150 na avtocesti.. vglavnem premalo tongue.gif

pa zdrži to 150km/htongue.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

150??? Hehehe mah saj bi jo kupil sam gume so me motile :slap: . In pospeški, kot en skuter :) Pa no offense O:-) . Z mojo Cagivco sem več kot zadovoljen :wub:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

150??? Hehehe mah saj bi jo kupil sam gume so me motile slap.gif . In pospeški, kot en skuter smile.gif Pa no offense trance_17_emot-angel.gif . Z mojo Cagivco sem več kot zadovoljen wub.gif

no enih 147 če sem čist natančen.. je bil pa fejst veter v hrbet graba pa še zavetrje trance_40_thumbup.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!