Skoči na vsebino

"STARA GARDA"

Priporočene objave

Objavljeno

marsikateri pa so šaltali na facebook, jih tam srečujem. zgleda se sramujejo svojih forumskih ali celo motorističnih dni :evilgrin:

ampak res :evilgrin:

Objavljeno

ampak res :evilgrin:

Bdim nad vami......da nebi keri "ausglajzo".... :evilgrin:

Objavljeno

Wanted:

moto32 - Tiger - motoristek - Thundercat - Gregs - Lobo - Broj1 - DeX - Pupa - hajoktejn - Šokac - Renegade - Rocky - XRV-rider - Zorman - Gamma - MihaZ - Marwin2 - RobiRoberto - Kotzi - jagababa - MiNa - rrr - Mačica - Vanga - Kađiva - HHV - imlakar - PERO58 - Zdrawc - SymRu - fičo... ohmy.gifyes.giftongue.gif

Hoj, prjatu

še sem med "živimi", trenutno nepismen (z desno roko trance_44_wink5.gif ).

Ko pa občasno skočim sem gor in se mal razgledam, mi je hitro jasno, da je večinoma čist OK bit med pogrešanimi grim.gif

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

Pervy pa tudi ne piše toliko kot včasih...še zdaj ne morem pozabiti opisa dogajanja na štajerski avtocesti, pri Domžalah, v jutranjih urah :D Iz nekaterih postov bi lahko naredili zbirko.

ja zdaj pač lahko več mojih stvari preberete na prvih straneh MS (ne foruma :whistle: ) pa ob ostalem zmanjkuje časa, pa za res sočne prispevke more bit pravi navdih.

ma ne se sekirat, forum ma svojo evolucijo. marsikdo, ki je danes vštet pod staro gardo je bil še svež ko so drugi jamrali, da nobenega starega člana ni več gor.

no razen zimzelenega dežurnega perverzneža :evilgrin:

jaz od starega foruma pogrešam edino stare novoletne čage in prva forumska srečanja :whistle:

Popravljeno . Popravil PERVY
Objavljeno

evo nas...tak so se me trudli zbrisat, pa še kr jim ni uspelo :P

Objavljeno

jaz od starega foruma pogrešam edino stare novoletne čage in prva forumska srečanja :whistle:

zarjo in pustno srečanje nekje...em...nekje :)

in CBR-ko. sem slišala da ima svež naraščaj.

Objavljeno

Kdo si že ti? :kva1:

Objavljeno

Kdo si že ti? :kva1:

omnipresent, my dear...vsako leto bolj :fredy:

Objavljeno

in CBR-ko. sem slišala da ima svež naraščaj.

sicer moj luknjast spomin ne ve kdo je CBR-ka ampak zaradi naraščaja (ali tipov nemotoristov) je kar nekaj forumašic zginlo :whistle:

Objavljeno

sicer moj luknjast spomin ne ve kdo je CBR-ka ampak zaradi naraščaja (ali tipov nemotoristov) je kar nekaj forumašic zginlo :whistle:

ti bo bladzo povedal, kdo je CBR-ka :whistle:

Objavljeno

from the meatmarket? Saj nove prihajajo, trumoma včasih :-)

Objavljeno

Ewo pičke :naughty:

huda :naughty:

Objavljeno

Ewo pičke :naughty:

uuuuuu jebemti, I remember now!!!!

sicer pa se je včasih okoli MS-jevcev še ena huda blont pička sukala :whistle:

Objavljeno

če pa smo že pri zaganjanju nostalgije - ko band zjutraj omaga prevzame sceno "MS-impro-must-be-drunk-to-dance band"!

Objavljeno

če pa smo že pri zaganjanju nostalgije - ko band zjutraj omaga prevzame sceno "MS-impro-must-be-drunk-to-dance band"!

aaaaaaaaa.....legendarno.....

Objavljeno

Pervi..si že kupo ti svojo dvanajstko ? :afro1::yea2: moja je bila modra... :004

Objavljeno

Pervi..si že kupo ti svojo dvanajstko ? :afro1::yea2: moja je bila modra... :004

ne, sem investiral par dvanajstk v moški in ženski primerek z mojim genskim materialom :whistle:

Objavljeno

ne, sem investiral par dvanajstk v moški in ženski primerek z mojim genskim materialom :whistle:

Bolj pametno, ker itak ni bla za nikam sploh. Jaz sem jo raje, ko da bi jo kteremu drugemu neserčnežu podtural, fukno v treske. Pa naj še kteri reče, da me ni sama dobrota... B)

Objavljeno

Bolj pametno, ker itak ni bla za nikam sploh. Jaz sem jo raje, ko da bi jo kteremu drugemu neserčnežu podtural, fukno v treske. Pa naj še kteri reče, da me ni sama dobrota... B)

da pa si se prepričal da je res samo še za na odpad si še sebe skoraj vrgel v treske. ni kaj, predan in pedanten pa si! :headbang:

Objavljeno

da pa si se prepričal da je res samo še za na odpad si še sebe skoraj vrgel v treske. ni kaj, predan in pedanten pa si! :headbang:

Povsod in vedno. B)

Objavljeno

Povsod in vedno. B)

V flaši ne ostane niti kapljica :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!