ImenitnaPriložnost Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 marsikateri pa so šaltali na facebook, jih tam srečujem. zgleda se sramujejo svojih forumskih ali celo motorističnih dni :evilgrin: ampak res :evilgrin: sesir in Fritz 1 1
xr800 Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 ampak res :evilgrin: Bdim nad vami......da nebi keri "ausglajzo".... :evilgrin:
Gamma Objavljeno December 19, 2009 Opozori Objavljeno December 19, 2009 Wanted: moto32 - Tiger - motoristek - Thundercat - Gregs - Lobo - Broj1 - DeX - Pupa - hajoktejn - Šokac - Renegade - Rocky - XRV-rider - Zorman - Gamma - MihaZ - Marwin2 - RobiRoberto - Kotzi - jagababa - MiNa - rrr - Mačica - Vanga - Kađiva - HHV - imlakar - PERO58 - Zdrawc - SymRu - fičo... Hoj, prjatu še sem med "živimi", trenutno nepismen (z desno roko ). Ko pa občasno skočim sem gor in se mal razgledam, mi je hitro jasno, da je večinoma čist OK bit med pogrešanimi dotem, thumper in klimbra 3
AlterMann Objavljeno December 20, 2009 Opozori Objavljeno December 20, 2009 fičo ??? who the fuck was fičo
njofra Objavljeno December 20, 2009 Opozori Objavljeno December 20, 2009 fičo ??? who the fuck was fičo This is old steamboat
Pervy Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 (popravljeno) Pervy pa tudi ne piše toliko kot včasih...še zdaj ne morem pozabiti opisa dogajanja na štajerski avtocesti, pri Domžalah, v jutranjih urah Iz nekaterih postov bi lahko naredili zbirko. ja zdaj pač lahko več mojih stvari preberete na prvih straneh MS (ne foruma ) pa ob ostalem zmanjkuje časa, pa za res sočne prispevke more bit pravi navdih. ma ne se sekirat, forum ma svojo evolucijo. marsikdo, ki je danes vštet pod staro gardo je bil še svež ko so drugi jamrali, da nobenega starega člana ni več gor. no razen zimzelenega dežurnega perverzneža :evilgrin: jaz od starega foruma pogrešam edino stare novoletne čage in prva forumska srečanja Popravljeno December 21, 2009. Popravil PERVY
SuiGeneris636 Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 evo nas...tak so se me trudli zbrisat, pa še kr jim ni uspelo Noiser69 1
Nagaya Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 jaz od starega foruma pogrešam edino stare novoletne čage in prva forumska srečanja zarjo in pustno srečanje nekje...em...nekje in CBR-ko. sem slišala da ima svež naraščaj. Miha27 in klimbra 1 1
Nagaya Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Kdo si že ti? omnipresent, my dear...vsako leto bolj :fredy:
Pervy Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 in CBR-ko. sem slišala da ima svež naraščaj. sicer moj luknjast spomin ne ve kdo je CBR-ka ampak zaradi naraščaja (ali tipov nemotoristov) je kar nekaj forumašic zginlo
Nagaya Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 sicer moj luknjast spomin ne ve kdo je CBR-ka ampak zaradi naraščaja (ali tipov nemotoristov) je kar nekaj forumašic zginlo ti bo bladzo povedal, kdo je CBR-ka
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 sicer moj luknjast spomin ne ve kdo je CBR-ka ampak zaradi naraščaja (ali tipov nemotoristov) je kar nekaj forumašic zginlo from the meatmarket? Saj nove prihajajo, trumoma včasih :-) sesir 1
Nagaya Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Ewo pičke :naughty: huda :naughty:
Pervy Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Ewo pičke :naughty: uuuuuu jebemti, I remember now!!!! sicer pa se je včasih okoli MS-jevcev še ena huda blont pička sukala
Pervy Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 če pa smo že pri zaganjanju nostalgije - ko band zjutraj omaga prevzame sceno "MS-impro-must-be-drunk-to-dance band"!
bmw Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 če pa smo že pri zaganjanju nostalgije - ko band zjutraj omaga prevzame sceno "MS-impro-must-be-drunk-to-dance band"! aaaaaaaaa.....legendarno.....
Gianni Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 če pa smo že pri zaganjanju nostalgije - ko band zjutraj omaga prevzame sceno "MS-impro-must-be-drunk-to-dance band"! Pervi..si že kupo ti svojo dvanajstko ? moja je bila modra...
Pervy Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Pervi..si že kupo ti svojo dvanajstko ? moja je bila modra... ne, sem investiral par dvanajstk v moški in ženski primerek z mojim genskim materialom
vapotek Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 ne, sem investiral par dvanajstk v moški in ženski primerek z mojim genskim materialom Bolj pametno, ker itak ni bla za nikam sploh. Jaz sem jo raje, ko da bi jo kteremu drugemu neserčnežu podtural, fukno v treske. Pa naj še kteri reče, da me ni sama dobrota... halls in anja37 1 1
Pervy Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Bolj pametno, ker itak ni bla za nikam sploh. Jaz sem jo raje, ko da bi jo kteremu drugemu neserčnežu podtural, fukno v treske. Pa naj še kteri reče, da me ni sama dobrota... da pa si se prepričal da je res samo še za na odpad si še sebe skoraj vrgel v treske. ni kaj, predan in pedanten pa si! anja37 1
vapotek Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 da pa si se prepričal da je res samo še za na odpad si še sebe skoraj vrgel v treske. ni kaj, predan in pedanten pa si! Povsod in vedno. anja37 1
njofra Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 da pa si se prepričal da je res samo še za na odpad si še sebe skoraj vrgel v treske. ni kaj, predan in pedanten pa si! Povsod in vedno. V flaši ne ostane niti kapljica
vapotek Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 V flaši ne ostane niti kapljica Niti vonj po... anja37 in Majesty 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se