actarus16 Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 Te dni smo se nekaj stavili z ženo in sem poiskal en free IQ test,pa da vidimo glih tako za smeh...koliko smo butasti :naughty: Aja...žena me je premagala Link do testa Pa še moj rezultat: 127 Free-IQTest.net - IQ Score">Moj rezultat xceno in gandi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 (popravljeno) Te testi so itak bol tko, vsakič(oz. pri vsakem) dobiš drgač. Dober je bil pa en k sem ga nekoč rešu, sicer nimam linka, je bil pa tak da si mel 40min in so vprašanja res se tako stopnjevala da si zadnih par sam Bom tega poslal svoji mami pa da vidmo Popravljeno November 1, 2009. Popravil Dolenc™ actarus16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno November 2, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 2, 2009 Te testi so itak bol tko, vsakič(oz. pri vsakem) dobiš drgač. Dober je bil pa en k sem ga nekoč rešu, sicer nimam linka, je bil pa tak da si mel 40min in so vprašanja res se tako stopnjevala da si zadnih par sam Bom tega poslal svoji mami pa da vidmo Prav imaš...sem malo surfal na ta račun in se kr boljše počutim,ker je pisalo da je povprečje med 80-100...torej sva oba uber intelligent :naughty: Aja...poslal sem ga družinskim članom...in vsi so se boljše odrezali :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 men je pokazal... pod nivojem krompirja actarus16, Kor13 in xceno 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 pa nekaj mam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 (popravljeno) Free-IQTest.net - Get Your IQ Score">Moja povezava Popravljeno November 2, 2009. Popravil LooLekSLO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oks Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 94 IQ brez, da bi prebral kakšno vprašanje in samo klukal odgovore in končal v parih sekundah. Zadovoljivo dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 še nuben me ni premagu ... mam vsaj debu krompir xceno 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno November 3, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 3, 2009 še nuben me ni premagu ... mam vsaj debu krompir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 (popravljeno) Jst sm te... Popravljeno November 3, 2009. Popravil gandi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Jst sm te... nepane... ko boš mel nivo pod zemljo (- ajkju), tko k krompir... kapišiš xceno in sjeng 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 nepane... ko boš mel nivo pod zemljo (- ajkju), tko k krompir... kapišiš Grem probat še enkrat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Ne gre, itak je <75 namanjša možna cifra k jo pokaže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 (popravljeno) Ne gre, itak je <75 namanjša možna cifra k jo pokaže da dobiš minus, morš bit zlo enteligenten ... sj sm reku, da me še ni nuben premagu .... -15 Popravljeno November 3, 2009. Popravil maus anja37, gandi in xceno 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 da dobiš minus, morš bit zlo enteligenten ... sj sm reku, da me še ni nuben premagu .... -15 No pa dokaž, prlep slikco pa da vidimo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno November 3, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 3, 2009 Nobena dama se še ni lotila tega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 No pa dokaž, prlep slikco pa da vidimo :naughty: nism shranu... ti na piru dokažem resničnost Nobena dama se še ni lotila tega ker so inteligentne wewerca 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 par stvari nisem zastopu kaj so hotl vprašat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dry Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 No pa dokaž, prlep slikco pa da vidimo :naughty: Slikica ni noben dokaz, lahko prilepiš kakršno hočeš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno November 19, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 19, 2009 Poanta naj bi bila,da ga rešiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wewerca Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 pa še od ženske, da ne boste rekli, da se ga nobena ne loti..... xceno in halls 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arriba Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 pa še od ženske, da ne boste rekli, da se ga nobena ne loti..... Zdaj pa še povej da si blond.... FrOGGY in xceno 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wewerca Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Zdaj pa še povej da si blond.... taka bi ti bla všeč???........ne. žal......taka sem halls in xceno 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arriba Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 taka bi ti bla všeč???........ne. žal......taka sem Rdečka?!! Uf, mokre sanje..... FrOGGY in xceno 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OVEN Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se