kugla99 Objavljeno Avgust 4, 2007 Deli Objavljeno Avgust 4, 2007 No kolega ima omenjeno aprilio 150 letnik 03 in nekaj ne dela dobro. Danes smo odprli zrčni filter in je ven pritekla brozga(olje in voda) enako je tudi v motorju. Tole najbrž pomeni da je zanič tesnilo na glavi,ali se motim? Ne razumem kako je to prišlo ven tukaj in ne v auspuh. Motor je 4 taktni in me zanima kako ali preku čega je potem gnana odmične gred? To popravilo zahteva nujno specijalista ali se lahko to lotimo sami? Približno koliko bi bil strošek popravila in ali poznate koga kateri bi zadevo dobro in poceni porihtal v mMB ali okolici? Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno Avgust 6, 2007 Deli Objavljeno Avgust 6, 2007 No kolega ima omenjeno aprilio 150 letnik 03 in nekaj ne dela dobro. Danes smo odprli zrčni filter in je ven pritekla brozga(olje in voda) enako je tudi v motorju. Tole najbrž pomeni da je zanič tesnilo na glavi,ali se motim? Ne razumem kako je to prišlo ven tukaj in ne v auspuh. Motor je 4 taktni in me zanima kako ali preku čega je potem gnana odmične gred? To popravilo zahteva nujno specijalista ali se lahko to lotimo sami?Približno koliko bi bil strošek popravila in ali poznate koga kateri bi zadevo dobro in poceni porihtal v mMB ali okolici? Hvala! šla je dihtnga - to loh sami zamenjate ane ? če znate ni treba stroškov pa olje zamenite če je voda notri! :doze: Mislm da se loh lotite sami!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kugla99 Objavljeno Avgust 7, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 7, 2007 Saj to bi najraje delal sam. 50 sem imel narazen kar nekaj,ampak tukaj je 4 taktni motor in nevem kako je gnana odmična gred. Nevem kaj jo žene in kako jo potem nastavit pravilno. Pri avtu vem da je jermen in je treba motor spravit na oznake. Je tukaj mogoče kaj podobno? Ve kdo kaj o tem?? Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
meganer Objavljeno December 30, 2007 Deli Objavljeno December 30, 2007 LP zanimajo me vaše izkušnje z Leonardom 250. Pred leti sem imel Gilero Runner 180 2T pa sem bil kar zadovoljen z mocjo.... (razen porabo goriva). Sedaj pa se odlocan za ene 250ccm, pa mi je zelo dostopna z ceno Leonardo 250 4T. torej: -vase izkusnje z tem motorji???? - pospeski, koncna hitrost -PORABA Skratka VSI odgovori z 250 ccm skuterji bi bil zelo dobrodosli. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 30, 2007 Deli Objavljeno December 30, 2007 LP zanimajo me vaše izkušnje z Leonardom 250. Pred leti sem imel Gilero Runner 180 2T pa sem bil kar zadovoljen z mocjo.... (razen porabo goriva). Sedaj pa se odlocan za ene 250ccm, pa mi je zelo dostopna z ceno Leonardo 250 4T. torej: -vase izkusnje z tem motorji???? - pospeski, koncna hitrost -PORABA Skratka VSI odgovori z 250 ccm skuterji bi bil zelo dobrodosli. Hvala mal si zgrešu teme za 125 pa naprej so mal višji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 30, 2007 Deli Objavljeno December 30, 2007 Za skuterje je kar zadel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno December 30, 2007 Deli Objavljeno December 30, 2007 (popravljeno) V temi moj maxi skuter lahko pogledaš če ima kateri tak skuter kot ga ti želiš in jih vprašaš za nasvet. Popravljeno December 30, 2007. Popravil Misko.91 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 Skuterjev z 250 ccm je kar nekaj: - Yamaha X-max 250 - Yamaha X-city 250 - Piaggo Beverly Tourer 250 - Piaggo X8 250 - Piaggo Beverly 250 - Piaggo X9 Evolution 250 ABS - Kymco People 250 - Kymco Bet & Win 250 - Kymco Grand Dink 250 - Kymco Xciting 250 - Malaguti F 12 Phantom Max 250 - Malaguti Madison RS 250 - Honda Forza 250 X - Honda Forza 250 EX - Honga FES 250 Foresight - Honda NSS 250 Jazz - Aprilia Scarabeo 250 - Aprilia Sportcity 250 - Aprilia Atlantic 250 To sem nahitro našel v katalogu skuterjev, sem pa prepričan da jih na straneh posameznih proizvajalcev najdeš še enkrat toliko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 Malo pobrskaj po temi o maxiskuterjih, ker smo precej pisali o tem. Kar nekaj skuterjev, ki jih je Hornet navedel, smo vozili tudi sami ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damc24 Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Iz priložene slike me zanima kaj moram na skuterju menjati. Na sliki se vidi, da je napočena oz. raztrgana neka črna cev, ne vem za kaj je to in kje naj to kupim. Motor normalno deluje, je pa res, da se sliši go dam po gasu da iz te cevi spuša luft. Kje v okolici Cel ja bi lahko kupil in kolk kaj to stane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rsvmille Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 Živjo, mam nekaj vprašanj pred kratkim sem kupil Aprilio Leonardo 250 letnik 2000 na njej b inaredil servis sam bi rabil mal pomoči oziroma kje se spusti olje in zamenja olni filter ospdaj je en vijak sam to je kr velik je to mogoče vse v enem filter in ispust olja?? Drugo kje se pa od menjalnika to spusti?? Pa še kako se zadnjo gumo vzame dol? Aja pa kdaj se zamenja tisti jermen ki je notri motor ma 9000km in je kr nekaj let stal pa da nebi blo kaj narobe. lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 Če je motor stal toliko časa je treba zamenjati obe gume, olje v prenosih in olje v mašini, zavorno tekočino in hladilno tekočino, Jermen je lahko razpokan in če ti ga strga med vožnjo ti lahko kaj poškoduje. Bolje da ga odpeleješ na servis in ti ga tam uredi, v nasprotnem primeru povprašaj v temi Moj maksiskuter. mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brajsek Objavljeno April 9, 2011 Deli Objavljeno April 9, 2011 Živjo. Ker sem bolj nov na tem forumu me zanima če je tukaj kaj lastnikov maxi skuterjev znamke Kymco Grand Dink 125, 150 in 250 ccm ?? če mi lahko pišete kar na zasebno sporočilo. lp božo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se