nejcgs Objavljeno November 26, 2010 Avtor Opozori Objavljeno November 26, 2010 (popravljeno) ... čakam na sneg, da gremo po BTC-ju mal driftat......in da prevzamemo nadzor nad rondoji Popravljeno November 26, 2010. Popravil nejcgs bajkr88 in thumper 1 1
Ninč Objavljeno Februar 21, 2011 Opozori Objavljeno Februar 21, 2011 ... čakam na sneg, da gremo po BTC-ju mal driftat......in da prevzamemo nadzor nad rondoji dej da te neb sanjala že tko je CEU BTC čist zlizan... ne rabiš ga še ti :grrr mi je pa lani na +30 ene dvakrat rit skor odneslo... pa šlo samo 10km/h! aja, do enih manjka še...slabe 4 ure :unsure:
thumper Objavljeno Februar 21, 2011 Opozori Objavljeno Februar 21, 2011 ... čakam na sneg, da gremo po BTC-ju mal driftat......in da prevzamemo nadzor nad rondoji dej da te neb sanjala že tko je CEU BTC čist zlizan... ne rabiš ga še ti :grrr mi je pa lani na +30 ene dvakrat rit skor odneslo... pa šlo samo 10km/h! aja, do enih manjka še...slabe 4 ure :unsure: nejc..glej ke nina ne more več spančkat..a ne bi blo bolš de greš njo lizat kot pa asfalt ( sej vem de maš nove gume sam bi pa bil že cajt da se nehaš hvalit) Ninč 1
nejcgs Objavljeno Februar 21, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 21, 2011 nejc..glej ke nina ne more več spančkat..a ne bi blo bolš de greš njo lizat kot pa asfalt ( sej vem de maš nove gume sam bi pa bil že cajt da se nehaš hvalit) nejc, kar pejt driftat tko je to thumper, sem se preslabo izkazal s svojimi moškimi čari, pa me sedaj pošilja driftat. O:-) Niti slišati noče več da bi še kdaj skupaj uničevala gume
pajkica Objavljeno September 22, 2014 Opozori Objavljeno September 22, 2014 pa sem zamudila.... pismo, prepozn vidla...bom dons-jutr ...dober da nimam fotokopirca
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se