helenca46 Objavljeno November 13, 2009 Opozori Objavljeno November 13, 2009 živjo:) sem Helena... Kot nekateri že veste delam s sošolko Aljo seminarsko naloga "motociklizem zanimiv za turizem", pa bi rada, če mogoče kdo kej ve kej so kašni hoteli ali pa gostilne oz. karkoli, kar nudi motoristom dodaten popust! npr. nakatere gostile imajo urejeno, da če pridš z motorjem oz. imaš člansko izkaznico dobiš 10% popusta. Postaviti jih pa moram par uprašanj.. Zato vas prosim če mi lahko napišete kakšne podatke (e-mail, ali pa naslov oz. ime gostilne/hotela), da bi jim lahko zaststavila par vprašanj:) Najlepša hvalaa za pomoč lep pozdrav helenca46
štromar Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 živjo:) sem Helena... Kot nekateri že veste delam s sošolko Aljo seminarsko naloga "motociklizem zanimiv za turizem", pa bi rada, če mogoče kdo kej ve kej so kašni hoteli ali pa gostilne oz. karkoli, kar nudi motoristom dodaten popust! npr. nakatere gostile imajo urejeno, da če pridš z motorjem oz. imaš člansko izkaznico dobiš 10% popusta. Postaviti jih pa moram par uprašanj.. Zato vas prosim če mi lahko napišete kakšne podatke (e-mail, ali pa naslov oz. ime gostilne/hotela), da bi jim lahko zaststavila par vprašanj:) Najlepša hvalaa za pomoč lep pozdrav helenca46 Bar Košuta - Križe, nudi 15% popust motoristkam in motoristom, ki se pripeljejo z motorjem nad 250 ccm Lastnika Bojana lahko kontaktiraš na GSM 041 682 219. LP!
buellina Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 helenca, zelo zanimiva zadeva tudi za tiste, ki ne delamo seminarske na to temo
helenca46 Objavljeno November 17, 2009 Avtor Opozori Objavljeno November 17, 2009 aha tenx... sej če še kdo ve za kej...lohka še napiše ane:)
straza Objavljeno November 17, 2009 Opozori Objavljeno November 17, 2009 aha tenx... sej če še kdo ve za kej...lohka še napiše ane:) moto rock cafe ce se pelješ iz smeri LJ Brod proti medvodam cacao bar Brezovica pri Lj. naslovov pa nwm majo pa neke ugodnosti za motoriste
vapotek Objavljeno November 18, 2009 Opozori Objavljeno November 18, 2009 Včasih je priznaval motoristične popuste M-hotel v Ljubljani. Če jih še, pa nisem ziher. anja37 1
helenca46 Objavljeno November 18, 2009 Avtor Opozori Objavljeno November 18, 2009 aha...a pa mogoče ma kdo še kkšne e-maile od teh..k sm nek po netu iskala, pa nism skor nč našla??? anja37 1
lasagna Objavljeno November 18, 2009 Opozori Objavljeno November 18, 2009 Včasih je priznaval motoristične popuste M-hotel v Ljubljani. Če jih še, pa nisem ziher. Samo, kadar je bil speedway. Sicer pa pri meni lahko vedno prespijo 2 do 3 motoristke, če se imajo rade in lahko gledam. Ervin93, straza, malakai in 4 others 6 1
matjazg Objavljeno April 27, 2010 Opozori Objavljeno April 27, 2010 Na naši spletni strani MK Ketna bikers najdeš popuste za motoriste. malakai 1
motogad Objavljeno Junij 18, 2011 Opozori Objavljeno Junij 18, 2011 Gostilna in picerija Ambasador, Lokev pri Divači nudi super 15% popust motoristkam in motoristom, ki se pripeljejo z motorjem nad 250 ccm Odprejo pa 0b 18h !!! ponedeljek -torek zaprto sedež Moto kluba Gad
krucymucy Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 Picerija in gostilna Gala v Lescah. Ob avtocesti, zraven pumpe. Lani poleti sem bil nazadnje tam. 10% popust za motoriste. http://www.dogaja.se/druzabni-kraji/2389/gostilna_in_picerija_gala_in/
dusanr Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 živjo:) sem Helena... Kot nekateri že veste delam s sošolko Aljo seminarsko naloga "motociklizem zanimiv za turizem", pa bi rada, če mogoče kdo kej ve kej so kašni hoteli ali pa gostilne oz. karkoli, kar nudi motoristom dodaten popust! npr. nakatere gostile imajo urejeno, da če pridš z motorjem oz. imaš člansko izkaznico dobiš 10% popusta. Postaviti jih pa moram par uprašanj.. Zato vas prosim če mi lahko napišete kakšne podatke (e-mail, ali pa naslov oz. ime gostilne/hotela), da bi jim lahko zaststavila par vprašanj:) Najlepša hvalaa za pomoč lep pozdrav helenca46 Mislim da še nisi dobila odgovora V Spodnjem HOTIČU ob savi je Mane Bar kjer lastnik je tudi motorist in ima organiziran 10% popust za vse motoriste brez kupončka. Tvoj kuponček je Motor. Steen 1
Miha X Objavljeno Julij 26, 2014 Opozori Objavljeno Julij 26, 2014 Kocka Bar (Poljana, Prevalje) tik ob glavni cesti Mežica - Prevalje. Nikjer nisem videl napisa za popust za motoriste, ampak mi je kelnerca računala -15% na pijačo (kava, pivo), in mi tudi razložila, da imajo motoristi 15% skonto. NinjaRider04, urkoman in jami65 3
solorider Objavljeno Julij 30, 2014 Opozori Objavljeno Julij 30, 2014 Na naši spletni strani MK Ketna bikers najdeš popuste za motoriste. Samo našitek na jakni ne sme bit od solotov!!! ciciban, urkoman, Kmet2 in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se