Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

no zanima me koliko motosvetovcev ta šport trenira oz. hodi na rekreacijo, ali pa igra profesionalno. evo jest sm že eden. Ta tema pa lahko služi tudi za debate o odbojki.

lp

Objavljeno

no zanima me koliko motosvetovcev ta šport trenira oz. hodi na rekreacijo, ali pa igra profesionalno. evo jest sm že eden. Ta tema pa lahko služi tudi za debate o odbojki.

lp

trance_43_wavetowel2.gif Evo mene, eden zraven. Sicer že bivši odbojkaš, pa upam da vseeno šteje...whistle.gif

Objavljeno

šteje, šteje. fajn kje pa si igral? pa kera pozicija si bil? a se še kej ukvarjaš z odbojko? rekreacija pa to. drugač je pa to pomoje eden najlepših športov.

Objavljeno

Igral sem za Turbino iz Selnice ob Dravi, 2 in 3 liga, igral pa penalista, hehe grim.gif

Zdaj pa nič več, so kolena prevečkrat operirana, pa hrbtenica je tud fuč grrr.gif , na žalost...sad.gif

Objavljeno

aha fajn fajn. penalist si biu? poj si zih dost visok.

lp

Objavljeno

Niti ne, 185 whistle.gifwhistle.gifwhistle.gif , mi je pa odličen odriv pomagal wacko.gif , zato pa takšni problemi s kolenitrance_13_cry.gif

Objavljeno

aja. ma sj ni niti važn kok skočš ampak da praviln roke postavš.(če pa še velik skočš pa tok bol)(kok si pa meu visok napad-sklepam da okol 320??)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!