molotov Objavljeno November 15, 2009 Opozori Objavljeno November 15, 2009 no zanima me koliko motosvetovcev ta šport trenira oz. hodi na rekreacijo, ali pa igra profesionalno. evo jest sm že eden. Ta tema pa lahko služi tudi za debate o odbojki. lp
Peci Objavljeno November 15, 2009 Opozori Objavljeno November 15, 2009 no zanima me koliko motosvetovcev ta šport trenira oz. hodi na rekreacijo, ali pa igra profesionalno. evo jest sm že eden. Ta tema pa lahko služi tudi za debate o odbojki. lp Evo mene, eden zraven. Sicer že bivši odbojkaš, pa upam da vseeno šteje...
molotov Objavljeno November 15, 2009 Avtor Opozori Objavljeno November 15, 2009 šteje, šteje. fajn kje pa si igral? pa kera pozicija si bil? a se še kej ukvarjaš z odbojko? rekreacija pa to. drugač je pa to pomoje eden najlepših športov.
Peci Objavljeno November 16, 2009 Opozori Objavljeno November 16, 2009 Igral sem za Turbino iz Selnice ob Dravi, 2 in 3 liga, igral pa penalista, hehe Zdaj pa nič več, so kolena prevečkrat operirana, pa hrbtenica je tud fuč , na žalost...
molotov Objavljeno November 16, 2009 Avtor Opozori Objavljeno November 16, 2009 aha fajn fajn. penalist si biu? poj si zih dost visok. lp
Peci Objavljeno November 16, 2009 Opozori Objavljeno November 16, 2009 Niti ne, 185 , mi je pa odličen odriv pomagal , zato pa takšni problemi s koleni
molotov Objavljeno November 16, 2009 Avtor Opozori Objavljeno November 16, 2009 aja. ma sj ni niti važn kok skočš ampak da praviln roke postavš.(če pa še velik skočš pa tok bol)(kok si pa meu visok napad-sklepam da okol 320??)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se