pajkica Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 Lej dunkl sej ni nobene potrebe da hodiš v Bistrico... Bodo prišli pač tisti, ki jih to zanima... Mene naprimer pač ne zanima več po zborih gledat pijane mladine, ki jo nihče ne pozna... :naughty: Raje se družim z ljudmi, ki jih poznam že dolga leta, ki se znajo zabavat tudi brez ledraste Helene Blagne na odru, ki uživajo v majhnih dogajanjih, kot so peka jagenčka in "pasje radosti" na ognju, primerjalni testi žganjic, pripovedovanje smešnih zgodb iz pravih ust, pa četudi sem jih že stosedemnajstkrat slišal... Ti kar doma ostani... Al te kot pravega gorenjca iz pod Krvavca bolj tišči tisti prispevek 20 ojrov za pokritje stroškov? Uhhhh brbotanje na ČEBULI narejenega golaža v kotlu me naravnost vzburja! jagenčka pa ni nben omenju na zdej si me pa prepriču O:-) motoristka7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno Februar 8, 2010 jagenčka pa ni nben omenju na zdej si me pa prepriču O:-) Sorry, ne bo jagenjcka. BO PA KOZLICEK!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 (popravljeno) Sej je vseeno samo da se ga par ur vrti pa zraven neumnosti poka, popije kak kuhanček...Kozel gre s kozlom? hehhee Popravljeno Februar 8, 2010. Popravil SF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mbrane Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 (popravljeno) Lej dunkl sej ni nobene potrebe da hodiš v Bistrico... Bodo prišli pač tisti, ki jih to zanima... Mene naprimer pač ne zanima več po zborih gledat pijane mladine, ki jo nihče ne pozna... :naughty: Raje se družim z ljudmi, ki jih poznam že dolga leta, ki se znajo zabavat tudi brez ledraste Helene Blagne na odru, ki uživajo v majhnih dogajanjih, kot so peka jagenčka in "pasje radosti" na ognju, primerjalni testi žganjic, pripovedovanje smešnih zgodb iz pravih ust, pa četudi sem jih že stosedemnajstkrat slišal... Ti kar doma ostani... Al te kot pravega gorenjca iz pod Krvavca bolj tišči tisti prispevek 20 ojrov za pokritje stroškov? Uhhhh brbotanje na ČEBULI narejenega golaža v kotlu me naravnost vzburja! A to pomeni, da bodo tukaj vsi trezni in ne bo striptiza!:::::evilgrin::grrr:::kava: Popravljeno Februar 8, 2010. Popravil mbrane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 Sorry, ne bo jagenjcka. BO PA KOZLICEK!! no teh bo zihr več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 (popravljeno) A to pomeni, da bodo tukaj vsi trezni in ne bo striptiza!:::::evilgrin::grrr:::kava: Hjaaa... Vsak sam ve, kolko mu rit nese... Če se bo kera slekla, pa sigurno ne bomo stran gledal, sm pa prepričan, da ne bo poziranja željnih mucev. Popravljeno Februar 8, 2010. Popravil SF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno Februar 8, 2010 A to pomeni, da bodo tukaj vsi trezni in ne bo striptiza!:::::evilgrin::grrr:::kava: Stari, iskal smo striptizeto, k se je pripravljena pri minus 10 slect, pa je nismo nasl :kva2: . Kako neverjetno. :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno Februar 8, 2010 Trezni? TREZNI?!?! MWAHAHAHAHA... To bo, ja. Sam poglej, s cim nas SF strasi; Slonovaca, Mamutovac. Poglej, s cim jst strasim: Kuhancka 30 litrov (ja, vse bom speljal gor z motorjem), grOg (jebiga, mam 3 kufre pa tanktorbo, kar pomeni, da mam prevec placa). TREZNI NE BOMO! PA PIKA! thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 Jest samo malo grozim. V resnici bom prinesel dva termosa nesladkanega čaja... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno Februar 8, 2010 Jest samo malo grozim. V resnici bom prinesel dva termosa nesladkanega čaja... :naughty: Aha, pravilno. Samo pil ga bos pa sam. Ves, nismo vsi na antibiotikih, mwahahaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mbrane Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 Jest samo malo grozim. V resnici bom prinesel dva termosa nesladkanega čaja... :naughty: :SSJest sem pa mislu za kakšno uro pogledat pridt? Me je čist minil! :kava:O:-):oops::baa::hmm: thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunkl Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 Mene tud nebo mi je prej edn s penasto brado reku naj raj na hodm, k na mara neznanih pijanih ljudi gledat? suhi, Dr_Jakob, roko in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno Februar 8, 2010 Mene tud nebo mi je prej edn s penasto brado reku naj raj na hodm, k na mara neznanih pijanih ljudi gledat? Ce ti je to razlog, da ne prides, potem pa res boljs, da doma ostanes. Hehe. No, vsak rabi svoj izgovor. Ce pa hoces nekam it, pa moras sprejet svoje zivljenje brez izgovorov, si nabasat motor, vzet kako flaso mocnega in prit. Lp Jaka P.s. "Moz s penasto brado" te skurca, organizator pa povabi; kateri pol zmaga ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 Veš kaj... Če se maš jajca prpelat, te bo mož s penasto brado častil kakega takratkega... Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 jz pa ti:) Kdaj pa nameravaš štartat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 Zato se nas bo velika večina raje vozila, pa če tudi pred televizorjem! Vas bo pa na ringaraja ene pet, pa še to večina iz iste žlahte. Hehe če ga ti ne poznaš še ne pomeni da ga drugi tud ne. To je človeka ki živi na dveh kolesih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 (popravljeno) Ja sej... Eni grejo spat v posteljo, eni spijo po srečanjih v šotorih, Dr Jakob spi pa na motorju... No skoraj spi... K sreči ni tak kot jaz, jaz včasih res zaspim na motorju... Dobesedno.... :xx: Popravljeno Februar 9, 2010. Popravil SF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 Aha, pravilno. Samo pil ga bos pa sam. Ves, nismo vsi na antibiotikih, mwahahaha močno dvomim da ga sploh bo... antibiotik ?? a sred zime ?? njak. mi lahko kri zmrzne... čakaj,čakaj... kera kri ????? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 Tukaj se trudiš za udeležbo na tvoji zamisli te pa nihče ne pozna! jaz se sicer že malo senilen...samo garantiram pa , da se me bo jakob spomnil... dottore jacob... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 Zato se nas bo velika večina raje vozila, pa če tudi pred televizorjem! Vas bo pa na ringaraja ene pet, pa še to večina iz iste žlahte. se mi je zdelo , da se še nisi javil tukaj : http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=31832 a se ne razumeš z njegovo žlahto ??? ma ti kar pridi , saj niso noben bav-bav... so pil-pil ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 9, 2010 Avtor Deli Objavljeno Februar 9, 2010 se mi je zdelo , da se še nisi javil tukaj : http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=31832 Fak ej, jst se tut se nisem tam javil, pa mam zdej ze krepkih 700km letos. Ma sm smotan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 Fak ej, jst se tut se nisem tam javil, pa mam zdej ze krepkih 700km letos. Ma sm smotan. ..mam v načrtu...da se prpelem....v soboto zvečer delam ...tko da čez dan pršibam... se vidmo tut v snegu...ni problem... thumper in pajkica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 9, 2010 Avtor Deli Objavljeno Februar 9, 2010 ..mam v načrtu...da se prpelem....v soboto zvečer delam ...tko da čez dan pršibam... se vidmo tut v snegu...ni problem... Zakaj pa nebi prisel ze v petek popoldan/zvecer? Pa ostanes do sobote kolkr pac lahko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunkl Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 Veš kaj... Če se maš jajca prpelat, te bo mož s penasto brado častil kakega takratkega... Potem se pa že morem pripeljati. A mi hočeš povedat, če vozi avtobus in kdaj pelje na vaše rajanje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 Potem se pa že morem pripeljati. A mi hočeš povedat, če vozi avtobus in kdaj pelje na vaše rajanje? ne rabš busa, sam prst dvigneš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave