Skoči na vsebino

II. Slončkova ringaraja

Priporočene objave

Objavljeno

Ja sej... Pol sm "moral" pa jest tri porcije zmazat...

• Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

Ja sej... Pol sm "moral" pa jest tri porcije zmazat...

da ne boš mislil da ti nisem fouš... sam je moral bit pa mljask... :OK:

Objavljeno

kaj a je že konc ?????

a to pomen de grem lohk zdej damu ??

hvala za en res lep vikend v dobri družbi !!!!!

Objavljeno

kaj a je že konc ?????

a to pomen de grem lohk zdej damu ??

hvala za en res lep vikend v dobri družbi !!!!!

:worship:

Objavljeno

Hvala Jaku in ostali družbi za prijetno druženje.

SLIKE

Bravo!!!!! trance_29_photo.gif

Objavljeno

vidim da ste živi..no še vragec se mora pofočkat da je srečno domov pripeljal.. :OK::worship:

Objavljeno (popravljeno)

bejbe pa preveč zebe da bi pršle?

no vragec se je pofočkal...

biker ti si ga pa včeraj dobro sisnil... sej jih maš tukaj kolikor hočeš vročih ...mateja nagaja cufi... pa tam levo in desno sta še dve...

Popravljeno . Popravil thumper
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Lepa hvala Jakob, za organizacijo!

Ter seveda lepa hvala vsej družbi, brez katere ta dogodek ne bi bil tako prijeten. Lepo vas je bilo spoznat. Nepozabno je bilo. Posebna zahvala pa še SF-ju, ki je res pravi car, jst nisem neki hud mesojedec, ampak uni golaž je bil res "GOSPOD GOLAŽ", pa mamutovec... :worship:

Sem že naredu križec na koledarju, za leto 2011... :whistle:

Album z moje perspektive je pa tule...

Če želi kdo kako sliko polne resolucije pa lahko pobere tuki... (klikni "sign in"......user: "motosvet" pass: "motosvet" , ko izbereš sliko se pojavi zgoraj gumb "full size")

p.s.: sory ker sem bil tko glasen, pa vas nisem pustu do besede :evilgrin: Drugo leto bom bolj miren... :whistle:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

p.s.: sory ker sem bil tko glasen, pa vas nisem pustu do besede :evilgrin: Drugo leto bom bolj miren... :whistle:

Objavljeno

Pravi carji ste mi dečki worship.gifworship.gifworship.gif in deklice seveda še extra worship.gifworship.gifworship.gifworship.gif

Objavljeno

bejbe pa preveč zebe da bi pršle?

Ne samo, da so prisle. 2 sta celo spali. Decvi , tole je pa za vaju!! :worship: :worship: :worship::worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

Ne samo, da so prisle. 2 sta celo spali. Decvi , tole je pa za vaju!! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Ja sevede sta spale!

Če bi midva z robijem ostala nebi nobena niti pomislila na spanje:devil::wub::friend1::inlove::love1::friend2::fight2::fight1::oops::topic::headbang::wallbash::surrender::zzz:

Objavljeno

opomba: Dejte mal smeške šaparat, pa raje kako ganljivo in v srce segajočo prozo spišite v čast dekletom namesto poplave gifov.

Objavljeno (popravljeno)

Vsa čast vsem tistim k ste gor spal ! :worship:

Popravljeno . Popravil Orange
Objavljeno

Ja sevede sta spale!

Če bi midva z robijem ostala nebi nobena niti pomislila na spanje:devil::wub::friend1::inlove::love1::friend2::fight2::fight1::oops::topic::headbang::wallbash::surrender::zzz:

ja..nočne more so huda stvar... tud jst nisem mogel spat ... :lol1:

Objavljeno

opomba: Dejte mal smeške šaparat, pa raje kako ganljivo in v srce segajočo prozo spišite v čast dekletom namesto poplave gifov.

saj smo imeli odo radosti spisano in sfrizirano u nulo... pa potem ni bilo striptizete smo jo pa za podkurt ponucal...

pa če bi katera vsaj kavo skuhala bi se še kej zmislili...vsaj nasmeh..

Objavljeno

Če želi kdo kako sliko polne resolucije pa lahko pobere tuki... (klikni "sign in"......user: "motosvet" pass: "motosvet" , ko izbereš sliko se pojavi zgoraj gumb "full size")

Se opravičujem, ker je tale naslov prenehal delovati. Žal je glih danes doma internetna povezava crknila :slap: Upam, da se kmalu postavi v delujoče stanje. :cry:

Če si pa želi kdo ves moj album dol potegnit, pa so na voljo vse slike v zip datoteki tule http://www.sendspace.com/file/heag7h Klikni spodaj pri rdeči puščici. Okoli 150MB je veliko, slike pa so 3Mpixel velike.

Objavljeno

Ja sevede sta spale!

Če bi midva z robijem ostala nebi nobena niti pomislila na spanje:devil::wub:

Ja to je pa RES, smrčita ku dva medveda, :kva2::lol1::lol1::lol1::kva2::kva2::lol1:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!