MiNa Objavljeno Januar 28, 2010 Opozori Objavljeno Januar 28, 2010 Danes sva imela organizatorja en micken izlet do Samotovega vikenda (sva komaj gor prisla) in tam nasla enih par zobotrebcev, ki jih bomo lahko skurili na II. Slonckovi ringaraji. Evo jih: S tem si pa otrebiš zobe za vedno :krneki:! Pravzaprav ti jih lahko kdo drug . roko 1
alkatraz Objavljeno Januar 28, 2010 Opozori Objavljeno Januar 28, 2010 mina----a ti prideš? saj si ne upa
Dr_Jakob Objavljeno Januar 28, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Januar 28, 2010 saj si ne upa sej si ti tut ne :naughty: :evilgrin:
alkatraz Objavljeno Januar 28, 2010 Opozori Objavljeno Januar 28, 2010 sej si ti tut ne se mi do Aprila ne sme nič zgoditi, ker nisem zavarovan
Dr_Jakob Objavljeno Januar 28, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Januar 28, 2010 se mi do Aprila ne sme nič zgoditi, ker nisem zavarovan one word: PUSSY
thumper Objavljeno Januar 28, 2010 Opozori Objavljeno Januar 28, 2010 se mi do Aprila ne sme nič zgoditi, ker nisem zavarovan sej kaj se ti zgodi ko si najbolj zaverovan in zavarovan ... ne rečem da je treba izzivat usodo ... sam življenje si je pa treba privoščit...
alkatraz Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 sej kaj se ti zgodi ko si najbolj zaverovan in zavarovan ... ne rečem da je treba izzivat usodo ... sam življenje si je pa treba privoščit... saj to Aprila si ga bom privoščil
avtomoto Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 saj to Aprila si ga bom privoščil Pa v maju tudi . . . :naughty:
Kadilec Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 saj to Aprila si ga bom privoščil Pa v maju tudi . . .
SF Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 En kup gobezdačev, ki smetijo temo... zika, thumper in avtomoto 2 1
Kadilec Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 En kup gobezdačev, ki smetijo temo... OK OK sem že v akciji daria 1
avtomoto Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 (popravljeno) En kup gobezdačev, ki smetijo temo... Potem se pa midva ne oglašajva več . . . . A si za to ? "Si bova imela ob slonovači več za povedat . . ." Popravljeno Januar 29, 2010. Popravil avtomoto
polž Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 se mi do Aprila ne sme nič zgoditi, ker nisem zavarovan sj ti si precej rizična oseba----boš težko najdu zavarovalnico
samosamo Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 sj ti si precej rizična oseba----boš težko najdu zavarovalnico bemti jes sm pa mislu de pr GS-u zavarovalno polico že avtomatsk s prometno dobiš !!!!! thumper 1
polž Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 bemti jes sm pa mislu de pr GS-u zavarovalno polico že avtomatsk s prometno dobiš !!!!! sj jo ,sam moraš obljubit,da se ne boš vozu thumper 1
MiNa Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 (popravljeno) mina----a ti prideš? Bi res raj "pršu" kot se pa prpelu. Junca mam na zimskem spanju pa mi ga ni glih za budit. Drugač pa evo par naših podvigov, izpred se ne spomnem kolk let, avtomoto na pomoč! Točno vem samo za zadnjo (saj veste digitalci). Popravljeno Januar 29, 2010. Popravil MiNa
Dr_Jakob Objavljeno Januar 29, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 No, Mina, pol pa sploh mors pridet, ce mas ze izkusnje s takimi zadevami. Kar se pa bajka tice: ce je lahko lansko leto Medius prsu z Maribora s staro Vespo p50, vozu se je cca 5 ur, pol lahko tut ti prides s svojim. Ni izgovorov.
avtomoto Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 Drugač pa evo par naših podvigov, izpred se ne spomnem kolk let, avtomoto na pomoč! Raje ne povem, potem bodo vsi vedeli koliko let že nimam "vse pospravljeno po dilah" Pa še s @SF sva se zmenila, da ne bova smetila teme :naughty:
alkatraz Objavljeno Januar 30, 2010 Opozori Objavljeno Januar 30, 2010 (popravljeno) Raje ne povem, potem bodo vsi vedeli koliko let že nimam "vse pospravljeno po dilah" Pa še s @SF sva se zmenila, da ne bova smetila teme Tale levi "muslija" se sramuje kralja živali @SF, že ne smetim več (pa kakšno sliko prpopi) drugače bo kadilec pometel Popravljeno Januar 30, 2010. Popravil alkatraz
SF Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 Ne smem komentirat... :trance_33_sleep: Tista pasja radost na paličici... S čebulo... Matr zgledam kot polž slinar!
Dr_Jakob Objavljeno Februar 2, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 Evo decki, da mal razbijem tole nabijanje o pasjih radostih (kul ideja, lansko leto sem jo mel s sabo) VREME!!!
RSTDRIVER Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 VREME!!! neb rad zezow sam... pr nas včash za dan-dva naprej ne zadanejo napovedi, kwa šel slabh 14 dni
Dr_Jakob Objavljeno Februar 2, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 neb rad zezow sam... pr nas včash za dan-dva naprej ne zadanejo napovedi, kwa šel slabh 14 dni Kolikor je meni znano, je Accuweather en najboljsih. Sploh v roku od 6-10 dni precej dobr zadanejo napovedi. Ce pa ne, pa kurc, ne?
polž Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 Ne smem komentirat... :trance_33_sleep: Tista pasja radost na paličici... S čebulo... Matr zgledam kot polž slinar! ne ti men K POLŽ bo še kdo mislu da sm smotan
Priporočene objave