jrk0 Objavljeno Oktober 20, 2002 Deli Objavljeno Oktober 20, 2002 Je ze kdo videl tega skuterja? Presneto lep!!! ma kdo kake tehnicne podatke mogoce tudi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Oktober 20, 2002 Deli Objavljeno Oktober 20, 2002 125ka je 4taktna s kompresorjem in 15 konji. Dobi se ga tudi z ABS-om... drgač je 125ka kul, 50ka pa sploh ne. nebi pa meu nobenega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Oktober 20, 2002 Deli Objavljeno Oktober 20, 2002 Zadevo sm si mal ogledu v Muenchnu, zgleda strupeno, peljala nej bi se tut uredu (končno so spet navadne vilce). Vprašanje je samo, kako bo s ceno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 20, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2002 125ka zgleda se dosti boljse kot 50ka. sploh zadnji del, ker nima nekega grdega plasticnega blatnika:) tak lepo naspicen, sporten zadek.:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Oktober 20, 2002 Deli Objavljeno Oktober 20, 2002 Huh. Strupen. Eden od njalepših skuterjev do zdaj! Vprašanje cene.........mogoče me pa še vidite kdaj na njem. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedbostjan Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 Dobro zgleda nimam kaj rect ful dober stil oblikovanja nekaj posebnega tako kot tudi Area51. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 Lep je, edino kar me moti je oblika okvirja pod katerim je variomat, sklopka, jermen,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 22, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 Tisto ma 125ka. meni je pa vsec ta del:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Oktober 24, 2002 Deli Objavljeno Oktober 24, 2002 Tisto ma 125ka. meni je pa vsec ta del:) Ja ful je zanimiv. Kaj kompresor ma noter? Se mi je zdelo, da se zna skrivat še kakšen jermen v variomatu :D Mljask mljask. Ata, daj za benz. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se